Jump to content

Aplicatie - King - [Mr].DonN [RESPINS]

Recommended Posts

Posted

[iNFORMAȚII DIN VIAȚA REALĂ]

♔ Nume: Dumuslauan

♔ Prenume: Marcel

♔ Localitatea din care ești: Vinga

♔ O autocaracterizare a ta (minim 25 de cuvinte): Sunt o persoana serioasa, ordonata, respectuoasa cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa lucrez in echipa, imi place sa imi fac noi prieteni, nu conteaza de care, sunt comunicativ. Imi place sa joc sa-mp, iar in timpul liber, ies cu prieteni prin oras, ma uit la un film, daca nu, ma joc sa-mp.

♔ Ce sporturi practici?: Joc fotbal, dar doar la scoala.

♔ Care sunt pasiunile tale?: Una din pasiunile mele este sofatul si imi mai place informatica, fiind ca o pasiune.

♔ Cum te vezi peste câțiva ani?: Cu o familie, si un loc de munca stabil.

[iNFORMAȚII DIN JOC]

♔ Nickname: [Mr].DonN

♔ Levelul deținut: Detin level 7.

♔ Ore jucate: Am 28 de ore jucate.

♔ Care este facțiunea în care dorești să intrii?: Acum, am facut aplicatie la LVPD, dar as dori sa intru in Hitman.

♔ De cât timp joci pe server?: Din data de 16.05.2015.

♔ Care sunt planurile tale ca jucător pe această comunitate?: Sa imi fac o reputatie, cati mai multi prieteni, sa am o factiune stabila, cu multe zile in ea, si un clan permanent.

♔ Ai jucat pe celălalte servere ale comunității? Dacă da, care este numele tău de pe acele server?: Da, am jucat, pe red este [Mr].DonN, iar pe blue este Marcel...

♔ Ai mai făcut parte dintr-un clan? Dacă da, ce rol crezi că au acestea?: Nu am mai facut parte, pe acest server.

♔ Link către profilul tău din joc (user panel): http://greenpanel.bugged.ro/profile/[Mr].DonN

♔ Poza cu invitația de la un membru din clan: Liderul mi-a zis ca pot face cerere, dar nu mi-a zis sa fac poza.

[ALTE INFORMAȚII]

♔ Care sunt prietenii tăi cei mai buni de pe server: ZMENTA

♔ De ce dorești să te alături acestui clan (minim 15 cuvinte): Pentru ca vreau sa imi fac mult mai multi prieteni, si vreau sa petrec cat mai mult timp aici, daca s-ar putea, sa nu il mai schimb niciodata, si pentru ca este un clan respectat pe server, si cunoscut si de pe celelalte servere red si blue.

♔ Care este prima ta părere despre acest clan: Din cate am vazut, sunt multi membri cu care as putea sa ma inteleg fara probleme, si mai ales, liderul este foarte de treaba, si calm, asa cum trebuie sa fie.

Posted

Vrajeala ieftina asta cu liderul nu mi-a zis sa fac poza. Daca eram liderul acestui clan, intrai pe blacklist.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp