DENYSMIU Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nickname:Drexel Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):4 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic, ii perfecta asa cum este acuma. Motivul plecarii:Ma las de sa:mp. Alte precizari:Bafta cu turfurile ;) Quote
Proda Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Â Nickname:Drexel Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):4 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic, ii perfecta asa cum este acuma. Motivul plecarii:Ma las de sa:mp. Alte precizari:Bafta cu turfurile ;) Â Demisie acceptata. Multa bafta in continuare! Quote
Flav1u Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nickname:Lacazette Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):6 Ce ar trebui schimbat la factiune:Nothing Motivul plecarii:Banat. Alte precizari:Salut băieți, mi-a făcut plăcere.  Quote
Proda Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015  Nickname:Lacazette Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):6 Ce ar trebui schimbat la factiune:Nothing Motivul plecarii:Banat. Alte precizari:Salut băieți, mi-a făcut plăcere.   Demisie acceptata. Multumesc pentru ajutor! Multa bafta in continuare! Quote
CAiSEN Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nickname:SpeeD Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):3 zile Ce ar trebui schimbat la factiune:Totul Motivul plecarii:Asa Alte precizari:Asa  Quote
Proda Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015  Nickname:SpeeD Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):3 zile Ce ar trebui schimbat la factiune:Totul Motivul plecarii:Asa Alte precizari:Asa    Demisie acceptata! Mult succes in Los Aztecas! Quote
Aidone Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nickname: Explozzzive Rank: 1Â Vechime(cat timp ai stat in factiune): Nu stiu exact cate zile, dar cred ca 4-5. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Incepe scoala si nu mai am timp de SA:MP. Alte precizari: Va salut ! Quote
TonyRENCARNAREA Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nickname:Tony Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):3day Ce ar trebui schimbat la factiune:nimic e bine asa. Motivul plecarii:Ma cam plictisesc aici nu e mai nimeni on. Alte precizari:BFT. Â Quote
Proda Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Â Nickname: Explozzzive Rank: 1Â Vechime(cat timp ai stat in factiune): Nu stiu exact cate zile, dar cred ca 4-5. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Incepe scoala si nu mai am timp de SA:MP. Alte precizari: Va salut ! Â Â Â Â Nickname:Tony Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):3day Ce ar trebui schimbat la factiune:nimic e bine asa. Motivul plecarii:Ma cam plictisesc aici nu e mai nimeni on. Alte precizari:BFT. Â Â Demisii acceptate, multa bafta in continuare! Quote
SPITE. Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nickname:TheSpite Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):4 days Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic!Lider si co-lider calumea! Motivul plecarii:aAm acumulat 2 fw deoarece nu am stiut ca trebuia sa postez dupa fiecare war pe forum!Si nimeni nu mi-a spus am crezut ca trebuia sa postez odata pe saptamana!Si mai ales ma simt foarte rau si nu prea m-am simtit bine la war si m-am facut de ras!Dar cand o sa imi revin o sa aplic iar! Alte precizari:Allexandru si Okapi mult succes!Allex ai ales un co-lider calumea!Succes si Allex dupa parerea mea iti mai trebuie un co-lider Okapi e foarte bun !Succes! Â Quote
Proda Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Â Nickname:TheSpite Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):4 days Ce ar trebui schimbat la factiune:Nimic!Lider si co-lider calumea! Motivul plecarii:aAm acumulat 2 fw deoarece nu am stiut ca trebuia sa postez dupa fiecare war pe forum!Si nimeni nu mi-a spus am crezut ca trebuia sa postez odata pe saptamana!Si mai ales ma simt foarte rau si nu prea m-am simtit bine la war si m-am facut de ras!Dar cand o sa imi revin o sa aplic iar! Alte precizari:Allexandru si Okapi mult succes!Allex ai ales un co-lider calumea!Succes si Allex dupa parerea mea iti mai trebuie un co-lider Okapi e foarte bun !Succes! Â Â Demisie acceptata! Multumesc pentru ajutorul acordat, succes mai departe! Quote
Mihay24 Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nickname: Tony21 Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii. Motivul plecarii: Membrii sunt nesimtiti. Alte precizari: Salkf  Quote
AliaS Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015  Nickname: Tony21 Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii. Motivul plecarii: Membrii sunt nesimtiti. Alte precizari: Salkf   Demisie acceptata! Multumesc pentru ajutorul acordat, succes mai departe! Quote
Teava C. Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) . Edited August 29, 2015 by Teava C. Quote
sebydolarica1 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Nickname: xSeeby Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 8 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii. Motivul plecarii: Lipsa de Lider/Co-lider. Alte precizari: Salutariiiiiiiiiiii! Â Â Â Edited September 4, 2015 by Cosmyn.AIM Quote
Rus7 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Â Nickname: xSeeby Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 8 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii. Motivul plecarii: Lipsa de Lider/Co-lider. Alte precizari: Salutariiiiiiiiiiii! Â Â Â Â Nu faci parte din The Rifa. Quote
SaNnKy Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Nickname: SaNnKy[].Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2 days.Ce ar trebui schimbat la factiune: CosmyN face o treaba buna,mafia va ajunge foarte sus.Motivul plecarii:Nu mai am timp de SA-MP,o sa revin in forta 3/3 si 10/10,pwp1k.Alte precizari: Teava e valoarea in mafie.  Quote
Rus7 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Nickname: SaNnKy[]. Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2 days. Ce ar trebui schimbat la factiune: CosmyN face o treaba buna,mafia va ajunge foarte sus. Motivul plecarii:Nu mai am timp de SA-MP,o sa revin in forta 3/3 si 10/10,pwp1k. Alte precizari: Teava e valoarea in mafie.  Demisie acceptata! Edited September 4, 2015 by Cosmyn.AIM Quote
Rus7 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Â Nickname: DQRY. Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 1 days :)) Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Numai copii prafi arme, in mafia aceasta. Alte precizari: Bafta in continuare. Â Demisie acceptata! Quote
DrakuNebun2000 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Nickname: MAGiK. Rank: 6 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2 Ce ar trebui schimbat la factiune: nimic. Motivul plecarii: staff Alte precizari: -  Quote
Rus7 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015  Nickname: MAGiK. Rank: 6 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2 Ce ar trebui schimbat la factiune: nimic. Motivul plecarii: staff Alte precizari: -   Demisie acceptata! Quote
Teava C. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nickname: Teava Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):5 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nu stiu. Motivul plecarii: Nu mai am timp de SA-MP. Alte precizari:Bafta. Quote
Rus7 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015  Nickname: Teava Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):5 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nu stiu. Motivul plecarii: Nu mai am timp de SA-MP. Alte precizari:Bafta.  demisie acceptata. Quote
Alpheus Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nickname: Alpheus. Rank: 1. Vechime(cat timp ai stat in factiune): Cred că 3 zile- Ce ar trebui schimbat la factiune: Unii membrii. Motivul plecarii: Nu mai o să joc în mafii, mi-a ajuns. Alte precizari: Mersi. Quote
Rus7 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015  Nickname: Alpheus. Rank: 1. Vechime(cat timp ai stat in factiune): Cred că 3 zile- Ce ar trebui schimbat la factiune: Unii membrii. Motivul plecarii: Nu mai o să joc în mafii, mi-a ajuns. Alte precizari: Mersi.  Demis. Quote
Recommended Posts