Raiden. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) De revelion acasa la BmX_RobY Edited January 2, 2014 by DANIII1998 Quote
danut200 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) . O poza cam ciudata :-j :ph34r: La panda asai' :)) Edited January 2, 2014 by FERRYBAWS Quote
Athos Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Am vazut ca multi ati pus poze cu voi , si m-am gandit sa pun si eu niste poze cu mine , as prefera fara jigniri sau tot felul de comentarii, o sa cer warn pe forum ! PS: Pozele sunt facute in vara anul trecut ! Dupa operatie ! Aici sunt pozele click aici , aici si aici ! Nu le-am postat aici deoarece sunt 3 poze si au o rezolutie mare , si o sa ocupe un loc mare pe pagina ! Edited January 2, 2014 by DaNNyTzZu Quote
Po1son Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Am vazut ca multi ati pus poze cu voi , si m-am gandit sa pun si eu niste poze cu mine , as prefera fara jigniri sau tot felul de comentarii, o sa cer warn pe forum ! PS: Pozele sunt facute in vara anul trecut ! Dupa operatie ! Aici sunt pozele click aici , aici si aici ! Nu le-am postat aici deoarece sunt 3 poze si au o rezolutie mare , si o sa ocupe un loc mare pe pagina ! Îmi pari cunoscut, eşti din Alba Iulia? Quote
Athos Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Îmi pari cunoscut, eşti din Alba Iulia? Nu , nu sunt din Targu Lapus Judetul Maramures ! Ma confunzi :) Quote
zielsziek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) La panda asai' :)) Pai, mergeam la colindat peste tot si ne-am oprit si am zis sa facem si niste poze . :ph34r: In poza aia inca eram ok. ^_^ Edited January 2, 2014 by Squeak666 Quote
Suculetzu Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Pisi e obraznica =)) Pai...:-?? Daca tu esti duru` ala, se vede ca ai 20+ ani. :-?? Insa iti spun sincer ca eu nu cred ca esti ala... Ai ajuns sa pui facebook-ul lui @@geoghisa pe forum..:-?? La ce scop ? La 11 ani sau 13 ani cati are tu erai mai breaz la varsta aia ? Tu aveai corn in frunte ? Erai desupra tuturora ? Eu nu cred. Quote
SixPacks. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 @@Colony Ma copile oi avea tu level mare , calculatorul te-a distrus intelegem dar asta-i partea a doua.Intre patru pereti oricine se da valoros.Daca iti arata iFlame brandu crek o iei la sanatoasa tatutsu eu il cunosc baga sala calumea + proteine e bine facut .. deci gura ca intr-o buna zii ai sa-ti iei o bataie d-aia sanatoasa de nu mai pui nici virgule pe tastatura de frica...Eu ti-am zis , nu te mai da baron in mediul virtual si nu mai comenta despre altii ca te stim copilasule mai mult de 11-12 ani n-ai. Quote
Raulinkov Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) Pai... :-?? Daca tu esti duru` ala, se vede ca ai 20+ ani. :-?? Insa iti spun sincer ca eu nu cred ca esti ala... Ai ajuns sa pui facebook-ul lui @@geoghisa pe forum.. :-?? La ce scop ? La 11 ani sau 13 ani cati are tu erai mai breaz la varsta aia ? Tu aveai corn in frunte ? Erai desupra tuturora ? Eu nu cred. Nu am 20 + , stai linistit. As vrea eu , dar din pacate nu. Tu poti sa crezi ce vrei , facebook-ul ei l-am primit de la un prieten de pe samp , el a cautat-o pe facebook , nu eu. Nu imi pierd timpul cautand " sampisti / sampiste " pe facebook sau alte retele de socializare. Edited January 7, 2014 by iFlame Quote
Kingdom Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 @@Colony Ma copile oi avea tu level mare , calculatorul te-a distrus intelegem dar asta-i partea a doua.Intre patru pereti oricine se da valoros.Daca iti arata iFlame brandu crek o iei la sanatoasa tatutsu eu il cunosc baga sala calumea + proteine e bine facut .. deci gura ca intr-o buna zii ai sa-ti iei o bataie d-aia sanatoasa de nu mai pui nici virgule pe tastatura de frica...Eu ti-am zis , nu te mai da baron in mediul virtual si nu mai comenta despre altii ca te stim copilasule mai mult de 11-12 ani n-ai. Do you speak romanian? 3 Quote
Tripz0r Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dreapta sunt eu. Poza este facuta de revelion. Quote
Cristi1998 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Pisi e obraznica =)) Hmmmm, fata este bune :), doar ca poza...... Quote
Albertto Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Pentru ca ne iubim ! :x Odododod:x :wub: :wub: :wub: http://min.us/i/bguNJU5ocRUr1 Quote
Stefan27 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dinamo Bucuresti - Pandurii [ Cupa Romaniei ] Deplasare Sibiu - Bucuresti Meci Targu Mures - Viitorul Sibiu Quote
ProAlecks Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Safari in Dubai :D Esti domnul din stanga? Quote
Recommended Posts