DieselTD Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Salutare, am o problema cu sa:mp-ul de cateva zile, de fiecare data cand intru pe server ma joc ce ma joc, jumate de ora , o ora si ma deconecteaza dintr-o data, nu pot lasa contul nici pe sleep din cauza asta, deoarece ma deconecteaza si imi apare fereastra aceea unde sa bag parola din nou. Nu cred ca problema ar fii internetul deoarece am 100 102 fps in zonele aglomerate. Internetul il am prin modem si tin sa precizez ca nu am mai avut aceasta problema pana acum. Quote
Riquz Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Incearca sa reinstalezi SA:MP-ul. FPS-urile nu sunt de la internet. O problema poate fi si internetul. Poti verifica viteza de internet. Sau o problema mai poate fi de la server sau de la orasul/satul in care te afli. Incearca sa mergi la un prieten care are un PC bun si un internet mai puternic, si daca la el nu te scoate inseamna ca problema e de la internetul tau, sau ai un virus in San Andreas care iti da disconnect. Sper ca te-am ajutat. Quote
DieselTD Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Incearca sa reinstalezi SA:MP-ul. FPS-urile nu sunt de la internet. O problema poate fi si internetul. Poti verifica viteza de internet. Sau o problema mai poate fi de la server sau de la orasul/satul in care te afli. Incearca sa mergi la un prieten care are un PC bun si un internet mai puternic, si daca la el nu te scoate inseamna ca problema e de la internetul tau, sau ai un virus in San Andreas care iti da disconnect. Sper ca te-am ajutat. Mersi man,internetul nu cred sa fie o problema, stau in centrul orasului ,plus ca de acum cateva zile imi face asa, inainte mergea perfect.Imi spuneti un site de unde pot downloada gta? Quote
LAURtaxist Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mersi man,internetul nu cred sa fie o problema, stau in centrul orasului ,plus ca de acum cateva zile imi face asa, inainte mergea perfect.Imi spuneti un site de unde pot downloada gta? Din pacate nu iti putem da un site de unde poti descarca GTA SA deoarece comunitatea Bugged nu incurajeaza pirateria, dar poti cauta descarcarea jocului pe Google. Quote
GEODOX 47 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Dai un reinstall si vezi, daca vrei, da-mi un PM si iti dau Torrent-ul cu GTA-ul meu. Quote
DieselTD Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 I-am dat reinstall, am dat restart la modem si nimic... la fel imi face, ma joc ce ma joc si imi da disconnect. Quote
Azaow Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 fps nare nicio legatura cu internetul, apropo imi poti spune ce ping ai? daca il ai mare aia e problema, ori modemul este departe ori nu e bun Quote
DieselTD Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Atunci chiar internetul este devina, am ping undeva la 100-120... Quote
DieselTD Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Problema cred ca era de la AVAST, nu sunt sigur dar m-am jucat c-am doua ore si nu ma deconectat.Sper sa fii fost asta problema! Quote
S I N k Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Cel mai probabil a fost de la internet, ori firma de unde ai internet a avut ceva probleme ori a fost de la antivirus cum zici tu. Quote
DieselTD Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Am rezolvat problema, era de la anti virus. Multumesc Tuturor pentru ajutor! Quote
Recommended Posts