scvm Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) Wrong . Edited September 8, 2013 by JoKerOuT. Quote
Waynee. Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 @ a i esti misto poza nu =)))))) ? Cea mai buna poza,toti 3 suntem fotogenici Quote
DisperaTu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 =)))))) super frumosi acesti baieti, chiar merita +1 =))))) Quote
Rafael Medelean Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Salut. Ce mustacioara ai bro:)). Quote
zielsziek Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 @@Zielsziek @ Dafuq =))))))))))))))))) Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ănadăr uan. Pregătit de plecare. LooL ? :)) Quote
Daniel_Mihai Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) LooL ? :)) Se pare că am ajuns în centrul de atenţie al domnului SixPacks. Observ că stârnesc foarte mult interesul lui faţă de mine, încât la (aproape) fiecare postare de-a mea acesta vine însoţit cu un comentariu pe măsura capacităţii sale intelectuale. Felicitări, ai toată aprecierea mea. Continuă, îmi iubesc fanii. P.S: Mă faci să râd grav când îţi văd Member Title, cică "Graphic Designer" :))))) Să-ţi mai aduc aminte de bătălia grafică? Neah, că ş-aşa ai rămas ofticat de pe-atunci. Edited September 9, 2013 by sun5hine 1 Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Se pare că am ajuns în centrul de atenţie al domnului SixPacks. Observ că stârnesc foarte mult interesul lui faţă de mine, încât la (aproape) fiecare postare de-a mea acesta vine însoţit cu un comentariu pe măsura capacităţii sale intelectuale. Felicitări, ai toată aprecierea mea. Continuă, îmi iubesc fanii. P.S: Mă faci să râd grav când îţi văd Member Title, cică "Graphic Designer" :))))) Să-ţi mai aduc aminte de bătălia grafică? Neah, că ş-aşa ai rămas ofticat de pe-atunci. Mda...Tin sa-ti spun ca tu ai prea multi prieteni pe server(esti obsedat joci non-stop te cunosc toti) deci tin cu tine ei.. si logic ca nu m-ar alege pe mine ci pe tine.Deci Si nu ma intereseaza ce zici tu eu lucrez cum vreau si cand vreau.Iti dai seama ce fan sunt :)) .. Sun5hine certat cu foarfeca :)))) Quote
Daniel_Mihai Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Mda...Tin sa-ti spun ca tu ai prea multi prieteni pe server(esti obsedat joci non-stop te cunosc toti) deci tin cu tine ei.. si logic ca nu m-ar alege pe mine ci pe tine.Deci Si nu ma intereseaza ce zici tu eu lucrez cum vreau si cand vreau.Iti dai seama ce fan sunt :)) .. Sun5hine certat cu foarfeca :)))) Da, se pare că nu am cu cine vorbi. Te las să vorbeşti singur, salut. Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Da, se pare că nu am cu cine vorbi. Te las să vorbeşti singur, salut. Salut. Sun5hine certat cu foarfeca =]] Quote
CTC Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Mda...Tin sa-ti spun ca tu ai prea multi prieteni pe server(esti obsedat joci non-stop te cunosc toti) deci tin cu tine ei.. si logic ca nu m-ar alege pe mine ci pe tine.Deci Si nu ma intereseaza ce zici tu eu lucrez cum vreau si cand vreau.Iti dai seama ce fan sunt :)) .. Sun5hine certat cu foarfeca :)))) Spre deosebire de tine are prieteni! # Tu joci non stop si nu ai prieteni. Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Spre deosebire de tine are prieteni! # Tu joci non stop si nu ai prieteni. Io non stop ? N-ai sa vezi nu-mi place sa fiu obsedat de server de aia nici nu vreau sa fac ore jucate multe am 200 playing hours la lv 21.Tin toata ziua /sleep cand pot..Si plec cu bicicleta cu prietenii prin oras la un fotbal una alta.Nu ca ala sa stau pe scaun sa inebunesc jucand. Quote
CTC Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Io non stop ? N-ai sa vezi nu-mi place sa fiu obsedat de server de aia nici nu vreau sa fac ore jucate multe am 200 playing hours la lv 21.Tin toata ziua /sleep cand pot..Si plec cu bicicleta cu prietenii prin oras la un fotbal una alta.Nu ca ala sa stau pe scaun sa inebunesc jucand. Deci recunosti ca esti non stop dar pe sleep. # Doamne, cred ca ti-am mai zis baiatule nu te mai da designer crede-ma ca nu esti. # Ai invatat sa pui un text si esti designer? # la avatarul tau este cel mai urat text pe care am putut sa il vad, felicitari! Quote
MirceA Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Io non stop ? N-ai sa vezi nu-mi place sa fiu obsedat de server de aia nici nu vreau sa fac ore jucate multe am 200 playing hours la lv 21.Tin toata ziua /sleep cand pot..Si plec cu bicicleta cu prietenii prin oras la un fotbal una alta.Nu ca ala sa stau pe scaun sa inebunesc jucand. D-aia stai pe forum 15 ore pe zi :)) Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 D-aia stai pe forum 15 ore pe zi :)) Nu intelegi ca las /sleep pe joc si dau in bara apoi tin forumu aprins si plec. Quote
CTC Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Nu intelegi ca las /sleep pe joc si dau in bara apoi tin forumu aprins si plec. Unde pleci pe forum? 1 Quote
SixPacks. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Unde pleci pe forum? Hehe stiu ca vrei sa faci post`uri si te prefaci ca nu intelegi. 'Las forumu aprins si plec'(in oras,la fotball,cu bike,la sala) Quote
Anne Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Da, se pare că nu am cu cine vorbi. Te las să vorbeşti singur, salut. @@sun5hine Stai linistit esti un dragut, si pe deasupra nu ai cu cine sa vorbesti nici macar nu stie a scrie. @SixPacks. Spre deosebire de sunshine tu ai mintea in hibernare totala. @ Nu te mai agita/enerva lasa-l in lumea lui, nu ai cu cine sa vorbesti. @@MirceA Adevarat :-j, fuck his momma. Quote
Ivasca Denis Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Unde pleci pe forum? =)))))))))))))))) Sase patrate, never go full retarded Quote
Waynee. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @@SixPacks. @@Warwick. @ @@Zielsziek 1 Quote
zielsziek Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @@SixPacks. @@Warwick. @ @@Zielsziek =)) Quote
Recommended Posts