AceKiLL Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) - Se poate scoate un membru fara faction punish doar daca acesta are peste rank 1 in factiune. -Sub nicio forma nu se scoate fara faction punish daca acesta are rank 1. Model de postare: Nickname: Rank: De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Confirmare("vreau sa fiu demis"poza pe /f sau in chat iar daca esti banat poza cu panelul): Edited July 30, 2017 by SeNNzaTieee #Update! Quote
DanBoss Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nickname:RisKRank:1Vechime: 3 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune:Membri prosti care dau kill cu cap si fara minte.Care au fost batman la teste si aici la war-uri sunt pff.Motivul plecarii:Colegi mei , care nu poate sa ia un turf al astekaslui.Alte precizari:Bafta incontinuare.(Sa va spalati pe cap cu membri vostri prosti.) Quote
Mishuu. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nickname:RisK Rank:1 Vechime: 3 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune:Membri prosti care dau kill cu cap si fara minte.Care au fost batman la teste si aici la war-uri sunt pff. Motivul plecarii:Colegi mei , care nu poate sa ia un turf al astekaslui. Alte precizari:Bafta incontinuare.(Sa va spalati pe cap cu membri vostri prosti.) Demisie acceptata. Quote
Ghet Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nickname:MeD.Rank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune):3 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic.Motivul plecari: Plecat din localitate.Alte precizari: Succes cu factiunea. Sper sa revin. Quote
AceKiLL Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Nickname:MeD. Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):3 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic. Motivul plecari: Plecat din localitate. Alte precizari: Succes cu factiunea. Sper sa revin. Cerere de demisie, acceptata. Quote
oFFence Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Nickname: oFFenceRank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 4 zileCe ar trebui schimbat la factiune: nimicMotivul plecarii: nu prea mai am timp de mafieAlte precizari:succes cu factiunea Edited May 29, 2015 by oFFence Quote
AceKiLL Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Nickname: oFFence Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 4 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: nimic Motivul plecarii: nu prea mai am timp de mafie Alte precizari:succes cu factiunea Cerere de demisie acceptata. Quote
Lawur Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nickname: LaurBNSRank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2/3 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: NimicMotivul plecarii: Nu vreau sa discut.Alte precizari: Bafta la war. 1 Quote
AceKiLL Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Nickname: LaurBNS Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2/3 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic Motivul plecarii: Nu vreau sa discut. Alte precizari: Bafta la war. Demisie acceptata. 1 Quote
Waky95. Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname:waky95.Rank:1.Vechime(cat timp ai stat in factiune):4.Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic.Motivul plecarii:Probleme cu serviciulAlte precizari:O mafie foarte frumoasa. Quote
AceKiLL Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Nickname:waky95. Rank:1. Vechime(cat timp ai stat in factiune):4. Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic. Motivul plecarii:Probleme cu serviciul Alte precizari:O mafie foarte frumoasa. Demisie acceptata. Quote
Jony. Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: CataliNNRank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 4Ce ar trebui schimbat la factiune: Sa fie mai organizata.Motivul plecarii: Nu vreau sa discut.Alte precizari: Bafta, sa dea dumnezeu sa ajungeti si voi la 5 turfuri minim. Quote
weed09 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: w33d..Rank: 2Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Alti membri care sa joace cu cap si sa nu fuga dupa un kil 10 minute.Motivul plecarii: Membri foarte slabi care la teste au fost buni si la war paleta.Alte precizari: Multumesc pentru aplicatia acceptat, succes cu factiunea. Quote
AceKiLL Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Nickname: CataliNN Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 4 Ce ar trebui schimbat la factiune: Sa fie mai organizata. Motivul plecarii: Nu vreau sa discut. Alte precizari: Bafta, sa dea dumnezeu sa ajungeti si voi la 5 turfuri minim. Demisie acceptata. Nickname: w33d.. Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Alti membri care sa joace cu cap si sa nu fuga dupa un kil 10 minute. Motivul plecarii: Membri foarte slabi care la teste au fost buni si la war paleta. Alte precizari: Multumesc pentru aplicatia acceptat, succes cu factiunea. Demisie Acceptata. Quote
tns belgianu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: GorjARank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7/8 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Totul.Motivul plecarii: Nu am net.Alte precizari: Bafta. Quote
AceKiLL Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 (edited) Nickname: GorjA Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7/8 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Totul. Motivul plecarii: Nu am net. Alte precizari: Bafta. Demisie respinsa, nu este acelasi cont cu care ai postat evidentele. Neconfirmare demisie in game. Edited June 2, 2015 by St.ACEKiLL Quote
Klaudiu Ionut Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nickname:WalkerRank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune):2-3 zile nusjCe ar trebui schimbat la factiune:NimicMotivul plecarii:National Guard.Alte precizari:Salut bafta ace, Quote
AceKiLL Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Nickname:Walker Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):2-3 zile nusj Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic Motivul plecarii:National Guard. Alte precizari:Salut bafta ace, Demisie acceptata. Quote
KETO. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Nickname: BrocK.Rank: 1.Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic.Motivul plecarii: Cont spart + lipsa de timp.Alte precizari: Bafta cu factiunea. Quote
AceKiLL Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Nickname: BrocK. Rank: 1. Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Cont spart + lipsa de timp. Alte precizari: Bafta cu factiunea. Demisie acceptata. 1 Quote
SeMaKKa Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nickname: DarkXtremeRank: 2Vechime(cat timp ai stat in factiune): 12 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic.Motivul plecarii: Nu imi merge netul, trebuie sa duc leptopul sa imi reinstaleze windows, am facut si cerere dar vad ca nu ma puteti intelege.Alte precizari: Succes in continuare. Quote
AceKiLL Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Nickname: DarkXtreme Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 12 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Nu imi merge netul, trebuie sa duc leptopul sa imi reinstaleze windows, am facut si cerere dar vad ca nu ma puteti intelege. Alte precizari: Succes in continuare. Demisie acceptata. Quote
Riddick.. Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nickname: Riddick.Rank: 1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 6 zileCe ar trebui schimbat la factiune: Nimic.Motivul plecarii: Momentan numai am timp. Alte precizari: Succes in continuare. Quote
AceKiLL Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Nickname: Riddick. Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 6 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Momentan numai am timp. Alte precizari: Succes in continuare. Demisie acceptata. Quote
Mishuu. Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nickname: VodkaRank: 6Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii.Motivul plecarii: M-am plictisit.Alte precizari: Sal. Quote
Recommended Posts