Jump to content

Recommended Posts

Posted

irazvan sau cum va cheama. Va astept la duele cumetrasi. Ma batut ialex cateva duele cand nu ma jucasem toata ziua.

Chiar daca nu ma jucasem toata ziua tot i-am dat lista. Eu zic sa  numai comentati fanilor. Oricine vrea sa faca duel sa ma cheme sau sa faca o cerere in care sa mentioneze ca vrea sa faca duele cu sultanul.

Ho ma gata :) Doru calatoru :)

pe ei germane ;)

Posted

Te astept oricand, am vazut filmarea cu iAlex, te ofticai ca ti-a dat 360 ziceai ca s-a ridicat, te scoteai, nu fac cerere pt dueluri cu un no-name.

Posted

CINE VREA SA FACA DUELE CU MINE SA MA CAUTE! 

VA PWPIKESK ! Razvane spunei tu lu iAlex sau cum il cheama ca il bat cand vrea el. Sa ma caute sa facem duele mai pe seara sa vedem.

Auzi la el '' nu uita cine e MarioSAN '' cine esti ma ? Cine te crezi ? Esti un copil ca toti.

Se mai uda m*** cand vorbesti de mine ?

Posted

CINE VREA SA FACA DUELE CU MINE SA MA CAUTE! 

VA PWPIKESK ! Razvane spunei tu lu iAlex sau cum il cheama ca il bat cand vrea el. Sa ma caute sa facem duele mai pe seara sa vedem.

Se mai uda m*** cand vorbesti de mine ?

D@ m@ h41, 3st1 sm3ch3r c4 mi-@1 fwr@t g3m3u?

1@ h@1 b4h l4 du3l3!

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp