Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

A fost scoasa urmatoarea regula: Cine primeste mats report ( de 1000+ materiale ) in zilele in care nu sunt war-uri este sanctionat cu AV la prima abatere, la a 2-a abatere FW.

Joi (24

.09.2015), ora 20:00 se va ţine o sedinţă. Voi alege liderii si membrii pentru fiecare grupare şi veţi primi salarii. La sedinta vine cine vrea sa prinda un loc la assasini/drugs/lider grupare. Nu sunteti obligati sa veniti.

Edited by AIM.dOx..
  • Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Adaugata o noua regula, cine face spam pe /f - chat-ul factiunii va fi sanctionat cu AV, FW sau chiar UNINVITE in functie de gravitate.

Pentru caps - lock nu se primeste amenda, dar asta nu inseamna ca trebuie sa profitati de acest lucru.

Daca nu postati evidentele war / mats / drugs veti fi sanctionati doar cu 1 singur FW.

Edited by Young Republicans dOx.
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

04skodA.gif Astazi [06.12.2015] in jurul orei 19:00, va avea loc prima sedinta din cadrul factiunii Los Aztecas cu noul lider Sequ.

04skodA.gifSedinta nu este obligatorie, cei care vor lider grupare / membru grupare sunt asteptati.

04skodA.gifDaca vor aparea modificari in legatura cu aceasta sedinta se va anunta si in joc si pe forum.

Edited by Republican Tomita
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

04skodA.gifAu fost adaugate noi topic-uri: Los Aztecas - Staff-ul Factiunii ( Click ) si Los Aztecas - Cereri rank-up. ( Click ).

04skodA.gif Atentie, skin-urile factiunii au fost schimbate.

04skodA.gif Aveti la dispozitie pana Miercuri la ora 19:45 sa va schimbati skin-urile in functie de functiile detiunte.

04skodA.gif De acum inainte, cine doreste rank-up trebuie sa faca o cerere. Cine nu face cerere rank-up, nu primeste.

04skodA.gif In decursul zilei de maine, vor fi adaugate noi sanctiuni. Verificati topic-ul in fiecare zi, voi adauga noi sisteme spre binele factiunii.

Edited by Republican Sequ
Posted (edited)

04skodA.gif 24.12.2015 - 04.01.2016. Membrii factiunii Los Aztecas, pot purta orice skin, inclusiv cel de lider.

04skodA.gif In aceasta perioada, nu ve-ti fi scutiti de raport-ul de activitate.

04skodA.gif O sa va pregatesc noi surprize, prime ( daca sunteti cuminit ).

04skodA.gif Factiunea Los Aztecas, va ureaza Craciun fericit alaturi de familile voastre si multa sanatate.

Posted (edited)

04skodA.gifSedinta are loc Duminica 19:00. Prezenta nu este obligatorie, vine cine doreste salariu / bonus.

04skodA.gifToate topic-urile au fost reinnoite. Au fost adaugate logo-uri noi.

04skodA.gifRegula noua: Cine primeste materials report peste 1000 materiale, primeste amenda 30.000 materials.

04skodA.gifMaine va avea loc un antrenament scurt dupa sedinta.

04skodA.gifAmenzile au fost modificate in totalitate. Verificati topic-urile.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

04skodA.gifVineri ora 18:00 voi posta evidentele war pentru zilele, 04.01.2016 si 06.01.2016.

04skodA.gifDatorita problemelor cu forum-ul, membrii care nu au postat evidenta war de pe data de 4.01.2016, au timp pana pe 8.01.2016 sa posteze evidenta.

04skodA.gifNe cerem scuze pentru problemele cu forum-ul.

Posted (edited)

Am modificat cate ceva:

- daca o sa luati mats report de peste 1000, amenda nu mai este de 30.000 materiale ci de 500.000$.

-daca iei 3 mats report nu mai primesti Faction Warn.

-raport-ul trebuie postat pana Duminica la ora 18:00.

-skin-urile au fost si ele schimbate.

-toti sunteti membri arms pana la sedinta, sa va luati skin-urile corespunzatoare.

-raportul trebuie postat.

- sa va uitati si in topicul "Amenzi si Prime", am modificat cate ceva.

- Daca vreti rank-up imi spuneti in game, o sa sterg topicul "Cereri Rank-up"

Edited by Republican NoName.
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lider nou!

--------------------

A fost dat un wipe la toti membrii facţiunii.

--------------------

Au fost refacute majoritatea topicurilor, deoarece Ever4kill le-a sters. 

----------

Aceasta saptamana nu va fii raport, datorita numarului mic de membri.

---- 

Membrii grupariilor ii vol alege dupa scorurile la wars.

-----

Duminica 19/03/2016 Sedinta NU e obligatorie.

• 4 weeks later...
Posted

Salut, eu sunt noul lider Los Aztecas.

Sper ca ne vom intelege bine.

Cateva informatii, o sa fiti toti arms dealer pana la urmatoarea sedinta unde voi alege lideri grupari, coordonatori si membri.

Posted

Sedinta o sa fie in aceasta saptamana, duminica data 15.05.2016.
Voi alege cei 3 lideri de grupari si voi da salariile, pe langa astea voi mai spune si cateva informatii si altele.
Tin sa precizez ca sedinta nu este obligatorie, dar salariile se vor da numai la sedinta. 
Sedinta o sa inceapa la ora 19:00, cu o ora inainte de war-uri. Am ales aceasta ora pentru ca toti trebuie sa intre la war-uri si cu aceasta ocazie vom fii cat mai multi online. Mai multe detalii voi da la sedinta.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Deoarece am fost banat aiurea de catre un admin toti membri cred ca sunt inca banat si ca numai are rost sa posteze evidenta de activitate, asa ca am decis sa controlez luni ( 23 . 05 . 2015 ) evidenta de activitate mats / drugs, tot la ora 18:00 o sa dau reset la evidenta. 
Cat despre evidenta war, aceiasi situatie.
Sedinta de saptamana aceasta o sa fie anulata, pentru ca avem foarte putini membrii.
Sedinta o sa fie saptamana viitoare! Nu sunteti obligati sa veniti la war-uri pe data 22.05.2016, cine nu o sa fie prezent nu o sa fie sanctionat. Am decis sa va dau liber in seara asta pentru ca suntem putini in mafie, chiar daca sunt war-uri, putem recupera maine. 

Edited by CosmyN_
Posted

Din cauza activitatii la war evidenta war-uri a fost schimbata, in loc de 2 ss-uri veti posta pozele in functie de cate war-uri am avut pe seara.
Puteti vedea mai mult detalii in topicul ''Evidenta war-uri''.

Sedinta saptamanala o sa fie astazi (29.05.2016), voi alege liderii drugs / assasin & membrii lor, salarii etc.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Lider nou!

--------------------

A fost dat un wipe la toti membrii facţiunii!

----------

Aceasta saptamana nu va fii raport, datorita numarului mic de membri.

-----

Sedinta va avea loc in fiecare duminica la ora 20:00.

------

Sper ca o sa ne intelegem minunat si sa avem parte doar de amintiri placute!

Edited by DeaNthelifer