BrightnesS. Valoare. Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Sal, nu am si cu fata mea :)) Pe viitor voi pune. pitbull / amstaff? Quote
Krugger.Capone Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Tavish stanga, eu dreapta ( cel cu sapca B| ) Quote
Andr3ikk Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Tavish stanga, eu dreapta ( cel cu sapca B| ) GJ. Quote
Bykent Gaming Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 gata cu sala si pe ziua de azi :* incet incet ne mai definim si noi :* Forta m3n, esti bine's! 1 Quote
IonutOita Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) In sf vad unu care nu are "double bicep". Esti d-al meu Mana ma, ce tot pui poze cu tine la sala si toate chestiile astea numai ca sa te lauzi! Crezi ca intereseaza pe cineva de tine ca faci sala sau altceva? Incearca si stai mai domol ca tot un "lingusitor" si-un vai de capul tau ramai ma "BullexHitler". gata cu bratele pe ziua de azi :* Mana ma, ce tot pui poze cu tine la sala si toate chestiile astea numai ca sa te lauzi! Crezi ca intereseaza pe cineva de tine ca faci sala sau altceva? Incearca si stai mai domol ca tot un "lingusitor" si-un vai de capul tau ramai ma "BullexHitler". Edited January 28, 2016 by AIM.Oita Quote
Bykent Gaming Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 http://m.imgur.com/VbvXHRF Esti bine's men! Quote
theWeeknd Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 http://m.imgur.com/VbvXHRF bv tată, mare p1z. Quote
DominuS Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Kimmbo nu ii baga in seama.. baga poze de la sala. Lauda-te cu ce ai si cu ce poti . El nu are si de asta moare de invidie. Muriti ma de invidie ca am cu ce sa ma laud :))) Habar n-aveti cum e sa ai febra la diferite grupe musculare in fiecare zi sau sa ii vezi pe toti din jurul tau ca beau suc si tu apa.. :P :D 1 Quote
Po1son Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ala in spate era beat ? =]] in a2a poza Da :))))) Si inainte sa adoarma acolo l-am filmat si mi-a aratat degetul din mijloc si apoi nu si-a mai strans pumnul. Uita-te cum a ramas cu degetul :)))) Quote
skyzifun Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) esti bn bullet Edited February 6, 2016 by Sh0w. 1 Quote
Johhny. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 baiat ma :)) eram sigur ma =)))))))))))))))))) Quote
Johhny. Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 cu ce ? :P eu ziceam fata da eram sigur ca-i baiat =))))))))))) Quote
Recommended Posts