Jump to content

Los Santos Taxi Cab Company - Sugestii pentru factiune

Recommended Posts

Posted

+1.

Ii poti da "+1" acolo in dreapta la post-ul lui. Daca aveti parere, le puneti in topicul cu "Discutii intre membrii factiunii". Nu mai postati aiurea aici.

Posted

• Nick: Geamby ma numesc.
  • Rank detinut in factiune: Detin rank 6
  • Sugestia / propunerea ta: Bun, multi stim ca economia serverului nu este tocmai una foarte dezvoltata si o buna parte din playerii serverului nu detin o "avere" mare.  Noi incercam sa oferim sanse playerilor noi de a ni se alatura companiei. Propunerea mea este urmatoarea. Propun ca amenzile companiei sa se micsoreze cu o suma in valoare de minim 200.000$, astfel cu totii ar putea achita amenzile.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:  In primul rand suma este mai usor de facut rost, numarul de FW ar scadea consistent. Toata lumea ar fi Multumita.
  • Daca considerati ca ajuta factiunea +1

Sugestia ta a fost aprobata.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

• Nick: Zinodaur. FARAON

• Rank detinut in factiune:2

Sugestia / propunerea ta: Propun sa facem un grup de WhatsApp cu toti membrii ai factiunii.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ne-ar ajuta sa socializam mai mult . Cred ca acest grup ne va uni si va reduce din certurile intre noi . Am putea sa vorbim si despre viata reala , nu numai despre Samp.

• Upvote 3
  • 2 weeks later...
Posted

• Nick: Geamby

• Rank detinut in factiune: Rank 6

Sugestia / propunerea ta: Pot spune ca sunt mai multe, nu doar una singura, asa ca voi incepe cu inceputul. Multi dintre noi dorim sa fim rasplatiti pe masura muncii noastre, asa ca m-am gandit ca la la fiecare 300 comenzi, 400 comenzi, 500, comenzi sa se premieze cu cate 3kk, 4kk, 5kk pentru fiecare dintre ele si sa beneficiati de ceva, acest ceva sa fie un JOKER  :exclamation:  . Acesta sa va ajute la nevoie timp de o saptamana, il puteti folosii pentru a nu platii o amenda, ori pentru a sterge un Avertisment verbal. ( la partea cu AV-ul decide Hamsi)

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Consider ca va creste activitatea factiunii si va face lucrurile mai interesante. 

• Upvote 1
Posted

• Rank detinut in factiune: Rank 6
  • Sugestia / propunerea ta: Pot spune ca sunt mai multe, nu doar una singura, asa ca voi incepe cu inceputul. Multi dintre noi dorim sa fim rasplatiti pe masura muncii noastre, asa ca m-am gandit ca la la fiecare 300 comenzi, 400 comenzi, 500, comenzi sa se premieze cu cate 3kk, 4kk, 5kk pentru fiecare dintre ele si sa beneficiati de ceva, acest ceva sa fie un JOKER  :exclamation:  . Acesta sa va ajute la nevoie timp de o saptamana, il puteti folosii pentru a nu platii o amenda, ori pentru a sterge un Avertisment verbal. ( la partea cu AV-ul decide Hamsi)
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Consider ca va creste activitatea factiunii si va face lucrurile mai interesante. 

Sugestie aprobata, dar din pacate nu pot adauga aceste bonusuri, asa e regulamentul serverului, fiecare care are de platit amenzi trebuie sa le plateasca, iar Av-urile din pacate nu expira. Veti primi mai multi bani pentru mai multe comenzi.

• 3 weeks later...
Posted

• Nick: ZyzZz[]
  • Rank detinut in factiune: 2
  • Sugestia / propunerea ta: Propun sa se ofere cate un bonus in bani pentru cel care are cele mai multe ore cand se da salariile la sedinta, gen acela a stat online ridicand activitea pe server pentru asta trebuie rasplatit iar baremul si metotologia de plata sa se hotarasca de catre staff-ul factiunii, si sa se faca si un topic in care sa se precizeze asta.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea? Consider ca aceasta propunere ar imbunatatii activitatea membrilor din aceasta factiune motivandu-i sa joace mai mult.

Posted

• Nick: ZyzZz[]
  • Sugestia / propunerea ta: Propun sa se ofere cate un bonus in bani pentru cel care are cele mai multe ore cand se da salariile la sedinta, gen acela a stat online ridicand activitea pe server pentru asta trebuie rasplatit iar baremul si metotologia de plata sa se hotarasca de catre staff-ul factiunii, si sa se faca si un topic in care sa se precizeze asta.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea? Consider ca aceasta propunere ar imbunatatii activitatea membrilor din aceasta factiune motivandu-i sa joace mai mult.

Daca chiar vor sa fie activi, sa fie activi pentru factiune, pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca el sta 90 de ore online si face la final un raport de 70-80 de comenzi, e mai ok sa primeasca cel care sta chiar si 25 de ore dar face comenzi mai multe.

• 3 weeks later...
Posted

• Nick: SiX

Sugestia / propunerea ta: Sa se readauge topic-ul 'Hall of fame'. Pentru a intra in hall of fame sa ai minim rank 5 in factiune si 150zile sau minim 700 comenzi intr-o saptamana.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Membrii ar fii mai activi

Posted

• Sugestia / propunerea ta: Sa se readauge topic-ul 'Hall of fame'. Pentru a intra in hall of fame sa ai minim rank 5 in factiune si 150zile sau minim 700 comenzi intr-o saptamana.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Membrii ar fii mai activi

Da, este o propunere foarte buna, dar a fost un Hall Of Fame pe care preafericitul Allonzo l-a sters din rautate, si nu pot sa il fac inapoi topicul din pacate.

Posted

• Nick: .Neo

• Rank detinut in factiune: 4

Sugestia / propunerea ta: Sugerez ca sedinta sa fie mutata la ora 17 sau 16:30.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:  Cred ca ar fi bine pentru toti fiindca, cred eu, ora 15 e prea devreme, mai ales duminica cand toti suntem cu familia, la pescuit cu prietenii. Dupa cum a spus si iubitul nostru lider, Hamsi in topicul cu "Anunturi importante" toti suntem iesiti cu prietenii spre seara, dar cred ca mai bine ar fi ora 17 si aceeasi parere o au si alti membri.

Posted

• Nick: .Neo
  • Rank detinut in factiune: 4
  • Sugestia / propunerea ta: Sugerez ca sedinta sa fie mutata la ora 17 sau 16:30.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:  Cred ca ar fi bine pentru toti fiindca, cred eu, ora 15 e prea devreme, mai ales duminica cand toti suntem cu familia, la pescuit cu prietenii. Dupa cum a spus si iubitul nostru lider, Hamsi in topicul cu "Anunturi importante" toti suntem iesiti cu prietenii spre seara, dar cred ca mai bine ar fi ora 17 si aceeasi parere o au si alti membri.

Propunere respinsa. 

Posted

• Sugestia / propunerea ta: Sa se adauge coordonatori. Coordonatori sa pot da teste / amenzi / sa faca evenimente. La finalul saptamanii respectiv la sedinta ei sa primeasca o prima de $1.000.000. Ei pot sanctiona membrii cum este si la Hitman Agency, daca liderul sau co-liderul nu este on el posteaza doar la logs iar liderul verifica si sanctioneaza. Daca coordonatorul greseste sanctiunea sau posteaza aiurea sa primeasca un Coordonator warn, la 3/3 coordonator warns sa primeasca remove.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi de folos
Posted (edited)

• Sugestia / propunerea ta: Sa se adauge coordonatori. Coordonatori sa pot da teste / amenzi / sa faca evenimente. La finalul saptamanii respectiv la sedinta ei sa primeasca o prima de $1.000.000. Ei pot sanctiona membrii cum este si la Hitman Agency, daca liderul sau co-liderul nu este on el posteaza doar la logs iar liderul verifica si sanctioneaza. Daca coordonatorul greseste sanctiunea sau posteaza aiurea sa primeasca un Coordonator warn, la 3/3 coordonator warns sa primeasca remove.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi de folos

O sa ma consult cu co-liderii, iar daca consideram ca va fi nevoie, iti vom accepta sugestia. Vei primi un raspuns in decursul zilei de azi, Voi da Edit la post-ul meu.

Sugestie respinsa.

Edited by Hamsi
Posted

• Nick:Hannibal.

• Rank detinut in factiune:3

Sugestia / propunerea ta:As vrea sa se adauge un nou topic numit "Cadouri si evenimente de Paste", iar acesta sa contina un program de evenimente administrat de conducerea Taxi Los Santos si cadourile de Paste. Evenimentele si cadourile le puteti stabili voi, conducerea.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Cred ca ar fi ceva care ar ambitiona membrii factiunii.

Posted

• Nick:Hannibal.
  • Rank detinut in factiune:3
  • Sugestia / propunerea ta:As vrea sa se adauge un nou topic numit "Cadouri si evenimente de Paste", iar acesta sa contina un program de evenimente administrat de conducerea Taxi Los Santos si cadourile de Paste. Evenimentele si cadourile le puteti stabili voi, conducerea.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Cred ca ar fi ceva care ar ambitiona membrii factiunii.

Propunere acceptata, ne vom gandi in zilele ce urmeaza la creearea unui topic sau modificarea celui actual ( de craciun ) in unul care contine si Pastele.

Posted

Sugestia / propunerea ta: Bun, cu totii stim ca cei de rank 5 stau acum linistiti si se intreaba ce sa mai faca la sedinta daca nu iau UP. Eu ca fost lider, fost membru cu rank 5 m-am gandit sa le fac unora munca, treaba mai usoara, asa c m-am gandit ca tot ce inseamna "rank 5" sa nu mai fie obligat sa vina la sedinta. Daca o fac o fac pentru salarii, acesta regula sa se aplice cu o conditie, raportul lor sa se mareasca cu 10 comenzi. si 5 "ad-uri" de promovare a factiunii.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Consider ca am usura munca si am face o favoare unor membri din factiune dar am ridica si factiunea la un nivel de cunoastere si promovare a comenzii "/service taxi". Tuturor ce le place aceasta propunere rog sa aplice "+1"

• Upvote 7
  • 2 weeks later...
Posted

• Sugestia / propunerea ta: Bun, cu totii stim ca cei de rank 5 stau acum linistiti si se intreaba ce sa mai faca la sedinta daca nu iau UP. Eu ca fost lider, fost membru cu rank 5 m-am gandit sa le fac unora munca, treaba mai usoara, asa c m-am gandit ca tot ce inseamna "rank 5" sa nu mai fie obligat sa vina la sedinta. Daca o fac o fac pentru salarii, acesta regula sa se aplice cu o conditie, raportul lor sa se mareasca cu 10 comenzi. si 5 "ad-uri" de promovare a factiunii.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Consider ca am usura munca si am face o favoare unor membri din factiune dar am ridica si factiunea la un nivel de cunoastere si promovare a comenzii "/service taxi". Tuturor ce le place aceasta propunere rog sa aplice "+1"

Membrii de rank 5 au deja foarte multe invoiri la care pot apela, mai exact 3 pe luna, nu cred ca e asa greu sa vii la o sedinta pe luna, in rest poti pune invoire. Momentan ramanem dupa modelul actual, raportul in materie de comenzi n-o sa fie marit din cauza serverului Orange, ma mai gandesc la AD-uri, dar dupa ar fi inca un topic pe forum in plus.

Posted

Nick: SiX

Rank detinut in factiune: 3

Sugestia / propunerea ta: In ziua invierii colegii sa isi ureze Paste Fericit pe /tx.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi frumos si macar in acea zi suntem si noi mai uniti

Posted

Nick: SiX

Rank detinut in factiune: 3

Sugestia / propunerea ta: In ziua invierii colegii sa isi ureze Paste Fericit pe /tx.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi frumos si macar in acea zi suntem si noi mai uniti

Inca mai sunt lucruri de anuntat, voiam sa fac un topic special, dar cu probleme forumului... nu prea am sanse, daca nici pana maine nu isi revine, il fac cum pot.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

• Nick: Vio9K

• Rank detinut in factiune: Detin rank 5.

Sugestia / propunerea ta: Mai nou s-a adaugat o noua regula privind acordarea amenzilor, aceea de a putea acorda amenzi si testerii, ceea ce e un lucru normal si firesc pana la urma deoarece toti testerii au avut la un moment dat functia de responsabil. Bun, propunerea mea este urmatoarea: din moment ce testerii acorda amenzi iar ei nu beneficiaza de comenzile care se scad la raport eu cred ca ar trebui ca responsabilii ar trebui sa aiba primordialitate in acordarea amenzilor deoarece ei pot profita de acest bonus. Testerii pot intreba pe [/f] daca este vreun responsabil on si doar daca nu e on niciun responsabil sa acorde ei amenda, la fel ca liderul sau co-liderul.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar fii in folosul responsabililor deoarece ar putea beneficia de scutirea unor comenzi la raport.

Edited by Hooligan Vio9K
Posted

• Nick: Vio9K
  • Rank detinut in factiune: Detin rank 5.
  • Sugestia / propunerea ta: Mai nou s-a adaugat o noua regula privind acordarea amenzilor, aceea de a putea acorda amenzi si testerii, ceea ce e un lucru normal si firesc pana la urma deoarece toti testerii au avut la un moment dat functia de responsabil. Bun, propunerea mea este urmatoarea: din moment ce testerii acorda amenzi iar ei nu beneficiaza de comenzile care se scad la raport eu cred ca ar trebui ca responsabilii ar trebui sa aiba primordialitate in acordarea amenzilor deoarece ei pot profita de acest bonus. Testerii pot intreba pe [/f] daca este vreun responsabil on si doar daca nu e on niciun responsabil sa acorde ei amenda, la fel ca liderul sau co-liderul.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar fii in folosul responsabililor deoarece ar putea beneficia de scutirea unor comenzi la raport.

Propunere respinsa. Activitatea lor este si asa scazuta. Cine are norocul de a da o amenda, o da, nu se mai intreaba.

• 3 months later...
Posted

• Rank detinut in factiune: 6

Sugestia / propunerea ta: 1. Propun urmatoarele idei pentru restabilirea factiunii.

1. Propun ca sedinta sa nu mai fie obligatorie pentru niciun membru indiferent de rank-ul detinut.

2. Propun ca rank UP-ul sa se ofere doar membrilor prezenti la sedinta, cei care nu sunt prezenti sau nu isi fac aparitia pana la sfarsitul sedintei sa nu obtina rank up pana la urmatoarea sedinta.

3. Propun ca minim odata pe saptamana un membru din STAFF-ul factiunii sa organizeze un eveniment cu factiunea.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: O mai buna organizare., Pentru inceput, atat.

Posted

• Rank detinut in factiune: 6
  • Sugestia / propunerea ta: 1. Propun urmatoarele idei pentru restabilirea factiunii.
  • 1. Propun ca sedinta sa nu mai fie obligatorie pentru niciun membru indiferent de rank-ul detinut.
  • 2. Propun ca rank UP-ul sa se ofere doar membrilor prezenti la sedinta, cei care nu sunt prezenti sau nu isi fac aparitia pana la sfarsitul sedintei sa nu obtina rank up pana la urmatoarea sedinta.
  • 3. Propun ca minim odata pe saptamana un membru din STAFF-ul factiunii sa organizeze un eveniment cu factiunea.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: O mai buna organizare., Pentru inceput, atat.

Despre sedinta si rank up, nu are rost sa o schimb acum pentru ca multa lume primeste rank up luni, insa de propunerea 3, da este destul de ok.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp