FunBoy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Subiect-ul video-ului: Un mic war intre PD,NG,FBI si Grove StreetO scurta prezentare: Uitati-va la el si va dati seama.Link catre filmulet: 4
Kunter.Capone Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Macel total F.B.I/NG/PD FTW., veneam si eu dar am iesit .
General. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 ahahahahahhahahaa, au noroc cu HQ-u mare(pe meritu lui Axe desigur) :-j
FunBoy Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Multumesc tuturor pentru sustineri si da chiar a fost un macel adevarat. @@Kazu Filmezi cu Fraps si rendes cu PowerDirector 10
PlesaFCP Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Măcel, dar dacă îi lăsaţi si voi pe ei să iasă organizat nu ştiu dacă îi mai rupeaţi.
FunBoy Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 @@PlesaFCP Eu cred ca erau destul de organizati ne-au provocat timp de o ora deci ...
Deniis. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Superr! , Dar faza cea mai nasoala e ca nu am fost si eu acolo ! pacat ca am fost plecat de acasa, Felicitari POLICE DEPARTAMENT ! NATIONAL GUARD , F.B.I , POLICE DEPARTAMENT !
DeagleOnly Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Eu am fost acolo dar am luat crash la cati eram. Prima data eu am intrat acolo si i-am chemat pe toti :]]
Ionut.X Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) Daca o sa am cu ce mafie sa fac o alianta calumea, o sa bag 2-3 mafii in hq pentru a echilibra situatia. Pana atunci, asteptam sa rasara o mafie cu un lider capabil. Nu de-al de Bretonel(Sinner) si Cata betonierul.. Edited June 10, 2013 by Ionut.X
Costian Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 @@Ionut.X stii nu mai comenta aiurea ca voi cei din grove dupa ce angajati si cine trece testu intrati pe skye si ii dati aimu asha ca . I-ati familia si datii trei ture. S@LwT.
BereanuLaurentiu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) @@Ionut.X stii nu mai comenta aiurea ca voi cei din grove dupa ce angajati si cine trece testu intrati pe skye si ii dati aimu asha ca . I-ati familia si datii trei ture. S@LwT. Omule dute leaga-te de un copac. Eu sunt nou in Groove si m-a bagat si pe skype dar nu mi-a zis nimica de AIM.Daca el joaca cu tinta modificata astai problema lui sau daca are puse moduri. Acu sa revenim la video. Bestil :) Si mai spun ca suntem singura mafie care am realizat asta. :) Edited June 10, 2013 by Paracetamol13
Costian Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 @ :)) Bai baiatule am vechime pe server ... mai multa de cati ani ai tu :* S@LwT. Si daca esti prea pff normal ca nu zice nimic de Aim. Poate uh nici nu stii sa tragi nici cu aiM. Nu-mi mai mentiona numele ca imi faci scarba.
BereanuLaurentiu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 @ :)) Bai baiatule am vechime pe server ... mai multa de cati ani ai tu :* S@LwT. Si daca esti prea pff normal ca nu zice nimic de Aim. Poate uh nici nu stii sa tragi nici cu aiM. Nu-mi mai mentiona numele ca imi faci scarba. Frate pacat ca eu mai multi ani decat tine ,intelegi tu. Dar crezi ca ma intereseaza daca stiu sa trag sau daca nu ? Macar joc legit nu ca altii, si daca avem aim ce ? Ti-e ciuda ca nu ai si tu . Hai gata ca ne intindem
Costian Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 @ nu ma oftic ca nu am nevoie de aim . Si inca ceva baga 7euro si transfera ca te faci de ras cu acest nume :) Auzi Paracetamol lloll.
MirceA Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 @@PlesaFCP Eu cred ca erau destul de organizati ne-au provocat timp de o ora deci ... Ce 1 ora frate? La payday am dat toti rob dupa care in 2 minute ne-am organizat in HQ. Aveti noroc ca au iesit multi dupa sedinta, ca daca mai eram 30 nu mai faceati mare lucru..
Recommended Posts