Ryanov. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 ONLINE Nickname: RyanoV. Level(minim 3): 4+ Ore jucate: 9 Facţiune şi rank: Civil Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Civil De cât timp joci sa:mp?: 3 ani De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 2 ani Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu Nickname-uri anterioare: RaMMsTeiN. (Blue), RyanoV. (Red & Green) VIAŢA REALĂ Nume: Andrei Vârsta: 14 ani jumate. Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte): Numele meu este Andrei, am 14 ani, iar orasul meu natal este Braila. Sunt o persoana sincera, responsabila si respectosa. Imi place sa ma fac cunoscut atat in jocuri cat si in realitate, prin fapte si realizari. Nu imi place sa fiu plagiat / sa plagiez, sustin originalitatea si munca fiecaruia. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Datorita membrilor cu o experienta de apreciat. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Un clan cu o reputatie minunata. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu, nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger: Nu folosesc Skype: Andrew.andrey4
Recommended Posts