Robert Mri Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 ONLINE Nickname: robertMRI Level(minim 3): 4 (spre 5) Ore jucate: 12 Facţiune şi rank: Niciuna Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): -- De cât timp joci sa:mp?: Joc de ceva, insa am avut o pauza mai mare. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De la deschiderea serverului Green. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu. Nickname-uri anterioare: -- VIAŢA REALĂ Nume: Robert Vârsta: 20 (neimpliniti) Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte): Sunt un tip ok, imi place sa ma delectez jucand un SA:MP cu niste playeri de "calitate", mai multe nu are rost sa spun cred. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa incerc o noua experienta. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Am tras cu ochiul :D Ce părere ai despre acest clan?: Inca nu am nici o parere, deoarece nu prea ama vut contact cu cineva din acest clan. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu CONTACT Yahoo Messenger: robert_win32 Skype: -- Mai mult pot fi contactat pe facebook http://facebook.com/robert.mri
Recommended Posts