Cezar Stanica Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick : FlowX Rank detinut in factiune : 3 Sugestia/propunerea ta : Propun ca la fiecare sfarsit de saptamana ( dupa sedinta de exemplu ) sa punem toti o suma mica/mare de bani (50k/100k) si sa organizam un event la alegere , iar castigatorul ia premiul strans . ( vor pune bani doar cei care doresc sa participe , iar cei ce nu sa ramana ca spectatori daca vor ) Cu ce crezi ca ar putea imbunatatii factiunea : Ne-am putea distra toti ca o "familie" ce suntem , si am castiga si cativa bani in plus.
RazZz. Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Nick:.Daniel Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:*Propunerea mea ar fi ca amenzile sa se ieftineasca, deoarece daca vor ramane 1,5kk daca cineva greseste, va plati dar apoi va fi cred ca 100% 100% oricine atent sa nu mai dea atat de mult deoarece nu suntem pe BLUE.Si nu vor mai fi bani la bugetul factiuni pentru salarii / bonusuri / evenimente.Asa ca daca amenzile ar fi aproximativ 800.000$ una hai maxim 1.000.000$ jucatorii ar mai uita, ar mai gresi si ar mai plati sau chiar ar face intentionat si ar plati.Dar daca vor ramane asa mari nimenea nu prea va mai lua amenda decat intarziere sedinta sa zic asa, in rest toti vor fi atenti si bani din buget vor scadea.* *Inca o propunere ar fi ca Responsabili sa fie mai bine supraveghiati si iertatori deoarece unii au rank1 sunt mai incepatori sa zicem asa si nu prea stiu.* *Inca o propunere ar fi ca taximetristi cand accepta un client sa faca poza la [/accept taxi] iar acel taximetrist vine din SF pana in LS pentru un coleg ar trebui cand colegu il fura sa dea [/cancel taxi] si acel coleg [care ila furat] sa primeasca FW daca are rank2 + iar daca are rank1 AV, deoarece acela vine din SF ca el cand ajunge tu sa ii furi clientu nu este frumos.* *As recomanda ca in wekeend sa zicem o zi anume Vineri Sambata Sau Duminica ca lideru sa recomande membrii sai sa poata purta orice skin doreste pana a doua zi de ex: Saptamana aceasta ve-ti putea purta orice skin doriti incepand cu data de xx:00:00 pana pe data xx 00:00, doar 24h nu mai mult* Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:Ar fi mult mult mai bine parerea mea. Sugestii respinse, sunt foarte OK amenzile, daca cineva ia amenda 1.500.000$ pentru contrasens, nu va mai lua si a 2-a oara. Nick: Lazar_doggy Rank detinut in factiune: 2 Sugestia/propunerea ta: Sugestia mea, este ca fiecare membru sa dea cel putin 5 ad-uri pe saptamana. Cu ce crezi ca ar putea imbunatatii factiunea: Am avea mai multi clienti. Nu mi se pare ok, nu vreau sa stati sa dati /ad-uri aiurea si sa puneti iar pe forum. Sugestie respinsa. Nick : FlowX Rank detinut in factiune : 3 Sugestia/propunerea ta : Propun ca la fiecare sfarsit de saptamana ( dupa sedinta de exemplu ) sa punem toti o suma mica/mare de bani (50k/100k) si sa organizam un event la alegere , iar castigatorul ia premiul strans . ( vor pune bani doar cei care doresc sa participe , iar cei ce nu sa ramana ca spectatori daca vor ) Cu ce crezi ca ar putea imbunatatii factiunea : Ne-am putea distra toti ca o "familie" ce suntem , si am castiga si cativa bani in plus. Asta o pot face si eu cu /givebonus direct din depozit, fac dupa sedinte cand am timp
DixoN Official Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nick: DixoN Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Pai, vin cu o propunere care implica mai mult liderul si coliderii, o regula pe care si eu la randul meu am vrut s-o aplic insa s-a intamplat ce s-a intamplat si nu am mai avut ocazia. Propun ca in topicul 'Evidente sanctiuni', FW-urile sa fie acordate intr-un model cum e la 'Logs lideri' adica daca cineva primeste FW, dam quote unde am postat, adaugam noua sanctiune si spunem cand expira fiecare. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar ajuta atat conducerea cat si membrii, fiecare ar stii cand ii expira FW-ul si s-ar evita intrebarile de genul "Cand primesc clear FW?" etc. In plus, staff-ului factiunii i se va usura munca intr-un fel, fara a exista posibilitatea sa dai clear FW + rank up la 13 zile, desi trebuia la 14. Sper ca este o propunere buna, astept decizia liderului.
RazZz. Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Nick: DixoN Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Pai, vin cu o propunere care implica mai mult liderul si coliderii, o regula pe care si eu la randul meu am vrut s-o aplic insa s-a intamplat ce s-a intamplat si nu am mai avut ocazia. Propun ca in topicul 'Evidente sanctiuni', FW-urile sa fie acordate intr-un model cum e la 'Logs lideri' adica daca cineva primeste FW, dam quote unde am postat, adaugam noua sanctiune si spunem cand expira fiecare. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ar ajuta atat conducerea cat si membrii, fiecare ar stii cand ii expira FW-ul si s-ar evita intrebarile de genul "Cand primesc clear FW?" etc. In plus, staff-ului factiunii i se va usura munca intr-un fel, fara a exista posibilitatea sa dai clear FW + rank up la 13 zile, desi trebuia la 14. Sper ca este o propunere buna, astept decizia liderului. Nu prea mi se pare ok, nu vreau sa ma complic. Daca vrea cineva sa stie cand ia Clear FW intreaba pe /f si ii zicem. Sugestie repinsa.
RYANjke Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: RyanCS1[R] Rank detinut in factiune: 1 Sugestia / propunerea ta: Sa se faca un topic cu cerere avatar/semnatura/logo etc si eu voi face niste avatare/semnaturi/logo-uri la cererea celor din factiune Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Am purta toti acelasi avatar si s-ar observa ce factiune unita suntem. Probabil ca nu m-am exprimat bine, dar vei intelege tu.
RazZz. Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Nick: RyanCS1[R] Rank detinut in factiune: 1 Sugestia / propunerea ta: Sa se faca un topic cu cerere avatar/semnatura/logo etc si eu voi face niste avatare/semnaturi/logo-uri la cererea celor din factiune Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Am purta toti acelasi avatar si s-ar observa ce factiune unita suntem. Probabil ca nu m-am exprimat bine, dar vei intelege tu. Sugestie respinsa: http://forum.bugged.ro/forum/104-cereri-avatare-semnaturi-logouri/
Benedict Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: Benedict Rank detinut in factiune: 3 Sugestia / propunerea ta: Propun ca dupa ce un tester isi termina raportul din teste / compenseaza pe langa comenzi si teste care sa ii termine raportul minim pentru rank up, acesta sa lase din teste si celorlalti colegi care sunt testeri, deoarece colegii poate chiar nu au timp de raport (ex la rank 3 - 4 este de 110 pe saptamana), unii au de invatat si testele lasate de celorlalti colegi care si-au terminat raportul ar fi de prisos. Daca toti testerii au rapoartele facute, atunci nu se discuta sa se lase teste, cine prinde, prinde. Nu degeaba este functie testerul. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Mai multa armonie in factiune, nu ar exista certuri in care sa fie 'x a facut cele mai multe teste doar pentru bonusul primit la sedinta' , 'y nu ne lasa si noua teste', etc. Cand primesti functia de tester si nu prea apuci teste, ti se taie din chef si doresti sa lasi altcuiva functia respectiva, deoarece ti se pare prea 'useless'. p.s Sper sa imi fie acceptata sugestia oferita de mine, deoarece ar fi prielnica factiunii.
Andrei17 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca sanctiunea pentru 'furt client' unui coleg din aceeasi factiune sa se pedepseasca cu o amenda (gen 500.000$), e foarte aiurea ca un coleg de factiune sa primeasca faction warn din simplu motiv ca 'a furat' o comanda. Daca le fura celor din taxi lv, sa ramana tot fwarn, dar daca e tot de la noi din companie, maxim o amenda. Vad ca din ce in ce mai multi colegi sunt foarte deranjati de faptul ca ati colegi le fura o comanda, cand ei ar trebui sa fie ca o familie. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Membrii nu vor mai fii sanctionati atat de usor pentru o fapta atat de banala.
.HadeS Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: ArioN Rank detinut in factiune: Rank 3. Sugestia / propunerea ta: Să se faca un nou topic denumit 'Veterani' unde sunt trecuti membrii care au facut parte din Taxi Los Santos si au ajutat la dezvoltarea ei. Acesti membrii trecuti in acea lista sa aiba mereu un loc in aceasta factiune. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Acesta va arata istoricul factiunii.
RazZz. Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Nick: Benedict Rank detinut in factiune: 3 Sugestia / propunerea ta: Propun ca dupa ce un tester isi termina raportul din teste / compenseaza pe langa comenzi si teste care sa ii termine raportul minim pentru rank up, acesta sa lase din teste si celorlalti colegi care sunt testeri, deoarece colegii poate chiar nu au timp de raport (ex la rank 3 - 4 este de 110 pe saptamana), unii au de invatat si testele lasate de celorlalti colegi care si-au terminat raportul ar fi de prisos. Daca toti testerii au rapoartele facute, atunci nu se discuta sa se lase teste, cine prinde, prinde. Nu degeaba este functie testerul. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Mai multa armonie in factiune, nu ar exista certuri in care sa fie 'x a facut cele mai multe teste doar pentru bonusul primit la sedinta' , 'y nu ne lasa si noua teste', etc. Cand primesti functia de tester si nu prea apuci teste, ti se taie din chef si doresti sa lasi altcuiva functia respectiva, deoarece ti se pare prea 'useless'. p.s Sper sa imi fie acceptata sugestia oferita de mine, deoarece ar fi prielnica factiunii. Sugestie respinsa, daca stii cand si cum sa contactezi playerii acceptati, poti da teste. Nick: Notepad Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Propun ca sanctiunea pentru 'furt client' unui coleg din aceeasi factiune sa se pedepseasca cu o amenda (gen 500.000$), e foarte aiurea ca un coleg de factiune sa primeasca faction warn din simplu motiv ca 'a furat' o comanda. Daca le fura celor din taxi lv, sa ramana tot fwarn, dar daca e tot de la noi din companie, maxim o amenda. Vad ca din ce in ce mai multi colegi sunt foarte deranjati de faptul ca ati colegi le fura o comanda, cand ei ar trebui sa fie ca o familie. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Membrii nu vor mai fii sanctionati atat de usor pentru o fapta atat de banala. Mi se pare mai ok FW / AV la cei din factiune, chiar daca nu sunt din LV Taxi, asa ii motiveaza sa fie mai atenti. Nick: ArioN Rank detinut in factiune: Rank 3. Sugestia / propunerea ta: Să se faca un nou topic denumit 'Veterani' unde sunt trecuti membrii care au facut parte din Taxi Los Santos si au ajutat la dezvoltarea ei. Acesti membrii trecuti in acea lista sa aiba mereu un loc in aceasta factiune. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Acesta va arata istoricul factiunii. A fost, l-am sters, nu mi se pare prea ok.
RaZor.SEF Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nick: Kageelow. Rank detinut in factiune: Rank 2. Sugestia / propunerea ta: După şedinţă, în fiecare Duminică să sa dea rob toată facţiunea. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ne-am distra puţin după muncă şi stres. 1
RazZz. Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nick: Kageelow. Rank detinut in factiune: Rank 2. Sugestia / propunerea ta: După şedinţă, în fiecare Duminică să sa dea rob toată facţiunea. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ne-am distra puţin după muncă şi stres. Asta tine de moment si de cei care vor sa dea, nu pot face o regula cu asa ceva :-?
KazemaruL Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nick: Kazemaru. Rank detinut in factiune: 2. Sugestia / propunerea ta: Propun sa se adauge o noua amenda numita 'AFK in usa HQ-ului' si sa fie in jur de 500.000$. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ma enerveaza atunci cand intru in HQ si vad unii cum stau AFK in usa si nu pot intra. 1
RazZz. Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Nick: Kazemaru. Rank detinut in factiune: 2. Sugestia / propunerea ta: Propun sa se adauge o noua amenda numita 'AFK in usa HQ-ului' si sa fie in jur de 500.000$. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Ma enerveaza atunci cand intru in HQ si vad unii cum stau AFK in usa si nu pot intra. /report -> x AFK in usa si primeste kick. Nu adaug amenzi la orice lucru.
Rares Vtm Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) # Am sa postez aici doar cand voi fi membru al factiunii. Edited November 11, 2015 by Allonzo
RYANjke Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nick: RyanCS1 Rank detinut in factiune: 6 Sugestia / propunerea ta: Sa se faca un topic cu veteranii care au fost in aceasta factiunea. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cam toate factiunile ar trebui sa ai un topic de genul.
manu13 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nick: Manul Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Taxi Premier sa fie la rank 1, iar Cabbie la rank 2. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Sunt mai putine Cabbie-uri si se conduc mai bine dupa parerea mea, multi au spus ca e mai bine sa fie la rank 2.
FortaDamage1 Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Nick: Damage. Rank detinut in factiune: 5 Sugestia / propunerea ta: Propun ca testerii sa aibe skin-ul de lider respectiv co-lider, ci nu la fel ca responsabilii. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cand cineva vrea sa dea test o sa ii cunoasca pe respectivi, pana si cei din factiune nu stiu daca acea persoana este tester sau responsabil.
RazZz. Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nick: RyanCS1 Rank detinut in factiune: 6 Sugestia / propunerea ta: Sa se faca un topic cu veteranii care au fost in aceasta factiunea. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cam toate factiunile ar trebui sa ai un topic de genul. A fost in trecut dar l-am sters eu, aducea mai multe dezavantaje decat avantaje. Nick: Manul Rank detinut in factiune: 2 Sugestia / propunerea ta: Taxi Premier sa fie la rank 1, iar Cabbie la rank 2. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Sunt mai putine Cabbie-uri si se conduc mai bine dupa parerea mea, multi au spus ca e mai bine sa fie la rank 2. Ok, punem asa, dar sa punem si sultanurile de rank 6. Daca aveai rank 1, nu mai faceai sugestia asta. Nick: Damage. Rank detinut in factiune: 5 Sugestia / propunerea ta: Propun ca testerii sa aibe skin-ul de lider respectiv co-lider, ci nu la fel ca responsabilii. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cand cineva vrea sa dea test o sa ii cunoasca pe respectivi, pana si cei din factiune nu stiu daca acea persoana este tester sau responsabil. E ok asa cum e.
TaviXZarraX Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nick:TaviXZarraX Rank detinut in factiune:2 Sugestia / propunerea ta:Doresc sa fie adaugat ,,Blacklist'' pentru a face rost de bani si sa nu mai fim o bataie de joc, adica unii dau /service taxi cand ajungem la ei dau /cancel taxi. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:O sa se stranga mai multi bani in deposit pentru a mari primele, unde-s prime e si activitate.2- Nu am mai fii bataie de joc. 1
Maryan Cozmiuc Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nick:.Ox1g3n. Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:Sa se schimbe ora cand este sedinta.Sa se puna mai repede nu la 20. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?Cred ca ar putea ajunge mai multi la sedinta.
Hamsi Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Nick:.Ox1g3n. Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:Sa se schimbe ora cand este sedinta.Sa se puna mai repede nu la 20. Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?Cred ca ar putea ajunge mai multi la sedinta. Voi lua in calcul propunerea ta. Nu promit nimic momentan.
Linoo Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) Nick:.Vardar Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:1.Sedinta sa fie la ora 14:00 sau 16:00 sau ceva de genu'. 2.Sa se adauge un topic pe forum cu Cerere Rank-Up 3.Sedinta sa nu mai fie obligatorie(Multi nu pot veni, probleme personale etc.) 4.Micsorarea rapoartelor cu 10 comenzi. 5.Testeri/Responsabili sa faca 50% din raport. Cu ce crezi ca poate ajuta factiunea? Ar fi mai frumos. Edited January 30, 2016 by .Vardar
Hamsi Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nick:.Vardar Rank detinut in factiune:1 Sugestia / propunerea ta:1.Sedinta sa fie la ora 14:00 sau 16:00 sau ceva de genu'. 2.Sa se adauge un topic pe forum cu Cerere Rank-Up 3.Sedinta sa nu mai fie obligatorie(Multi nu pot veni, probleme personale etc.) 4.Micsorarea rapoartelor cu 10 comenzi. 5.Testeri/Responsabili sa faca 50% din raport. Cu ce crezi ca poate ajuta factiunea? Ar fi mai frumos. Vom lua in calcul schimbarea orei la sedinta. Dar puteti pune o cerere de invoire daca nu puteti veni. Cererea de rank-up se face in joc, pe /f, doar imi ziceti. Sedinta ramane obligatorie. Nu se va miscsora, oricum nu este mare. Fiecare test acordat scade raportul cu 10 comenzi. La responsabili cu 5.
Recommended Posts