DANjR Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Informatii reale Nume: Vali. Varsta: Am 15 ani. Ce-ti place sa faci in timpul liber (hobby-uri)?: Imi place sa ies cu prietenii pe afara, sa joc fotbal, biliard, iar ca jocuri pe PC, imi place sa joc Fifa, Counter Strike, Euro Truck Simulator si bineinteles SA:MP. Cum te-ai descrie in minimum 20 de cuvinte?: Salut! Mă numesc Valentin, am vârsta de 15 ani. Sunt o fire sociabilă, calmă, politicoasă, cu simțul umorului si cei 7 ani de acasă. Sunt foarte atent la ceea ce fac, prefer să mă gândesc de două ori înainte de a spune un lucru. Îmi place munca în echipă, lucrurile făcute ca la carte, să am cu cine conversa și să îmi petrec timpul liber alături de prieteni. Hobby-urile mele: Fotbal, biliard, baschet, remy, Fifa, Counter Strike, Sa:mp. Informatii virtuale Nick: Valy_SMK Level: 34 Link catre profilul de pe Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Valy_Smk Care a fost cea mai mare realizare a ta de pana acum?: Faction History-ul, cu toate ca nu e chiar asa de bun, insa este in "dezvoltare". Ai vreun warn? Daca da, de ce?: Da, pentru limbaj / injurii. Ai primit vreodata ban? Daca da, de ce?: Da. Pentru 3/3 warnuri, insa asta a fost acum mult timp. Ai primi vreodata jail? Daca da, de ce?: Da, pentru DM (30 - 35 min). Am realizat ca decat sa fac eu DM mai bine pun un [/contract] si nu mai iau nici jail. Quote
Recommended Posts