Link_HG Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Nickname: Link_HG Level(minim 3): Level 8. Ore jucate: Am 56 de ore jucate. Facţiune şi rank: Sunt civil deocamdată. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): . De cât timp joci sa:mp?: Joc SA:MP de 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:Joc pe bugged de 2 ani pentru că acesta a fost primul meu server. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu. Nickname-uri anterioare: Am pastrat acest nume pe toate serverele! VIAŢA REALĂ Nume: Marian Timofte Vârsta: Am 14 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 30 de cuvinte): Sunt o persoană isteață căreia ii place să-și facă prieteni noi si sa muncească in echipă. Îmi place să fac glume și să mă distrez cu prietenii in timpul liber. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Eu doresc să intru in Capone deoarece este un clan serios unde se poate glumi si vorbi frumos. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da, si sunt de acord cu el! Ce părere ai despre acest clan?: Este un clan respectat in care sunt doar oameni cu bun simț si de treabă. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: Nu. CONTACT Yahoo Messenger:timoftemarian48@yahoo.ro Skype:marian.serioux
Recommended Posts