FckOn Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nickname: FckOnRank: 1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 10 zileCe ar trebui schimbat la factiune: Nimic , este perfecta. Motivul plecarii: Nu mai am timp sa ma ocupt de evidente si investesc prea multi bani in asta.Alte precizari: Ii multumesc liderului IceKill si Co Liderului Barcley pentru ca au fost cei mai buni Lideri pe care i-am cunosct , si sa o tina tot asa :) . Quote
AceKiLL Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nickname: FckOn Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 10 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic , este perfecta. Motivul plecarii: Nu mai am timp sa ma ocupt de evidente si investesc prea multi bani in asta. Alte precizari: Ii multumesc liderului IceKill si Co Liderului Barcley pentru ca au fost cei mai buni Lideri pe care i-am cunosct , si sa o tina tot asa :) . Demisie acceptata. Quote
Shade9 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nickname: SkiizO Rank:2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 17 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Organizarea. Motivul plecarii: Motive personale. Alte precizari: O zi buna. Quote
AceKiLL Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nickname: SkiizO Rank:2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 17 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Organizarea. Motivul plecarii: Motive personale. Alte precizari: O zi buna. Demisie acceptata. Quote
DanielDG Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Nickname: DanielDG.Rank: 3. Vechime(cat timp ai stat in factiune): 25 de zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Un lider mai activ la waruri, membri mai buni si organizarea.Motivul plecarii: Mai nou lideri la grupari posteaza drugs / mats, felicitari doar la tine am gasit asa ceva. Sa fi sanatos, oricum nu mai ai mult timp pana la lider AceKill. Am plecat eu, barcley, styless, skizo, quickz si multi alti care ti-au facut mafia buna, o sa stai pe 0 turfe de acum, bafta.Alte precizari: Nu mai am ce spune, nu mai esti acel acekill. Quote
AceKiLL Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nickname: DanielDG. Rank: 3. Vechime(cat timp ai stat in factiune): 25 de zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Un lider mai activ la waruri, membri mai buni si organizarea. Motivul plecarii: Mai nou lideri la grupari posteaza drugs / mats, felicitari doar la tine am gasit asa ceva. Sa fi sanatos, oricum nu mai ai mult timp pana la lider AceKill. Am plecat eu, barcley, styless, skizo, quickz si multi alti care ti-au facut mafia buna, o sa stai pe 0 turfe de acum, bafta. Alte precizari: Nu mai am ce spune, nu mai esti acel acekill. Demisie acceptata. Quote
BasE - True Silent Aimbot Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Nickname: BasescuRank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3 zileCe ar trebui schimbat la factiune: Liderul si co-liderul.Motivul plecarii: Lider incapabil.Alte precizari: N-am nimic. Quote
AceKiLL Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Nickname: Basescu Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Liderul si co-liderul. Motivul plecarii: Lider incapabil. Alte precizari: N-am nimic. Demisie acceptata. Quote
Aristotel. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nickname:BROKENRank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune):4-5 zile.Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic, o organizare foarte buna.Motivul plecarii:Am luat ban, imi pare rau, dar post-hunterii nu se opresc din a face post pentru un videoclip pe youtube.Alte precizari:Imi pare rau ACEKill, chiar as fi vrut sa stau mai mult... Un rank 5 la tine ar fi fost frumos... Ne auzim noi. Bafta cu functia si ai grija ce prieteni iti faci. Quote
AceKiLL Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Nickname:BROKEN Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune):4-5 zile. Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic, o organizare foarte buna. Motivul plecarii:Am luat ban, imi pare rau, dar post-hunterii nu se opresc din a face post pentru un videoclip pe youtube. Alte precizari:Imi pare rau ACEKill, chiar as fi vrut sa stau mai mult... Un rank 5 la tine ar fi fost frumos... Ne auzim noi. Bafta cu functia si ai grija ce prieteni iti faci. Demisie acceptata. Quote
kNOWLEDGE. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nickname:Knowledge-dA-k1nGRank:6Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3zile creddCe ar trebui schimbat la factiune: serveruMotivul plecarii: serveru si nu am timp de warsAlte precizari: baftalos Quote
AceKiLL Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Nickname:Knowledge-dA-k1nG Rank:6 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 3zile credd Ce ar trebui schimbat la factiune: serveru Motivul plecarii: serveru si nu am timp de wars Alte precizari: baftalos Demisie acceptata. Quote
InflamaviLv2 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 ickname:JawswellRank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7Ce ar trebui schimbat la factiune: CoordonareaMotivul plecarii: Mai are rost?Alte precizari:Ceau. Quote
AceKiLL Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 ickname:Jawswell Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 7 Ce ar trebui schimbat la factiune: Coordonarea Motivul plecarii: Mai are rost? Alte precizari:Ceau. Demisie acceptata. Quote
Guest LoOcK Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nickname: HiTLER[]Rank:1Vechime(cat timp ai stat in factiune): o zi.Ce ar trebui schimbat la factiune: Ar trebui sa recrutezi playeri care stiu sa traga cu arma.Motivul plecarii:Nu imi plac mafiile, ma gandeam ca este la fel ca pe Blue, dar nu. Esti un lider capabil, nu am nimic de reprosat dar recruteaza playeri cu experienta.Alte precizari: Bafta in continuare si succes cu functia ! Quote
AceKiLL Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Nickname: HiTLER[] Rank:1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): o zi. Ce ar trebui schimbat la factiune: Ar trebui sa recrutezi playeri care stiu sa traga cu arma. Motivul plecarii:Nu imi plac mafiile, ma gandeam ca este la fel ca pe Blue, dar nu. Esti un lider capabil, nu am nimic de reprosat dar recruteaza playeri cu experienta. Alte precizari: Bafta in continuare si succes cu functia ! Demisie acceptata. Quote
AndreW. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nickname: HuskRank: 2Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14Ce ar trebui schimbat la factiune: Lideru, #salMotivul plecarii: Lider incompetent #salAlte precizari: # Quote
AceKiLL Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Nickname: Husk Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14 Ce ar trebui schimbat la factiune: Lideru, #sal Motivul plecarii: Lider incompetent #sal Alte precizari: # Demisie acceptata. Quote
RAIN. Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ickname: ShakesRank: 2Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14 zileCe ar trebui schimbat la factiune: Membrii, sunt prea putini.Motivul plecarii: Dupa cum am spus, sunt prea putini membrii, n-are rost sa ma zbat degeaba.Alte precizari: Multumesc de sansa acordata, succes pe viitor. Quote
AceKiLL Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 ickname: Shakes Rank: 2 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14 zile Ce ar trebui schimbat la factiune: Membrii, sunt prea putini. Motivul plecarii: Dupa cum am spus, sunt prea putini membrii, n-are rost sa ma zbat degeaba. Alte precizari: Multumesc de sansa acordata, succes pe viitor. Demisie acceptata. Quote
Luci Rpg Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Nickname:KETORank:6Vechime(cat timp ai stat in factiune): o zi Ce ar trebui schimbat la factiune: TOtMotivul plecarii: Ma duc in PD Alte precizari: salut. Quote
AceKiLL Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Nickname:KETO Rank:6 Vechime(cat timp ai stat in factiune): o zi Ce ar trebui schimbat la factiune: TOt Motivul plecarii: Ma duc in PD Alte precizari: salut. Nickname:KETO Rank:6 Vechime(cat timp ai stat in factiune): o zi Ce ar trebui schimbat la factiune: TOt Motivul plecarii: Ma duc in PD Alte precizari: salut. Demisie acceptata. Quote
GTProGT Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nickname: JeffreyGTRank: 1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 14 zileCe ar trebui schimbat la factiune: Unii playeri + umpic din coordonare.Motivul plecarii: 2/3 FW + Plictiseala de mafii.Alte precizari: Succes ACE, mersi de sansa acordata. Quote
StyleR Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Nickname: NBKRank: 1Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic.Motivul plecarii: Membrii si coordonareAlte precizari: - Quote
AceKiLL Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Nickname: NBK Rank: 1 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 2 Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Membrii si coordonare Alte precizari: - Demisie acceptata. Quote
Recommended Posts