Jump to content

Recommended Posts

Posted

Timpul vindeca orice, asa ca nu te mai speria cand suferi.

O mica schimbare de LOOK. ( Sa nu mai zica Cloud ca nu sunt pozele mele :) )

YGC5czm.jpg

Posted

YGC5czm.jpg

Deja ai dovedit-o ca esti baiat. Nu semeni nici 1% cu fata de la avatar, care te dadeai drept tu. Acum ai gasit o alta fata pe facebook si ii iei pozele?

Posted

Deja ai dovedit-o ca esti baiat. Nu semeni nici 1% cu fata de la avatar, care te dadeai drept tu. Acum ai gasit o alta fata pe facebook si ii iei pozele?

Parerea ta puiule, :-h.

Posted

Nah.Am vazut ca toti publicati poze cu voi am zis sa bag si eu una.

In poza asta pe pregateam de banchet . Orcum nu prea imi fac poze.

Click pe Show.

3c893011e2.jpg

Posted

Parerea ta puiule, :-h.

Asta e si parerea mea :-s Nu zic ca  esti baiat, dar n-ai cum  sa-ti schimbi nici chiar asa LOOK-UL :-w.

Posted

YGC5czm.jpg

Ciudat ca in poza asta ai ochii albastri, in cea de la avatar caprui si in asta : http://i.imgur.com/q6gnIXa.jpg verzi, ce schimbare mare, te schimbi ca vremea... "Like a diva" .

Posted

Are dreptate =)) Cum de ti-au aparut din senin 2 alunite?

Rofl unele poze sunt editate 100% photoshop, o sa mai postez poze.

Ochii albastri sunt de la soare, aoleu.. :))

Posted

Nah.Am vazut ca toti publicati poze cu voi am zis sa bag si eu una.

In poza asta pe pregateam de banchet . Orcum nu prea imi fac poze.

Click pe Show.

3c893011e2.jpg

Imi place papionul:))

Posted

Rofl unele poze sunt editate 100% photoshop, o sa mai postez poze.

Ochii albastri sunt de la soare, aoleu.. :))

Ochii albastri de la soare? la luna ti se face verzi si la ploaie ti se face caprui, misto. Da cartile pe fata amice. Vrei sa pun facebook-ul fetei originale pe care o ai la avatar, uite:https://www.facebook.com/andi.ilyes?fref=ts . Fata asta nu stie o boaba romana, o cunosc in realitate. 

Posted

Ochii albastri de la soare? la luna ti se face verzi si la ploaie ti se face caprui, misto. Da cartile pe fata amice. Vrei sa pun facebook-ul fetei originale pe care o ai la avatar, uite:https://www.facebook.com/andi.ilyes?fref=ts . Fata asta nu stie o boaba romana, o cunosc in realitate. 

Am dat si eu linkul de facebook facut de tine la o groaza de prieteni.

Au spus ca esti prea "retardat" sa faci facebook-uri false.

Oricum subiect incheiat.

O sa mai pun poze cu mine. 

:-h

Posted

Am dat si eu linkul de facebook facut de tine la o groaza de prieteni.

Au spus ca esti prea "retardat" sa faci facebook-uri false.

Oricum subiect incheiat.

O sa mai pun poze cu mine. 

:-h

Cum sa-ti fac facebook fals ma? Tu gandesti putin? De unde p*** calului sa-ti iau eu pozele? Crezi ca imi arde mie coada sa fac facebook fals? Esti un virginel care n-are ce face si se da drept fata, sau poate esti altceva. 

Posted

CLOUD ai dreptate ! De unde drq sa i se faca ochii albastrii de la soare?? Ce aveti maa voi nu stiti sa recunoasteti prefacutii :)) SI plus de asta cui ii arde sa faca FB fals :)) Presupun ca lui COULD nu !!:))))))           Am citit mai sus schimbare de LOOK:))) Nu ai cum sa iti pui 2 alunite din senin sau sa iti faci ochii asa de albastri. Nici cu ochi falsi nu ii faci sa arate asa :)))))) ACEST LUCRU ESTE O PREFACATORIE A UNUI COPIL DE 10-11 ani..