Popular Post Kronick Posted May 29, 2015 Popular Post Posted May 29, 2015 (edited) Salutare buGGed. Astăzi am decis să vă postez modurile folosite de mine. Aveţi mai jos video, link download şi mod de instalare pentru fiecare mod folosit de mine. Mod Hud + DMG Informer. Link download hud.txd: Click aici.Se adaugă în GTA San Andreas - models. Link download DMG Informer: Click aici.Se adaugă în GTA San Andreas - CLEO. Mod map pe 'M'. Link download: Click aici.Adăugaţi map.cs şi map.ini în GTA San Andreas - CLEO.Adăugaţi map.txd în GTA San Andreas - models - txd. Mod sampgui. Link download: Click aici.Adăugaţi mouse.png şi sampgui.png în GTA San Andreas. Mod map. Link download: Click aici.Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Copiaţi toate fişierele în spark, peste cele din gta3. După ce aţi pus toate fişierele acolo, aşteptaţi să se încarce si daţi (File - Save). Aici este posibil să întâmpinaţi o problemă. O să vă apară map fragmentată. Pentru a o rezolva trebuie să faceţi următorul lucru:Deschideţi IMGTooL, apăsaţi (File - Open), deschideţi gta3 din GTA San Andreas - models apoi apăsaţi (Commands - Rebuild Archive) şi aşteptaţi să se încarce. Mod străzi LS-LV-SF. Link download: Click aici.Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Intraţi în fiecare folder (LV/LS/SF) şi trageţi acele fişiere în spark, peste cele din gta3. După ce aţi pus toate fişierele acolo, aşteptaţi să se încarce si daţi (File - Save). Mod sniper. Link download: Click aici.Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Copiaţi sniper.dff şi sniper.txd peste cele din gta3. După ce aţi pus fişierele acolo, daţi (File - Save). Mod fonts.txd Link download: Click aici.Se adaugă în GTA San Andreas - models. Mod radar pătrat. Link download: Click aici.Aceste trei fişiere le adăugaţi în folderul principal, GTA San Andreas. Mod CLEO. Link download: Click aici. Mod spark. Link download: Click aici. ADĂUGAT Am observat că multă lume îmi cere acest mod. Este un .cs pe care l-am găsit pe forum. Se activează în joc cu comanda (/fog).Câteva poze » click aiciLink download » click aici Gta3.img low a lui Toma, doar că este modificată harta în cea pe care o folosesc eu (cu străzi portocalii). Pentru download » aici. După ce-l descărcați, modificați numele să rămână doar 'gta3.img'. Am pus eu ' - mafie' să-mi dau seama care este cel pentru cleo și cel pentru mafii. Hud - cel de mai sus este cu marginea pătrată, acesta este la fel, doar că marginea este rotundă. Pentru download » aici. Tot așa, cred că trebuie modificat numele doar în 'hud.txd'. FVR.cs - este acel mod făcut de gumball, doar că nu mai apare și '/r done' după ce se dă FVR./fvrr - se dă fvrespawn în 5 secunde și anunță înainte 'FVR în 5 secunde'./fvr - se dă fvrespawn în 10 secunde și anunță înainte 'FVR în 10 secunde'.Pentru download » aici. Timecyc mafie - îl folosesc pe cel care este aici. Link de download aveți în descrierea videoclipului. Dacă întâmpinaţi probleme în instalarea acestora, postaţi aici şi o să vă ajut. Dacă apar probleme cu link-urile de download, îmi puteți da PM și le modific. Edited March 16, 2017 by Tibi luati de pe moduri.ro, sunt mai bune 160
alexdany1 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Foarte bune mod-urile. Nice, +1! Edited May 29, 2015 by Alliance CosminX.
.Zeus Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 +1, modurile sunt foarte organizate si puse la locul lor nu sunt virusate.
TeCkTrYs Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Unde in cleo se baga damage informer.... am bagat acolo folderul si nu merge :l Edited May 30, 2015 by TeCkTrYs
Recommended Posts