Between98 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Nickname: Lays.Bvulgaru Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Merg să ajut alt prieten. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimica. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/oQtUHcS Alte precizări: POWER Quote
ReaLLy Valoare Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Nickname:really.bvulgaru Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: incerc si alta mafie Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: nimic Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/6hz4r5C Alte precizări: bafta Quote
RAGGAZZO Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 ReaLLy. Vei fi demis. LaYs OFFiCiAl Vei fi Demis! Quote
NoroceL Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nickname: zwK. Rank: 2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Sunt banat, ma duc 7 zile in tenerife. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Sunt banat. Alte precizări: --------- Quote
RAGGAZZO Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Nickname: zwK. Rank: 2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Sunt banat, ma duc 7 zile in tenerife. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Sunt banat. Alte precizări: --------- Cerere acceptata. Quote
OG-Josh Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nickname: JoshBombardieru2k16 Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Nu mai am timp Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: da. Alte precizări:bafta Quote
RAGGAZZO Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nickname: JoshBombardieru2k16 Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Nu mai am timp Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: da. Alte precizări:bafta Demisie acceptata. Quote
EXTEEL Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Nickname: EXTEEL Rank: 1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: 7 zile lângă tine toate 7 merge bine.;) Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau sa fiu demis Alte precizări: Pwpik tuturor bafta.Revin Duminica viitoare. Edited March 13, 2016 by .ExTeeL.STAN Quote
RAGGAZZO Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nickname: EXTEEL Rank: 1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: 7 zile lângă tine toate 7 merge bine. ;) Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau sa fiu demis Alte precizări: Pwpik tuturor bafta.Revin Duminica viitoare. Demisie acceptata. Quote
LucianFafuMaxim Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nickname:iri Rank:1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Asa Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:TOt Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: . Alte precizări: Quote
RAGGAZZO Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nickname:iri Rank:1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Asa Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:TOt Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: . Alte precizări: Demisie acceptata. Quote
DEFUSED Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) RETRAG ! Edited March 14, 2016 by DEFUSED Quote
DrakuNebun2000 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nickname: MAGiK.. Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Banned c-bug/c-shot 5d. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Forumul. Vreau sa fiu demis. Alte precizări: Nu. Quote
RAGGAZZO Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Nickname: MAGiK.. Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Banned c-bug/c-shot 5d. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Forumul. Vreau sa fiu demis. Alte precizări: Nu. Demisie acceptata. Quote
Julian1 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Nickname:Julian1 Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca m-am plictisit de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau fiu demis cat mai repede. Ma demiti chiar daca nu sunt on. Alte precizări:Salut Ragazoo, Vick. Succes cu mafia si multumesc pentru sansa acordata. Quote
RAGGAZZO Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Nickname:Julian1 Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca m-am plictisit de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau fiu demis cat mai repede. Ma demiti chiar daca nu sunt on. Alte precizări:Salut Ragazoo, Vick. Succes cu mafia si multumesc pentru sansa acordata Demisie acceptata. Quote
DEFUSED Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Nickname: DEFUSED Rank: 2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Prea mult DM la war din partea colegilor (probabil le sare aim-ul) + nimeni nu ma ia de la HQ cand pleaca pe turf. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Scapa de aimeri si de nabi. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/XnTO5EM Alte precizări: Bafta si scuza-mi injuraturile si suferintele, sunt doar la nervi si de obicei doar la war. Quote
RAGGAZZO Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Nickname: DEFUSED Rank: 2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Prea mult DM la war din partea colegilor (probabil le sare aim-ul) + nimeni nu ma ia de la HQ cand pleaca pe turf. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Scapa de aimeri si de nabi. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/XnTO5EM Alte precizări: Bafta si scuza-mi injuraturile si suferintele, sunt doar la nervi si de obicei doar la war. Demisie acceptata. Quote
RzvanMarius Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nickname:CADITZA Rank:1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca m-am plictisit de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau fiu demis cat mai repede. Ma demiti chiar daca nu sunt on. Alte precizări:Salut Ragazoo, Vick. Succes cu mafia si multumesc pentru sansa acordata. Quote
RAGGAZZO Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nickname:CADITZA Rank:1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca m-am plictisit de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: Vreau fiu demis cat mai repede. Ma demiti chiar daca nu sunt on. Alte precizări:Salut Ragazoo, Vick. Succes cu mafia si multumesc pentru sansa acordata. Vei fi demis! Quote
G00gle.v2 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nickname:G00gle Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca nu prea mai am timp momentan de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic,totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/I854cpU Alte precizări:Bafta frt m3u Vick,imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult,dar succes in continiare,pwp :**,vb pe pm daca e. Quote
RAGGAZZO Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nickname:G00gle Rank:2 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?:Pentru ca nu prea mai am timp momentan de mafii. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic,totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: http://imgur.com/I854cpU Alte precizări:Bafta frt m3u Vick,imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult,dar succes in continiare,pwp :**,vb pe pm daca e. Demisie acceptata. Quote
Dalbnc Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nickname: MedicamenT Rank: 1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Deoarece in mafie primesti ban din orice , chiar daca ai si antivirus. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic,totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: am ban Alte precizări: Va urez bafta in continuare , imi pare rau ca nu am mai putut juca cu voi. Raggazo/Vick cei mai de treaba lideri . Bafta baieti. Quote
RAGGAZZO Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nickname: MedicamenT Rank: 1 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: Deoarece in mafie primesti ban din orice , chiar daca ai si antivirus. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?:Nimic,totul e perfect. Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: am ban Alte precizări: Va urez bafta in continuare , imi pare rau ca nu am mai putut juca cu voi. Raggazo/Vick cei mai de treaba lideri . Bafta baieti. Demisie acceptata. Quote
Madalin Coroi Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nickname: coroi Rank: 3 De ce ai hotărât să părăseşti mafia?: am luat ban total aiurea, dar o sa revin in forta, pana atunci am timp sa lucrez la ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la acesta mafie?: Nimic, The rifa its the best 22 turf <3 Confirmare (vreau să fiu demis, etc)*: sunt banat, deci nu pot face ss in joc. Alte precizări: Quote
Recommended Posts