Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Chiriac Bogdan Mihai.
Varsta: Am 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, mă numesc Bogdan, stau în Sibiu și învăț la liceul Energetic. Îmi place să îmi fac prieteni întotdeauna și să comunic cu ei. Sunt o fire activă și foarte prietenoasă. Îmi place să nu îmi fac dușmănii, iar dacă totuși se întâmplă las de la mine ca să fie bine. Îmi place să ies cu prieteni pe afară la o bere și să fac caterincă. Sunt o persoana pe care te poți baza în orice moment. Unul din hobby-urile mele este sa:mp-ul, aici petrec cam 30% din viața personală. Mai multe ve-ți afla pe viitor.

Locatia(Oras): Sibiu, judetul Sibiu.

Ce gen de muzica asculti?: Toate genuriile muzicale.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : heLLboy.
Nivel : Dețin level 50.
Nume folosite anterior: Specialz0r, SpecialFTW.
Vechime pe server: Pe acest server joc de aproximativ 1 an jumate.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, disconnect on admin request( nu era luat cu intenție, am luat flood la teste ).

Poza cu invitatie: http://imgur.com/q0pWpCC

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/heLLboy
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu cred.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost în multe: THC, Seraphim, ZEW, BAWS, AIM și multe alte clan-uri.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am fost. Am ieșit pentru că erau prea mulți copii care se certau aiurea. Am plecat aiurea în Seraphim( Știu, e aiurea, dar recunosc), aveam plan-uri să devin pașnic.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toți membrii. 

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Aștept pm pe forum dacă e nevoie.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau să mă reîntorc, AIM a fost mereu clan-ul meu de suflet. Aici am crescut în mafii și datorită experienței am ajuns la statut-ul de lider. Aici am prieteni vechi și amici foarte buni. 

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu prezența mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Posted (edited)

NyetComrade[AIM] este seful meu. 

Edited by AIMNyetComrade.Retired
Posted

Ar trebuie sa iti dau un mare CONTRA dar pentru ca nu sunt taran sau altceva iti dau un pro sa nu zici imi datorezi 11kk 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp