Bogdy Barca Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Salut!Am dat relog si am vrut sa intru iara pe server,am dat Connect si aparea crash , am facut acest lucru de multe ori , si am incercat si pe alte servere,si m-am gandit sa dau restart la pc,a fost degeaba.Si am zis sa reinstalez Sampul,si a mers.Dar am o problema iara,se vede scrisul ciudat de cand am reinstalat Samp,am incercat toate Display-urile,dar cam tot asa , am incercat si /fontsize.. http://imgur.com/a/CqFLq Mie mi se pare ca e diferit , fata de cum era inainte.Ce as putea face? Quote
JOHN.STH Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 /fontsize 0 / -1 mie mi se pare doar scrisul putin mai mare. Quote
Bogdy Barca Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Mie mi se vede ciudat de cand l-am reinstalat. Quote
S I N k Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Probabil ai bagat ceva mod-uri. Incearca sa reinstalezi gta san andreas. Quote
Recommended Posts