Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

LooL ? :))

Se pare că am ajuns în centrul de atenţie al domnului SixPacks. Observ că stârnesc foarte mult interesul lui faţă de mine, încât la (aproape) fiecare postare de-a mea acesta vine însoţit cu un comentariu pe măsura capacităţii sale intelectuale.

Felicitări, ai toată aprecierea mea. Continuă, îmi iubesc fanii.

P.S: Mă faci să râd grav când îţi văd Member Title, cică "Graphic Designer" :))))) 

Să-ţi mai aduc aminte de bătălia grafică? Neah, că ş-aşa ai rămas ofticat de pe-atunci.

Edited by sun5hine
  • Upvote 1
Posted

Se pare că am ajuns în centrul de atenţie al domnului SixPacks. Observ că stârnesc foarte mult interesul lui faţă de mine, încât la (aproape) fiecare postare de-a mea acesta vine însoţit cu un comentariu pe măsura capacităţii sale intelectuale.

Felicitări, ai toată aprecierea mea. Continuă, îmi iubesc fanii.

P.S: Mă faci să râd grav când îţi văd Member Title, cică "Graphic Designer" :))))) 

Să-ţi mai aduc aminte de bătălia grafică? Neah, că ş-aşa ai rămas ofticat de pe-atunci.

Mda...Tin sa-ti spun ca tu ai prea multi prieteni pe server(esti obsedat joci non-stop te cunosc toti) deci tin cu tine ei.. si logic ca nu m-ar alege pe mine ci pe tine.Deci Si nu ma intereseaza ce zici tu eu lucrez cum vreau si cand vreau.Iti dai seama ce fan sunt :)) .. 

Sun5hine  certat cu foarfeca :))))

Posted

Mda...Tin sa-ti spun ca tu ai prea multi prieteni pe server(esti obsedat joci non-stop te cunosc toti) deci tin cu tine ei.. si logic ca nu m-ar alege pe mine ci pe tine.Deci Si nu ma intereseaza ce zici tu eu lucrez cum vreau si cand vreau.Iti dai seama ce fan sunt :)) .. 

Da, se pare că nu am cu cine vorbi. Te las să vorbeşti singur, salut.

Posted

Spre deosebire de tine are prieteni!

# Tu joci non stop si nu ai prieteni.

Posted

Spre deosebire de tine are prieteni!

# Tu joci non stop si nu ai prieteni.

Io non stop ? N-ai sa vezi nu-mi place sa fiu obsedat de server de aia nici nu vreau sa fac ore jucate multe am 200 playing hours la lv 21.Tin toata ziua /sleep cand pot..Si plec cu bicicleta cu prietenii prin oras la un fotbal una alta.Nu ca ala sa stau pe scaun sa inebunesc jucand.

Posted

Io non stop ? N-ai sa vezi nu-mi place sa fiu obsedat de server de aia nici nu vreau sa fac ore jucate multe am 200 playing hours la lv 21.Tin toata ziua /sleep cand pot..Si plec cu bicicleta cu prietenii prin oras la un fotbal una alta.Nu ca ala sa stau pe scaun sa inebunesc jucand.

Deci recunosti ca esti non stop dar pe sleep.

# Doamne, cred ca ti-am mai zis baiatule nu te mai da designer crede-ma ca nu esti.

# Ai invatat sa pui un text si esti designer? 

# la avatarul tau este cel mai urat text pe care am putut sa il vad, felicitari!

Posted

D-aia stai pe forum 15 ore pe zi :))

Posted

Nu intelegi ca las /sleep pe joc si dau in bara apoi tin forumu aprins si plec.

Unde pleci pe forum?

• Upvote 1
Posted

Da, se pare că nu am cu cine vorbi. Te las să vorbeşti singur, salut.

@@sun5hine Stai linistit esti un dragut, si pe deasupra nu ai cu cine sa vorbesti nici macar nu stie a scrie.

@SixPacks. Spre deosebire de sunshine tu ai mintea in hibernare totala.

@ Nu te mai agita/enerva lasa-l in lumea lui, nu ai cu cine sa vorbesti.

@@MirceA Adevarat :-j, fuck his momma.