Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: MrCristian

Level(minim 3): 7 (RP de 15)

Ore jucate: 50+

Facţiune şi rank: Ballas, 1

Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Aproape r5 in Los Vagos pe red (am luat lider rifa la 29 zile)

De cât timp joci sa:mp?: Din 2008

De cât timp joci sa:mp pe bugged?: din 2014

Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat

Nickname-uri anterioare: naitsirC schimbat in Mr.Cristian (red)

Nume: Cristian

Vârsta: 23

Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte): Sunt o persoana amabila, respectuasa, simpatica, responsabila si sociabila din moment ce imi castig viata cu asa ceva (muncesc ca Manager intr-o discoteca). Tin la glume si nu obisnuiesc sa ma supar repede.

De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Doresc sa am cu cine sta la un pahar de vorba, sa fiu alaturi de cativa jucatori pe care ii cunosc de prin joc (edward, savas, vendentta, etc.) si eventual sa ajung sa cunosc si restul membrilor.

Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da

Ce părere ai despre acest clan?: Incercam sa ne facem o parere cand intru, momentan pare ok.

Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?: M-am mai ciondanit cu MarioSAN pe la paint pe red (daca e el), nimic serios. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp