Leo_ Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Nick: .kRaddy Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): Text: In loc de regulament, as vrea sa scrie "Aplicatii", "Locatii importante" si "Anunturi importante". (bineinteles in imgaini diferite) Detalii: cum stiti mai bine Detalii despre text: sa nu difere fontul. (bugged sa fie aproape invizibil, sub una din masini (pe softlight) PS: daca nu se poate sa le primesc pe toate 3, macar cea cu aplicatii. Dar sper ca puteti pe toate. Edited May 31, 2015 by .Kraddy
Kosso.Cross Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nick: .kRaddy Tip(avatar/semnătură/logo): logo Stock(obligatoriu): Text: In loc de regulament, as vrea sa scrie "Aplicatii", "Locatii importante" si "Anunturi importante". (bineinteles in imgaini diferite) Detalii: cum stiti mai bine Detalii despre text: sa nu difere fontul. (bugged sa fie aproape invizibil, sub una din masini (pe softlight) PS: daca nu se poate sa le primesc pe toate 3, macar cea cu aplicatii. Dar sper ca puteti pe toate. Ai 24 de ore să pui un stock needitat altfel un designer îți va închide cererea. Îți recomand să pui un fundal negru și să specifici la detalii ce dorești să îți fie făcut.
SmechernO Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) @.Kraddy sper ca sunt bune, daca vrei sa mai modific ceva la ele doar spune-mi. Edited May 31, 2015 by SmechernO.69 1
Su3d3zu Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ai 24 de ore să pui un stock needitat altfel un designer îți va închide cererea.
Kosso.Cross Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 @.Kraddy sper ca sunt bune, daca vrei sa mai modific ceva la ele doar spune-mi. Amice nu ai voie să răspunzi la cerereri cu stock-uri deja editate, ai face bine să te lași de photoshop sau să te duci pe altă comunitate.
Leo_ Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 @.Kraddy sper ca sunt bune, daca vrei sa mai modific ceva la ele doar spune-mi. +1, multam fain! Foarte reusite.
Recommended Posts