Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Angelov

Level(minim 3): 4, peste o ora 5.

Ore jucate: 17.

Facţiune şi rank: -

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): -

De cât timp joci sa:mp?: Joc samp de aproximativ 3 ani.

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: Mi-am inceput activitatea pe server-ul BuGGeD pe data de 5.10.2013, deci joc de peste 1 an jumate.

Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Am fost banat o data in urma cu ceva timp pentru 3/3 warns.

Nickname-uri anterioare: ZaramTFk. ; Chriis.

VIAŢA REALĂ

Nume: Andrei-Daniel. ( Dani )

Vârsta: 15 ani.

Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte): Sunt Dani, am 15 ani jumate si sunt din Bucuresti. Sunt o fire glumeata, ambitioasa, daca imi pun ceva in cap, nu ma las pana nu obtin ce vreau. Sunt incapatanat uneori dar si prietenos in acelasi timp. Imi place sa-mi fac prieteni noi, sa interactionez cu lumea si sa cunosc cat mai multe persoane pe zi ce trece.

CLAN

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Un clan serios la prima vedere, nu am avut niciodata ocazia sa fac parte din el si am zis sa incerc.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Absolut.

Ce părere ai despre acest clan?: Nu vreau sa-mi dau cu parerea aiurea, fiindca dupa cum am specificat mai sus nu am avut ocazia sa fac parte din acest clan.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu.

CONTACT

Yahoo Messenger: ttestatu@yahoo.ro ( intru foarte rar pe el, mai mult ma gasiti pe skype )

Edited by Angelov.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp