cruise Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 irazvan sau cum va cheama. Va astept la duele cumetrasi. Ma batut ialex cateva duele cand nu ma jucasem toata ziua. Chiar daca nu ma jucasem toata ziua tot i-am dat lista. Eu zic sa numai comentati fanilor. Oricine vrea sa faca duel sa ma cheme sau sa faca o cerere in care sa mentioneze ca vrea sa faca duele cu sultanul. Ho ma gata :) Doru calatoru :) pe ei germane ;)
uNNNiquL Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Te astept oricand, am vazut filmarea cu iAlex, te ofticai ca ti-a dat 360 ziceai ca s-a ridicat, te scoteai, nu fac cerere pt dueluri cu un no-name.
StuDenT. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ke faky man, day byne? Nu te cred. Vrey sa ne duielam aimandoi? Ca die la jipsy la jipsy?
Justinless. Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Auzi la el '' nu uita cine e MarioSAN '' cine esti ma ? Cine te crezi ? Esti un copil ca toti. Edited June 4, 2015 by AIM-Dantes.
Mario Codatu Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 CINE VREA SA FACA DUELE CU MINE SA MA CAUTE! VA PWPIKESK ! Razvane spunei tu lu iAlex sau cum il cheama ca il bat cand vrea el. Sa ma caute sa facem duele mai pe seara sa vedem. Auzi la el '' nu uita cine e MarioSAN '' cine esti ma ? Cine te crezi ? Esti un copil ca toti. Se mai uda m*** cand vorbesti de mine ?
Bullet_MoNsT3R Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Bine's SAN, dă bă ținta aia. Dacă nu dai ținta ai post!
BasE - True Silent Aimbot Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 CINE VREA SA FACA DUELE CU MINE SA MA CAUTE! VA PWPIKESK ! Razvane spunei tu lu iAlex sau cum il cheama ca il bat cand vrea el. Sa ma caute sa facem duele mai pe seara sa vedem. Se mai uda m*** cand vorbesti de mine ? D@ m@ h41, 3st1 sm3ch3r c4 mi-@1 fwr@t g3m3u? 1@ h@1 b4h l4 du3l3!
BasE - True Silent Aimbot Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ho ma gata ca iti dau 3/3 cu monitorul stins Asta s-o creada tactu!
Recommended Posts