Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

• Nick:  FainerS123

• Rank: 1

Vechime: 0 zile

Motivul plecarii: Banned

Alte precizari: Merci.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : http://imgur.com/MFgwJyD

Edited by BAWSLiKE
Posted

• Nick:Toma[]

• Rank:1

Vechime:8

Motivul plecarii:banned

Alte precizari:soyey

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) :am mai postat de pe acest cont evidentele si mie cam lene sa mai fac ss-uri, baga demisia si fa-ti loc revin cu alt cont

Posted

• Nick:Toma[]
  • Vechime:8
  • Motivul plecarii:banned
  • Alte precizari:soyey
  • Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) :am mai postat de pe acest cont evidentele si mie cam lene sa mai fac ss-uri, baga demisia si fa-ti loc revin cu alt cont 

Demisie acceptata.

Posted

• Nick:L0k3zisBELEAUA 
  • Rank:2
  • Vechime:18 days.
  • Motivul plecarii:Vreau sa incerc ceva nou,.
  • Alte precizari:Nu am!
  • Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : http://imgur.com/zXIXWja
  •  

Demisie acceptata.

Posted

• Nick:  Markelow

Vechime: 14 zile

Motivul plecarii: Plictiseala

Alte precizari: Merci.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : 

p.s: nu pot intra in game ca sa fac ss, dar pot sa va dau un ss de la panel: http://imgur.com/xrGbFxD

Posted

• Nick:  Markelow
  • Vechime: 14 zile
  • Motivul plecarii: Plictiseala
  • Alte precizari: Merci.
  • Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : 
  • p.s: nu pot intra in game ca sa fac ss, dar pot sa va dau un ss de la panel: http://imgur.com/xrGbFxD

Demisie acceptata.

Posted

• Nick: JacksonN

• Rank: 2

Vechime: 15

Motivul plecarii: Nu o sa joc pe server o perioada.

Alte precizari: Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) :  Sunt eu (L0K3D, cristi.alexei26 - skype). Pe acest cont postam evidentele.

Posted

• Nick: JacksonN
  • Rank: 2
  • Vechime: 15
  • Motivul plecarii: Nu o sa joc pe server o perioada.
  • Alte precizari: Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi.
  • Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) :  Sunt eu (L0K3D, cristi.alexei26 - skype). Pe acest cont postam evidentele.
  •  

Demisie acceptata.

Posted

Nick: NESETEU.

Rank: 2.

Vechime: 15 zile.

Motivul plecarii: Mi-am terminat treaba aici, baftă cu funcţia.

Alte precizari: Mult succes cu funcţia.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ): Click here!

Posted

Nick: NESETEU.

Rank: 2.

Vechime: 15 zile.

Motivul plecarii: Mi-am terminat treaba aici, baftă cu funcţia.

Alte precizari: Mult succes cu funcţia.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ): Click here!

Demisie acceptata.

Posted

• Nick: Cosmin[$]12

Vechime:3

Motivul plecarii: Prea multi aroganti

Alte precizari:Bafta!!

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : Click

Posted

• Nick: Cosmin[$]12
  • Vechime:3
  • Motivul plecarii: Prea multi aroganti
  • Alte precizari:Bafta!!
  • Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : Click

Cerere acceptata.

Posted (edited)

Nick: Take[]

Rank: 1

Vechime: 5 zile.

Motivul plecarii: Admini de ...

Alte precizari: Vin de pe alt cont sa dau power.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) :

Edited by AIM.Takez0r.
Posted

Nick: Take[]

Rank: 1

Vechime: 5 zile.

Motivul plecarii: Admini de ...

Alte precizari: Vin de pe alt cont sa dau power.

Demisie acceptata.

Posted

• Nick: SillenTT.

Vechime: 6 zile

Motivul plecarii: Demisie.

Alte precizari: Bft la War SPD.

Dovada ca esti chiar tu ( ss din joc cu scris in chat ''Vreau sa fiu demis'' / ss de pe un browser logat in panel ) : Am vb in joc.