Tiago123 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Stoian Mihai Ionut.Varsta: 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pentru inceput mă numesc Stoian Mihai Ionut, am frumoasa vârstă de 16 ani si sunt din Călarasi. Sunt inalt, brunet si cu ochii căprui.Sunt o fire petrecăreata, de gască, glumeata si cu cei 7 ani de acasa. Am simtul raspunderii, stiu să mă fac remarcat, am simtul răspunderii, stiu să mă oresc cand este nevoie, nu sunt nesimtit, bădăran etc. Am mai multe hobby-uri, si multe activitati printre care : Fotbal, SA:MP, Dota 2, Tenis, Handball LoL etc.Imi place cel mai mult anotimpul vara deoarece vine vacanta si am mai mult timp sa imi desfasor activitatea preferata adica somnul si altele printre care statul la calculator cu orele, fotbal, iesitul cu prietenii prin parcuri, cluburi si altele.Imi plac lucrurile simple si nu imi place sa fiu in centrul atentie si cam atat. Cam atat am de spus despre mine băieti. Locatia(Oras): Lehliu- Gara jud. Călărasi. Ce gen de muzica asculti?: Trap, manele, dupstep etc. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : xSkiDroWx.Nivel : 39.Nume folosite anterior: S0N1Q.xD, S0N1QBAWS, LeXus.666, CastieL.Vechime pe server: In august fac 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pentru atuo-cliker si pentru jignire staff. Asta cu jignire staff nu cred că era motiv de ban dar spunandu-i cuiva că e bulangiu e grav. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/xSkiDroWxAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am fost.. măruntisuri nici nu mai stiu care :)) dar stiu că am mai fost aici la voi in AIM. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da am fost, nu am fost dat afara ci am facut cerere demisie deoarece am avut o perioada mai nasoala si să nu ocup slot aiurea.Ce alte jocuri mai joci?: LoL, Dota 2, Gta IV si cam atat.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Păi de cand sunt in LVPD am mai mers cu Claudes pe la robbery cateva seri si chiar e de treabă omu, sper că toti sunteti lafel ca el. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: Aici nu stiu ce să zic. Pe cops fac dar sunt cop acum pe player nu am de ce să fac. Deci pot să spun că DM pe playeri e 0/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: stoian.gabi2.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece aici sunt cei mai smecheri playeri si vreau si eu să reintru aici la barosani. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai eventuri, free-uri la nevoie zic.. si ocup si eu un slot la voi acolo. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Normal.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Sigur :)
Recommended Posts