Jerold Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 @, Bine băăă, se vede că ești din Gipsy Team cu mine, pup.
Freedom. Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Asa dadea mario pe vremea lu tili, vad ca l-ai adus iara cand a revenit tili
MihaiPopescu Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Bună ziua dragi concetateni. Am revenit alaturi de voi facândumi aparitia printr-un video de exceptie în care prezint un fan înfocat pe nume Stoie. El ma provocat spunând ca ma bate la Deagle. Eu l-am crezut. Pentru mai multe detalii va rugam sa urmariti materialul urmator. Melodie Bonus pentru fani: https://www.youtube.com/watch?v=d82sBTQJYUE Salut bulgare. Cica vreti sa invadati Romania, am pus capcane pe malul dunarii.
Mario Codatu Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Salut bulgare. Cica vreti sa invadati Romania, am pus capcane pe malul dunarii. Noi trecem de ele ca suntem shefy. tigan slabut De unde slabut nebunule. Iti dau de iti sare alahu in aer.
trace huncho Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Edited May 31, 2015 by trace.CosaNostra
Mario Codatu Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Armele, dau +1 Multumesc tuturor , armele le vezi pe mai sus.
DzekoMagie Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Bună ziua dragi concetateni. Am revenit alaturi de voi facândumi aparitia printr-un video de exceptie în care prezint un fan înfocat pe nume Stoie. El ma provocat spunând ca ma bate la Deagle. Eu l-am crezut. Pentru mai multe detalii va rugam sa urmariti materialul urmator. Melodie Bonus pentru fani: https://www.youtube.com/watch?v=d82sBTQJYUE k3 d4 g1ps4nu m00rr kump4r ai3r l4 pung4 v4nd br04$t3 sh4l0t1k
BasE - True Silent Aimbot Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Băh Mario, săh mor euh, de che mea i strikat gemeu?
uNNNiquL Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Esti slab, pot spune ca pui video doar cand castigi, cand pierzi nu pui nimic ca te faci de ras, spun doar .iAlex & .iRazvan.
Mario Codatu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Esti slab, pot spune ca pui video doar cand castigi, cand pierzi nu pui nimic ca te faci de ras, spun doar .iAlex & .iRazvan. irazvan sau cum va cheama. Va astept la duele cumetrasi. Ma batut ialex cateva duele cand nu ma jucasem toata ziua. Chiar daca nu ma jucasem toata ziua tot i-am dat lista. Eu zic sa numai comentati fanilor. Oricine vrea sa faca duel sa ma cheme sau sa faca o cerere in care sa mentioneze ca vrea sa faca duele cu sultanul. Cine esti ma ? Ho ma gata :) Doru calatoru :)
Recommended Posts