Kaziii Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 ONLINE Nickname: Yva Level(minim 3): Detin level 5. Ore jucate:In momentul de fata am 12 ore jucate. Facţiune şi rank: - Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Momentan nu fac arte din nicio factiune pe green, iar pe blue cel mai mare rank a fost 5 (190 days) in Taxi Las Venturas. De cât timp joci sa:mp?: De 3-4 ani. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: De aproximativ 2 ani. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat pe comunitatea bugged. Nickname-uri anterioare: Nu am folosit alte nickname-uri pe Green. VIAŢA REALĂ Nume: Ivanel Vârsta: Am 17 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte): Nu sunt genul de baiat ce se descrie singur, dar voi incerca sa va spun cateva cuvinte despre mine. Pentru inceput va pot spune ca ma numesc Ivanel Mihai, am 17 ani si locuiesc din Drobeta Turnu Severin. Sunt o persoana ambitioasa si respectoasa, dar bineinteles, respect persoanele ce ma respecta, nu sunt genul de persoana ce accepta "nesimtirea". CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa fac parte din "Capone" deoarece este un clan cu membrii capabili ce stiu sa respecte acest server nefacand DM in exces sau altele. Sper sa "leg" noi prietenii. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Desigur. Ce părere ai despre acest clan?: Am o parere buna, nu am avut antecedente cu niciun membru. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu, nu am avut. CONTACT Yahoo Messenger: Il dau doar in privat. Nu doresc sa fie public! Skype: Il dau doar in privat. Nu doresc sa fie public!
AlexanderCapone Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Aplicație respinsă. Am o părere proastă despre playerii cu 200 zile în taxi.
Recommended Posts