Barcley Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 ONLINE Nickname: Barcley Level(minim 3): Am level 10 cu RP de 12. Ore jucate: Ogramada, aproape doua. 52 Facţiune şi rank: The Rifa, rank 1. Cel mai mare rank avut într-o facţiune(specificaţi facţiunea): Rank 7 Rifa, Rank 7 Grove, pe red. De cât timp joci sa:mp?: Destul de mult. De cât timp joci sa:mp pe bugged?: 1 an si ceva. Ai fost banat vreodată pe vreun server bugged? Dacă da, de ce?: Da, coduri. Nickname-uri anterioare: tot asta. VIAŢA REALĂ Nume: Sebi Vârsta: 17 ani. Descrierea ta ca persoană(minim 20 de cuvinte): Am 17 ani, sunt din Targoviste si practic fotbal, imi place caterinca mai ales cand o fac cu fratzyy mey Alexander si Mario nabii. CLAN De ce vrei să faci parte din clanul Capone?: Ca e clan de barosani, cel mai jmek de pe bugged. Ai luat la cunoştinţă regulamentul clanului şi eşti de acord cu el?: Da. Ce părere ai despre acest clan?: Este ok, gipsy. Ai avut antecedente cu vreun membru al clanului? Dacă da, cu cine și de ce?:Nu. CONTACT Yahoo Messenger: sebinho98 Skype: sebytza5
Recommended Posts