Shift Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Nickname: V.endetta Level(minim 3):3 Ore jucate:3 Facţiune şi rank: - Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea):Red - rank 4 Ballas De cât timp joci sa:mp?:De aproximativ 2 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?:1 an. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?:Da, cont spart , Cheats Nickname-uri anterioare:Rafaz0r[], Flawless. - Red, Blue - Agentu007, Duduuu. VIAŢA REALĂ Nume:Cristea Valentin. Vârsta:16 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte):Mă numesc Valentin, am 16 ani, mă consider un băiat foarte glumeț, de trăbă, optimist, de încredere, îmi place să mă joc foarte mult GTA:SĂ:MP pe BuGGeD are ceva ce mă atrage la el, are de fapt foarte multe chestii, îmi place să petrec timpul distranduma cu prieteni și cu prietenă, mă pricep bine în repararea unui calculator și multe chesti leagate de electrocasnice mici, sunt un fân de muzică hip-hop, trap, rap, manele, dance, și diverse. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?:Deoarece imi place tag si membri sai. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?:Desigur. Ce părere ai despre acest clan?:Este un clan foarte bun, in special pentru mafioti. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu, nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger:vali_valentino11@yahoo.com Skype:cristea.valentyn
Recommended Posts