Fredy Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 frumos, dar dupa ce bag map.cs, map.ini si map.txd cand intru in sa:mp imi da crash
bogdan17 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Salutare buGGed. Astăzi am decis să vă postez modurile folosite de mine. Aveţi mai jos video, link download şi mod de instalare pentru fiecare mod folosit de mine. Mod Hud + DMG Informer. Link download hud.txd: Click aici. Se adaugă în GTA San Andreas - models. Link download DMG Informer: Click aici. Se adaugă în GTA San Andreas - CLEO. Mod map pe 'M'. Link download: Click aici. Adăugaţi map.cs şi map.ini în GTA San Andreas - CLEO. Adăugaţi map.txd în GTA San Andreas - models - txd. Mod sampgui. Link download: Click aici. Adăugaţi mouse.png şi sampgui.png în GTA San Andreas. Mod map. Link download: Click aici. Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Copiaţi toate fişierele în spark, peste cele din gta3. După ce aţi pus toate fişierele acolo, aşteptaţi să se înacarce si daţi (File - Save). Aici este posibil să întâmpinaţi o problemă. O să vă apară map fragmentată. Pentru a o rezolva trebuie să faceţi următorul lucru: Deschideţi IMGTooL, apăsaţi (File - Open), deschideţi gta3 din GTA San Andreas - models apoi apăsaţi (Commands - Rebuild Archive) şi aşteptaţi să se încarce. Mod străzi LS-LV-SF. Link download: Click aici. Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Intraţi în fiecare folder (LV/LS/SF) şi trageţi acele fişiere în spark, peste cele din gta3. După ce aţi pus toate fişierele acolo, aşteptaţi să se înacarce si daţi (File - Save). Mod sniper. Link download: Click aici. Modul îl puteţi adăuga cu spark. Deschideţi gta3 (File - Open) din GTA San Andreas - models cu spark. Copiaţi sniper.dff şi sniper.txd peste cele din gta3. După ce aţi pus fişierele acolo, daţi (File - Save). Mod fonts.txd Link download: Click aici. Se adaugă în GTA San Andreas - models. Mod radar pătrat. Link download: Click aici. Aceste trei fişiere le adăugaţi în folderul principal, GTA San Andreas. Mod CLEO. Link download: Click aici. Mod spark. Link download: Click aici. Dacă întâmpinaţi probleme în instalarea acestora, postaţi aici şi o să vă ajut. Font-ul face tot, thx
M41.Sf Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Interesante, nu credeam ca tu vreodata o sa iti postezi modurile, ai +1 de incurajare :))
DaNNz0r Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Foarte frumoase, ai +1 de la mine cand pot. Continua tot asa
Iosiff23 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Am adaugat mod-ul cu sampgui si mod-ul cu radar patrat, din pacate dupa ce am pus si sampgui nu mai e patrat, si am un cerc peste el.
Recommended Posts