MihaiMyhays Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Nickname: JumbiX Level(minim 3):11 Ore jucate:70 Facţiune şi rank:Los Aztecas- rank 2 Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Deocamdata rank 2. De cât timp joci sa:mp?:1 an. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:1 an. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?:Da 3/3 warn cand m-am apucat. Nickname-uri anterioare:Nu am. VIAŢA REALĂ Nume:Mihai Vârsta:17 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte):Sunt un baiat cu capul pe umeri, de treaba, cu simtul umorului.Imi place sa socializez cu toata lumea.Respect pe toata lumea care ma respecta.Nu imi plac persoanele care cauta cearta la orice discutie.Am o gandire rationala si logica. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa fac parte din clan pentru ca este numeros si organizat. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Da/ Ce părere ai despre acest clan?:Este foarte unit si respectat. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger:tobosaruc Skype:myhays.bybo1
Recommended Posts