Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am vazut ca multi ati pus poze cu voi , si m-am gandit sa pun si eu niste poze cu mine , as prefera fara jigniri sau tot felul de comentarii, o sa cer warn pe forum ! 

PS: Pozele sunt facute in vara anul trecut ! Dupa operatie ! 

Aici sunt pozele click aici , aici si aici !

Nu le-am postat aici deoarece sunt 3 poze si au o rezolutie mare , si o sa ocupe un loc mare pe pagina !

Edited by DaNNyTzZu
Posted

Am vazut ca multi ati pus poze cu voi , si m-am gandit sa pun si eu niste poze cu mine , as prefera fara jigniri sau tot felul de comentarii, o sa cer warn pe forum ! 

PS: Pozele sunt facute in vara anul trecut ! Dupa operatie ! 

Aici sunt pozele click aici , aici si aici !

Nu le-am postat aici deoarece sunt 3 poze si au o rezolutie mare , si o sa ocupe un loc mare pe pagina !

Îmi pari cunoscut, eşti din Alba Iulia?

Posted

Îmi pari cunoscut, eşti din Alba Iulia?

Nu , nu sunt din Targu Lapus Judetul Maramures ! Ma confunzi :)

Posted (edited)

La panda asai' :))

Pai, mergeam la colindat peste tot si ne-am oprit si am zis sa facem si niste poze . :ph34r: In poza aia inca eram ok. ^_^

Edited by Squeak666
Posted

1382914_507594532664488_372179829_n.jpg

Pisi e obraznica =))

Pai...:-?? Daca tu esti duru` ala, se vede ca ai 20+ ani. :-?? Insa iti spun sincer ca eu nu cred ca esti ala... Ai ajuns sa pui facebook-ul lui @@geoghisa pe forum..:-?? La ce scop ? La 11 ani sau 13 ani cati are tu erai mai breaz la varsta aia ? Tu aveai corn in frunte ? Erai desupra tuturora ? Eu nu cred.

Posted

@@Colony Ma copile oi avea tu level mare , calculatorul te-a distrus intelegem dar asta-i partea a doua.Intre patru pereti oricine se da valoros.Daca iti arata iFlame brandu crek o iei la sanatoasa tatutsu eu il cunosc baga sala calumea + proteine e bine facut .. deci gura ca intr-o buna zii ai sa-ti iei o bataie d-aia sanatoasa de nu mai pui nici virgule pe tastatura de frica...Eu ti-am zis , nu te mai da baron in mediul virtual si nu mai comenta despre altii ca te stim copilasule mai mult de 11-12 ani n-ai.

Posted (edited)

Pai... :-?? Daca tu esti duru` ala, se vede ca ai 20+ ani. :-?? Insa iti spun sincer ca eu nu cred ca esti ala... Ai ajuns sa pui facebook-ul lui @@geoghisa pe forum.. :-?? La ce scop ? La 11 ani sau 13 ani cati are tu erai mai breaz la varsta aia ? Tu aveai corn in frunte ? Erai desupra tuturora ? Eu nu cred.

Nu am 20 + , stai linistit. As vrea eu , dar din pacate nu. Tu poti sa crezi ce vrei , facebook-ul ei l-am primit de la un prieten de pe samp , el a cautat-o pe facebook , nu eu. Nu imi pierd timpul cautand " sampisti / sampiste " pe facebook sau alte retele de socializare.

Edited by iFlame
Posted

@@Colony Ma copile oi avea tu level mare , calculatorul te-a distrus intelegem dar asta-i partea a doua.Intre patru pereti oricine se da valoros.Daca iti arata iFlame brandu crek o iei la sanatoasa tatutsu eu il cunosc baga sala calumea + proteine e bine facut .. deci gura ca intr-o buna zii ai sa-ti iei o bataie d-aia sanatoasa de nu mai pui nici virgule pe tastatura de frica...Eu ti-am zis , nu te mai da baron in mediul virtual si nu mai comenta despre altii ca te stim copilasule mai mult de 11-12 ani n-ai.

Do you speak romanian?

• Upvote 3