Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumos , gg pentru munca deupsa .

Multumesc :D

Frumoase, felicitări !

Multumesc :D

Tocmai ce cãutam asa ceva de aci , +1.

Merci :)

Posted

Frumoase, Fake AFK nu ai?

Am dar nu il folosesc. Il pun imediat la upload si iti pun link.

Dai samp.dll care modifica scrisul pe chat si /buygun /report, etc... ! Pls! Am dat +1!

Scrisul este modificat din samp.cfg cu notepad (documents, gta user file, samp si ac acolo gasesti samp.cfg, click dreapta open with si selectezi notepad. Apoi unde scrie fontface tu scri asa dupa = "Times New Roma" si se va vedea ca la mine sa fie legat totul: fontface="Times New Roman" La fontweight pune 0 si fontsize sa fie 1. iar dialogul de /buygun etc este la mouse si sampgui, foloseste tutorialul de acolo

Frumoase, Fake AFK nu ai?

L-am uploadat.

Click download fake afk http://www.girlshare.ro/34789730.8

Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi bengoasa sa ai ;)

Posted

Nu sunt moduri foarte deosebite dar ai +1 pentru ca te-ai straduit si stiu ca nu e ceva usor [cat timp ai net ca al meu :) 

Posted

Nu sunt moduri foarte deosebite dar ai +1 pentru ca te-ai straduit si stiu ca nu e ceva usor [cat timp ai net ca al meu :) 

Multumesc. Lucrez de 2 saptamani la skinuri HD pentru factiuni si civil. Sper ca acelea sa va placa mai mult.

Posted

Multumesc. Lucrez de 2 saptamani la skinuri HD pentru factiuni si civil. Sper ca acelea sa va placa mai mult.

Stii ca mod-ul de skin poti sa il editezi cum il vrei tu (in txd workshop+ps) si dupa sa-l pui la download + link-ul cu toate skin-urile si dupa ei doar ii modifica numele si-l baga cu spark, ma rog cred ca stii.

Posted

Stii ca mod-ul de skin poti sa il editezi cum il vrei tu (in txd workshop+ps) si dupa sa-l pui la download + link-ul cu toate skin-urile si dupa ei doar ii modifica numele si-l baga cu spark, ma rog cred ca stii.

Logic ca stiu, altfel nu ma bagam. Vreau sa fac spoiler la fecare skin unde sa se vada 2/3 imagini cu skinul si link de download. Mai am inca de munca destul de mult. Mai am cateva misiuni si 5 amenzi si dupa ma pun pe treaba.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp