qSarrah Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 ONLINE Nickname: qSarrah Level(minim 3):7 Ore jucate:40. Facţiune şi rank:Las Venturas Police Departament - rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Factiunea actuala (LVPD) - rank 1. De cât timp joci sa:mp?:De 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:Din 2014. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?:Nu. Nickname-uri anterioare:Nu am. VIAŢA REALĂ Nume:Alina. Vârsta:20. Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte):Buna, ma numesc Alina, am 20 de ani si sunt din Timisoara.Sunt o fata calma, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa, imi place sa ii respect pe cei din jurul meu pentru a fi respectata la randul meu.In timpul liber imi place sa fac sport, sa ies pe afara cu prietenii, sa joc sa:mp si sa practic diferite activitati cu familia / prietenii. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece imi atmosfera, membrii sunt de treaba si imi place foarte mult tag-ul. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da. Ce părere ai despre acest clan?:Un clan deosebit. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger:ioneluska92@yahoo.it Skype:alinaionella.
Mario Codatu Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Aplicatie respinsa , deja esti intr-un clan. Edited May 31, 2015 by MarioSAN.Capone
Recommended Posts