Bushido Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 =)))))))))))))))) Sase patrate, never go full retarded Quote
Waynee. Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 @ Ce amintiri frumoase ... Nu-i asa. Una mai veche,dupa un party nebunesc. @ 1 Quote
DisperaTu Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 @ =)))) ce noapte frumoasa a fost aia =))) Quote
Andr3ii. Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Nu-i asa. Una mai veche,dupa un party nebunesc. @ :)))) Quote
wtudtt2006 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Mai stii ce o fi facut mama in tinere.. :)) Your avatar is not Chinese? Quote
Anne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Timpul vindeca orice, asa ca nu te mai speria cand suferi. O mica schimbare de LOOK. ( Sa nu mai zica Cloud ca nu sunt pozele mele :) ) Quote
Cloud. Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Timpul vindeca orice, asa ca nu te mai speria cand suferi. O mica schimbare de LOOK. ( Sa nu mai zica Cloud ca nu sunt pozele mele :) ) Deja ai dovedit-o ca esti baiat. Nu semeni nici 1% cu fata de la avatar, care te dadeai drept tu. Acum ai gasit o alta fata pe facebook si ii iei pozele? Quote
Anne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Deja ai dovedit-o ca esti baiat. Nu semeni nici 1% cu fata de la avatar, care te dadeai drept tu. Acum ai gasit o alta fata pe facebook si ii iei pozele? Parerea ta puiule, :-h. Quote
sNaCks Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Nah.Am vazut ca toti publicati poze cu voi am zis sa bag si eu una. In poza asta pe pregateam de banchet . Orcum nu prea imi fac poze. Click pe Show. Quote
xYonutz Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Deja ai dovedit-o ca esti baiat. Nu semeni nici 1% cu fata de la avatar, care te dadeai drept tu. Acum ai gasit o alta fata pe facebook si ii iei pozele? Parerea ta puiule, :-h. Asta e si parerea mea :-s Nu zic ca esti baiat, dar n-ai cum sa-ti schimbi nici chiar asa LOOK-UL :-w. Quote
gAZAh. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Parerea ta puiule, :-h. Are dreptate =)) Cum de ti-au aparut din senin 2 alunite? Quote
Andr3ii. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Asta e si parerea mea :-s Nu zic ca esti baiat, dar n-ai cum sa-ti schimbi nici chiar asa LOOK-UL :-w. Quote
zielsziek Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Timpul vindeca orice, asa ca nu te mai speria cand suferi. O mica schimbare de LOOK. ( Sa nu mai zica Cloud ca nu sunt pozele mele :) ) Ciudat ca in poza asta ai ochii albastri, in cea de la avatar caprui si in asta : http://i.imgur.com/q6gnIXa.jpg verzi, ce schimbare mare, te schimbi ca vremea... "Like a diva" . Quote
Anne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Are dreptate =)) Cum de ti-au aparut din senin 2 alunite? Rofl unele poze sunt editate 100% photoshop, o sa mai postez poze. Ochii albastri sunt de la soare, aoleu.. :)) Quote
SenzoDev Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Nah.Am vazut ca toti publicati poze cu voi am zis sa bag si eu una. In poza asta pe pregateam de banchet . Orcum nu prea imi fac poze. Click pe Show. Imi place papionul:)) Quote
Cloud. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Rofl unele poze sunt editate 100% photoshop, o sa mai postez poze. Ochii albastri sunt de la soare, aoleu.. :)) Ochii albastri de la soare? la luna ti se face verzi si la ploaie ti se face caprui, misto. Da cartile pe fata amice. Vrei sa pun facebook-ul fetei originale pe care o ai la avatar, uite:https://www.facebook.com/andi.ilyes?fref=ts . Fata asta nu stie o boaba romana, o cunosc in realitate. Quote
Anne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Ochii albastri de la soare? la luna ti se face verzi si la ploaie ti se face caprui, misto. Da cartile pe fata amice. Vrei sa pun facebook-ul fetei originale pe care o ai la avatar, uite:https://www.facebook.com/andi.ilyes?fref=ts . Fata asta nu stie o boaba romana, o cunosc in realitate. Am dat si eu linkul de facebook facut de tine la o groaza de prieteni. Au spus ca esti prea "retardat" sa faci facebook-uri false. Oricum subiect incheiat. O sa mai pun poze cu mine. :-h Quote
Cloud. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Am dat si eu linkul de facebook facut de tine la o groaza de prieteni. Au spus ca esti prea "retardat" sa faci facebook-uri false. Oricum subiect incheiat. O sa mai pun poze cu mine. :-h Cum sa-ti fac facebook fals ma? Tu gandesti putin? De unde p*** calului sa-ti iau eu pozele? Crezi ca imi arde mie coada sa fac facebook fals? Esti un virginel care n-are ce face si se da drept fata, sau poate esti altceva. Quote
TeoHD Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 CLOUD ai dreptate ! De unde drq sa i se faca ochii albastrii de la soare?? Ce aveti maa voi nu stiti sa recunoasteti prefacutii :)) SI plus de asta cui ii arde sa faca FB fals :)) Presupun ca lui COULD nu !!:)))))) Am citit mai sus schimbare de LOOK:))) Nu ai cum sa iti pui 2 alunite din senin sau sa iti faci ochii asa de albastri. Nici cu ochi falsi nu ii faci sa arate asa :)))))) ACEST LUCRU ESTE O PREFACATORIE A UNUI COPIL DE 10-11 ani.. Quote
Recommended Posts