The St3 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 - Nick: pRide - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Rearanjare masini factiune - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar arata mult mai frumos. Masinile sa fie puse ca de obicei afara, in curte, nu chiar toate. Macar sa fie 10 masini afara.
Geamby Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 - Nick: pRide - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Rearanjare masini factiune - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar arata mult mai frumos. Masinile sa fie puse ca de obicei afara, in curte, nu chiar toate. Macar sa fie 10 masini afara. am propus asta staff-ului, nu se poate.
Apolo. Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 - Nick: Apollo. - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Consider ca ar fi mai bine ca sedinta sa fie mutata mai devreme, adica undeva intre orele 12:00 - 14:00. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Unii mai ies in oras sau afara pe la ora asta si e destul de incomod dupa parerea mea (cel putin eu am mai mereu antrenament la ora asta). Cred ca membrii factiunii nu ar mai fi atat de presati de timp si ar sta cu placere la sedinta, daca aceasta sugestie va fi luata in cosiderare!
R A M S I Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 - Nick: Apollo. - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Consider ca ar fi mai bine ca sedinta sa fie mutata mai devreme, adica undeva intre orele 12:00 - 14:00. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Unii mai ies in oras sau afara pe la ora asta si e destul de incomod dupa parerea mea (cel putin eu am mai mereu antrenament la ora asta). Cred ca membrii factiunii nu ar mai fi atat de presati de timp si ar sta cu placere la sedinta, daca aceasta sugestie va fi luata in cosiderare! Eu nu ma trezesc si tu vrei sedinta la ora aia?SmechernO poate fii de acord cu mine.
SmechernO Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 - Nick: Apollo. - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Consider ca ar fi mai bine ca sedinta sa fie mutata mai devreme, adica undeva intre orele 12:00 - 14:00. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Unii mai ies in oras sau afara pe la ora asta si e destul de incomod dupa parerea mea (cel putin eu am mai mereu antrenament la ora asta). Cred ca membrii factiunii nu ar mai fi atat de presati de timp si ar sta cu placere la sedinta, daca aceasta sugestie va fi luata in cosiderare! Propunere respinsa, cand intri intr-o factiune iti iei un angajament, o responsabilitate. Eu nu ma trezesc si tu vrei sedinta la ora aia?SmechernO poate fii de acord cu mine. Iar tu nu mai posta aiurea.
Adryan Dragu Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) - Nick: AbRaCaDaBra. - Rank detinut in factiune: 1. - Sugestia / propunerea ta: Vreau sa asezati masinile din garaj afara si vreu sa fie asezate in ordine. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi mai bine pentru playeri sa nu mai scrie garage mereu si daca sunt asejate in ordine ne vine mai usor. Si de cate ori eu masina din Garage ma blochez . Edited September 13, 2015 by AbRaCaDaBra.
RazZz. Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 - Nick: AbRaCaDaBra. - Rank detinut in factiune: 1. - Sugestia / propunerea ta: Vreau sa asezati masinile din garaj afara si vreu sa fie asezate in ordine. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar fi mai bine pentru playeri sa nu mai scrie garage mereu si daca sunt asejate in ordine ne vine mai usor. Si de cate ori eu masina din Garage ma blochez . A fost propus de fostul lider si i s-a spus ca vor ramane asa, nu se poate momentan.
AnV3rG0r_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nick: Markelow - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Daca un membru din TAXI LS accepta o comanda(/taxi accept) mai putin de 150-200 de metri(la decizia liderului) sa primeasca o amenda de 1,000,000$ sau 500,000$( la decizia liderului) - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar ajuta pe responsabili sa acorde mai multe amenzi pentru a-fi mai activi.
Iulyan123 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nick: Markelow - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Daca un membru din TAXI LS accepta o comanda(/taxi accept) mai putin de 150-200 de metri(la decizia liderului) sa primeasca o amenda de 1,000,000$ sau 500,000$( la decizia liderului) - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar ajuta pe responsabili sa acorde mai multe amenzi pentru a-fi mai activi. Buna sugestie, asta chiar ne-ar ajuta pe noi, responsabilii, sa fim mai activi.
RazZz. Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Nick: Markelow - Rank detinut in factiune: 1 - Sugestia / propunerea ta: Daca un membru din TAXI LS accepta o comanda(/taxi accept) mai putin de 150-200 de metri(la decizia liderului) sa primeasca o amenda de 1,000,000$ sau 500,000$( la decizia liderului) - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar ajuta pe responsabili sa acorde mai multe amenzi pentru a-fi mai activi. Nu va fi adaugat, mi se pare absurd, eu nu vreau sa am membrii cu multe amenzi, din contra, vreau cat mai putine.
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nick:GoodL1keRank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:In primul rand, salut. Propunerea mea ar fi urmatoarea: Liderul, co-lider si testerii sa poarte skin-ul asta: , iar responsabili skin-ul acesta: . Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Păi: Testeri ar fi mai fericiti ca au skin-ul cu cojoc si are fata de tester, iar celalat skin pentru responsabili deoarece, le-se potriveste foarte bine.
RazZz. Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nick:GoodL1ke Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:In primul rand, salut. Propunerea mea ar fi urmatoarea: Liderul, co-lider si testerii sa poarte skin-ul asta: , iar responsabili skin-ul acesta: . Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Păi: Testeri ar fi mai fericiti ca au skin-ul cu cojoc si are fata de tester, iar celalat skin pentru responsabili deoarece, le-se potriveste foarte bine. Respinsa. Liderul si co-liderul trebuie sa aibe un skin diferit fata de testeri / responsabili, dupa parerea mea, pentru a iesi mai in evidente. Pe viitor, posibil sa fie adaugat, dar momentan nu.
Andrei17 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca in topicul "Evidente amenzi" din campul "dovada" sa se creeze 2 campuri cu numele 'Dovezi acordare amenda' (screenul cand i-ai zis pe /f sa plateasca amenda) si 'Dovezi greseala membru' (screen cand membrul a comis greseala pentru care urmeaza sa fie sanctionat. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar fii mai usor sa vada imediat pentru ce au fost sanctionati, fara sa faca scandal pe chat-ul factiunii.
RazZz. Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca in topicul "Evidente amenzi" din campul "dovada" sa se creeze 2 campuri cu numele 'Dovezi acordare amenda' (screenul cand i-ai zis pe /f sa plateasca amenda) si 'Dovezi greseala membru' (screen cand membrul a comis greseala pentru care urmeaza sa fie sanctionat. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca ar fii mai usor sa vada imediat pentru ce au fost sanctionati, fara sa faca scandal pe chat-ul factiunii. Sugestie acceptata.
Iulyan123 Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 - Nick: Iulyan - Rank detinut in factiune: 2 - Sugestia / propunerea ta: Atunci cand cineva are zilele de rank up, sa nu mai trebuiasca sa astepte pana la sedinta, sa zicem ca eu as fi intrat miercuri, la sedinta as avea 4-5 zile, si as fi obligat sa astept inca 7 zile pana la urmatoarea sedinta. Ar fi mai usor ca sa primesc rank-up cand fac zilele si am raport complet. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu ar mai astepta playerii asa mult pentru rank-up, sa fie ca si la FBI acum.
RazZz. Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 - Nick: Iulyan - Rank detinut in factiune: 2 - Sugestia / propunerea ta: Atunci cand cineva are zilele de rank up, sa nu mai trebuiasca sa astepte pana la sedinta, sa zicem ca eu as fi intrat miercuri, la sedinta as avea 4-5 zile, si as fi obligat sa astept inca 7 zile pana la urmatoarea sedinta. Ar fi mai usor ca sa primesc rank-up cand fac zilele si am raport complet. - Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu ar mai astepta playerii asa mult pentru rank-up, sa fie ca si la FBI acum. Duminica, Luni, Marti, Miercuri dau rank up. Joi, Vineri, Sambata nu dau. Nu moare daca asteapta 3 zile pana la sedinta.
Litt Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nick:Carutasul3D Rank detinut in factiune:2 Sugestia / propunerea ta:Pentru a nu exista discutii ca eu vreau rank luni, eu vreau marti, toate rank-urile sa se dea doar la sedinta saptamanala. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Evitarea discutiilor inutile.
RazZz. Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Nick:Carutasul3D Rank detinut in factiune:2 Sugestia / propunerea ta:Pentru a nu exista discutii ca eu vreau rank luni, eu vreau marti, toate rank-urile sa se dea doar la sedinta saptamanala. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Evitarea discutiilor inutile. Nu mi se pare ok, daca intra cineva Luni? Nu mi se pare ok sa stea 13 zile pentru rank 2. Sugestie respinsa.
Andrei17 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca pentru afaceri pe chat-ul /f sa fii sanctionat cu amenda de 1.000.000$ (sau cat doresti tu, Allonzo). Am vazut foarte multi pe /f 'vand masina x cu la pretul de x, vand hidden-uri la x bucata' e.t.c. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Mai multi $$$ pentru event-uri, prime si evitarea unor discutii 'neinteresate' pe chat-ul /f.
RazZz. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca pentru afaceri pe chat-ul /f sa fii sanctionat cu amenda de 1.000.000$ (sau cat doresti tu, Allonzo). Am vazut foarte multi pe /f 'vand masina x cu la pretul de x, vand hidden-uri la x bucata' e.t.c. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Mai multi $$$ pentru event-uri, prime si evitarea unor discutii 'neinteresate' pe chat-ul /f. A fost in trecut, dar am scos-o, nu vad de ce nu ati vorbi asa ceva pe /f, pana la urma suntem o "familie".
RaZor.SEF Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nick: Kageelow. Rank detinut in factiune: Rank 1. Sugestia / propunerea ta: Aş vrea în fiecare lună, să ne strângem toată facţiunea Taxi Los Santos şi să facem paradă, sa ne plimbăm în Los Santos cu taxiurile unu după altu. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Am fi cea mai bună facţiune şi apreciată ! Sper să îmi acceptaţi propunerea/ sugestia.
RazZz. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Nick: Kageelow. Rank detinut in factiune: Rank 1. Sugestia / propunerea ta: Aş vrea în fiecare lună, să ne strângem toată facţiunea Taxi Los Santos şi să facem paradă, sa ne plimbăm în Los Santos cu taxiurile unu după altu. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Am fi cea mai bună facţiune şi apreciată ! Sper să îmi acceptaţi propunerea/ sugestia. Sugestie acceptata, la fiecare sfarsit de luna vom organiza cate o parada. Vei primi bonus 250.000$ la sedinta.
Andreea.TheFuriousAnd Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick:.Daniel Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:*Propunerea mea ar fi ca amenzile sa se ieftineasca, deoarece daca vor ramane 1,5kk daca cineva greseste, va plati dar apoi va fi cred ca 100% 100% oricine atent sa nu mai dea atat de mult deoarece nu suntem pe BLUE.Si nu vor mai fi bani la bugetul factiuni pentru salarii / bonusuri / evenimente.Asa ca daca amenzile ar fi aproximativ 800.000$ una hai maxim 1.000.000$ jucatorii ar mai uita, ar mai gresi si ar mai plati sau chiar ar face intentionat si ar plati.Dar daca vor ramane asa mari nimenea nu prea va mai lua amenda decat intarziere sedinta sa zic asa, in rest toti vor fi atenti si bani din buget vor scadea.* *Inca o propunere ar fi ca Responsabili sa fie mai bine supraveghiati si iertatori deoarece unii au rank1 sunt mai incepatori sa zicem asa si nu prea stiu.* *Inca o propunere ar fi ca taximetristi cand accepta un client sa faca poza la [/accept taxi] iar acel taximetrist vine din SF pana in LS pentru un coleg ar trebui cand colegu il fura sa dea [/cancel taxi] si acel coleg [care ila furat] sa primeasca FW daca are rank2 + iar daca are rank1 AV, deoarece acela vine din SF ca el cand ajunge tu sa ii furi clientu nu este frumos.* *As recomanda ca in wekeend sa zicem o zi anume Vineri Sambata Sau Duminica ca lideru sa recomande membrii sai sa poata purta orice skin doreste pana a doua zi de ex: Saptamana aceasta ve-ti putea purta orice skin doriti incepand cu data de xx:00:00 pana pe data xx 00:00, doar 24h nu mai mult* Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Ar fi mult mult mai bine parerea mea.
Lazar_doggy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick: Lazar_doggy Rank detinut in factiune: 2 Sugestia/propunerea ta: Sugestia mea, este ca fiecare membru sa dea cel putin 5 ad-uri pe saptamana. Cu ce crezi ca ar putea imbunatatii factiunea: Am avea mai multi clienti.
Recommended Posts