Jump to content

Los Santos Taxi Cab Company - Sugestii pentru factiune

Recommended Posts

Posted

• Nick: Petters

• Rank detinut in factiune: 1

Sugestia / propunerea ta: 1. Sa se adauge, pe langa Taximetristul Saptamanii si Cel mai activ taximetrist(cel cu cele mai multe payday-uri la sedinta).

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: In opinia mea aceste doua concursuri ar sporii activitatea membrilor.

Posted

• Nick: UnderWorld

Sugestia / propunerea ta: Propunerea mea este ca sa fie o regula noua cum ar fi: "Din factiune cine isi da PM intre ei sa stea 2 saptamanii fara rank up + o amenda de 1kk."

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca este o propunere buna deoarece nu o sa mai fie certuri si alte chestii.

Posted

• Nick: UnderWorld
  • Sugestia / propunerea ta: Propunerea mea este ca sa fie o regula noua cum ar fi: "Din factiune cine isi da PM intre ei sa stea 2 saptamanii fara rank up + o amenda de 1kk."
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca este o propunere buna deoarece nu o sa mai fie certuri si alte chestii.

Propunere respinsa.

1.Se poate un membru sa fie foarte nesimtit si sa faca deathmach pe un coleg sau sa ii fure mereu taxiul si intr-un fel trebuie sa ma anunte pentru a lua legatura.

2. In legatura cu cei care dau PM doar pentru a face rau si din dujmanie, ii am in vedere.

Posted

• Nick: Petters
  • Sugestia / propunerea ta: 1. Sa se adauge, pe langa Taximetristul Saptamanii si Cel mai activ taximetrist(cel cu cele mai multe payday-uri la sedinta).
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: In opinia mea aceste doua concursuri ar sporii activitatea membrilor.

Propunere respinsa. 

Acest lucru va fi postat la evinimente importante cand o sa vreau sa fac un asa eveniment.

• 3 weeks later...
Posted

• Nick: AndreW.

• Rank detinut in factiune: 3

Sugestia / propunerea ta: Eu propun ca masinile factiunii sa poata fi folosite in functie de rank, adica Cabbie la rank 1, Premier la rank 2 si Sultan la rank 3.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Eu cred ca membrii ar dorii sa 'traga mai tare' pentru a ajunge la un taxi mai rapid si pentru a nu mai exista atatea certuri pe /f cu 'Dati FVR' doar pentru a respawna sultan-urile. Parerea mea este ca asa ar fi mai corect.

Posted

• Sugestia / propunerea ta: Eu propun ca masinile factiunii sa poata fi folosite in functie de rank, adica Cabbie la rank 1, Premier la rank 2 si Sultan la rank 3.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Eu cred ca membrii ar dorii sa 'traga mai tare' pentru a ajunge la un taxi mai rapid si pentru a nu mai exista atatea certuri pe /f cu 'Dati FVR' doar pentru a respawna sultan-urile. Parerea mea este ca asa ar fi mai corect.

Propunere respinsa, este bine asa cum e.

Posted (edited)

• Nick: MefX.

• Rank detinut in factiune:2

Sugestia / propunerea ta: Eu propun ca membrul care primeste Taximetristul Saptamanii sa beneficieze de raportul scazut cu 15 puncte de raport.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Aceasta idei ar spori activitatea membrilor cat si munca lor in factiune,pentru a beneficia atat de bonusul primit la sedinta,ca si de raportul m-ai mic!

Edited by Meefx
Posted

• Nick: MefX.
  • Rank detinut in factiune:2
  • Sugestia / propunerea ta: Eu propun ca membrul care primeste Taximetristul Saptamanii sa beneficieze de raportul scazut cu 15 puncte de raport.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Aceasta idei ar spori activitatea membrilor cat si munca lor in factiune,pentru a beneficia atat de bonusul primit la sedinta,ca si de raportul m-ai mic!
  •  

Daca ai fi verificat acest lucru in topicul 'Taximetristul Saptamanii' ai fi vazut ca e deja aceata oportunitate.

• 3 weeks later...
Posted

• Rank detinut in factiune: 5

Sugestia / propunerea ta:Eu propun ca in fata la fiecare rank sa fie si numarul/gradul, de exemplu: # [5]LS Legend Driver AndreW.: Bla bla bla.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Eu cred ca ar imbunatatii distingerea rank-urilor.

• Upvote 2
Posted

• Rank detinut in factiune: 5
  • Sugestia / propunerea ta:Eu propun ca in fata la fiecare rank sa fie si numarul/gradul, de exemplu: # [5]LS Legend Driver AndreW.: Bla bla bla.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Eu cred ca ar imbunatatii distingerea rank-urilor.

Rank-urile factiunilor nu le poate modifica un lider, asa sunt facute de catre owner, poti face aceasta sugestie pentru server, nu aici.

Posted

• Nick: ZyzZz[]

Sugestia / propunerea ta: Eu propun sa se acorde rank si Luni nu doar Duminica, pentru ca sunt persoane care intra Luni si trebuie sa astepte inca o saptamana pentru a primi rank.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Multi ar fi mai activi si ar sta mai mult in factiune gandidu-se ca nu trebuie sa mai astepte inca o saptamana pentru rank.

Posted

• Nick: ZyzZz[]
  • Sugestia / propunerea ta: Eu propun sa se acorde rank si Luni nu doar Duminica, pentru ca sunt persoane care intra Luni si trebuie sa astepte inca o saptamana pentru a primi rank.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Multi ar fi mai activi si ar sta mai mult in factiune gandidu-se ca nu trebuie sa mai astepte inca o saptamana pentru rank.

Unele factiuni acorda rank-up doar la sedinta, adica in decursul a 30 de minute maxim. Eu am zis sa las toata duminica fiindca e o zi libera cand aproape orice poate intra, eu duminica sunt ON mai mereu asa ca e deajuns sa intri si sa imi dai un sms.

Posted

Eu am intrat intr-o zi de luni la ora 16:32 si nu imi poti acorda Duminica rank pentru ca nu am zilele necesare. Luni am intrat si nu imi poti da rank 2 la 6 days, iar fac 7 days pentru rank Luni, luni nu acorzi rank si trebuie sa stau inca 7 zile pentru rank 2. Sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer :D .

Posted

Eu am intrat intr-o zi de luni la ora 16:32 si nu imi poti acorda Duminica rank pentru ca nu am zilele necesare. Luni am intrat si nu imi poti da rank 2 la 6 days, iar fac 7 days pentru rank Luni, luni nu acorzi rank si trebuie sa stau inca 7 zile pentru rank 2. Sper ca ai inteles la ce am vrut sa ma refer :D .

Inteleg ce vrei sa zici tu, asta sunt cazuri rare si nu pot pune sa dau rank-up si lunea. Am pus doar Duminica si probabil sa fac doar la sedinta fiindca daca puneam pe zile nu mai vedea pe nimeni la sedinta, ma intereseaza si sedinta si vreau sa vad cum ii pasa sa vina, sa asculte ce am de zis, sa faca macar un efort pentru rank up.

• 4 weeks later...
Posted

• Nick: DeadMas

Sugestia / propunerea ta: Propun ca in perioada sarbatorilor, membrii factiunii sa poata purta un skin la alegere (inafara de skinul de fata daca este necesar), deoarece este o ocazie speciala, care este doar o data pe an, data in care sar purta aceste skinuri sa fie aleasa de lider bineinteles. Ar fi foarte frumos, deoarece craciunul este doar o data pe an, si ar fi un lucru care ar aprecia majoritatea membrilor din factiune.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nimic, totul este perfect.

Posted

• Nick: DeadMas
  • Sugestia / propunerea ta: Propun ca in perioada sarbatorilor, membrii factiunii sa poata purta un skin la alegere (inafara de skinul de fata daca este necesar), deoarece este o ocazie speciala, care este doar o data pe an, data in care sar purta aceste skinuri sa fie aleasa de lider bineinteles. Ar fi foarte frumos, deoarece craciunul este doar o data pe an, si ar fi un lucru care ar aprecia majoritatea membrilor din factiune.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nimic, totul este perfect.

Probabil va fi asta de craciun dar nu cred, nu are niciun rost.

• 4 weeks later...
Posted

• Nick: .AlCapone

Sugestia / propunerea ta: Sa fie specificat si numarul de comenzi pentru fiecare membru din sectiunea ''Taximetristul Saptamanii''

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Astfel se poate face o departajare a fiecarui membru ce apare acolo

• Nick:

• Rank detinut in factiune:

Sugestia / propunerea ta:

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:

Posted

• Nick: .AlCapone
  • Sugestia / propunerea ta: Sa fie specificat si numarul de comenzi pentru fiecare membru din sectiunea ''Taximetristul Saptamanii''
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Astfel se poate face o departajare a fiecarui membru ce apare acolo
  • Nick:
  • Rank detinut in factiune:
  • Sugestia / propunerea ta:
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?:

Este specificat acest lucru la sectiunea 'Taximetristul saptamanii'.

• 1 month later...
Posted

• Nick: Sedek

• Rank detinut in factiune: 4

Sugestia / propunerea ta: Sa bagati o regula in care doar testerii / responsabilii sa poata acorda [/fvrespawn] cand nu sunt rank 6/7 online.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu s-ar mai intampla sa se dea [/fvrespawn] de mai multi membri in acelasi timp.

• Upvote 1
Posted

• Nick: Sedek
  • Rank detinut in factiune: 4
  • Sugestia / propunerea ta: Sa bagati o regula in care doar testerii / responsabilii sa poata acorda [/fvrespawn] cand nu sunt rank 6/7 online.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu s-ar mai intampla sa se dea [/fvrespawn] de mai multi membri in acelasi timp.

Doar testerii si responsabilii care au rank 5. O sa ma mai gandesc la aceasta propunere.

Posted

• Nick: Lexxu

• Rank detinut in factiune: Rank 2

Sugestia / propunerea ta: Propun sa fie adaugata functia "Responsabil cu /fvrespawn", cum este functia de responsabil cu amenzile / tester sa fie su un "responsabil cu Fvrespawn-ul"

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu s-ar mai da /fvrespawn-uri aiurea.

Posted

• Nick: Lexxu
  • Rank detinut in factiune: Rank 2
  • Sugestia / propunerea ta: Propun sa fie adaugata functia "Responsabil cu /fvrespawn", cum este functia de responsabil cu amenzile / tester sa fie su un "responsabil cu Fvrespawn-ul"
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Nu s-ar mai da /fvrespawn-uri aiurea.

O sa tin cont de aceasta propunere.

• 1 month later...
Posted

• Nick: K4yoR

Sugestia / propunerea ta: Propun ca sedinta sa fie mutata la alta ora deoarece consider ca la ora 21 este prea tarziu pusa.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca si-ar da mai multi interesul sa vina la sedinta.

Posted

• Nick: K4yoR
  • Sugestia / propunerea ta: Propun ca sedinta sa fie mutata la alta ora deoarece consider ca la ora 21 este prea tarziu pusa.
  • Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Cred ca si-ar da mai multi interesul sa vina la sedinta.

Atunci pot eu sa o tin, nu am cum sa o mut.

• 3 weeks later...
Posted

- Nick: Vatin., WOLV3RIN3
- Rank detinut in factiune: 5
- Sugestia / propunerea ta: Propun sa se bage o lista Hall of Fame. In aceasta lista sa apara membrii care au ajutat factiunea, de exemplu: Lideru, Co-Liderii, Testerii si Membrii cu 100 days+ in factiune. Daca respecti factiunea, o ajuti si ai 100 days, o sa apari pe lista.

Propun sa se bage noi prime. De ex: Cine atinge numar de 100 days in factiune sa primeasca o prima de 5kk. Daca ajunge la 200 days sa primeasca 10kk. 

Propun ca testarii sa poata sa poarte orice skin.

Propun o prima de 1kk pentru cel mai activ tester.

Propun sa se adauge o prima pentru cel mai activ player al factiunii de 1kk.

- Cu ce crezi ca ar imbunatatii factiunea?: Consider ca aceste propuneri ar ajuta foarte mult factiunea deoarece majoritatea membriilor si-ar da mai mult interesul. Nu ar mai baga demisia dupa ce au primit rank 5. 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp