Kizel Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nickname: Raymond[] Serverul pe care ai jucat?: Blue.Bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Prea multi copii care traiesc intr-un joc, prea multi copii de 10 ani care se dau cocosi in spatele unui PC. Multe update-uri care nu fac decat sa traga serverul in jos. Faza cu c-bug/c-shot primesti freeze fara motiv. Sa revin la staff-ul incapabil, cu 10 admini on dai un /report se raspunde intr-o jumate de ora. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nu stiu sigur daca ma retrag permanent. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da voi juca pe o alta comunitate la fel de mare ca bugged. Fara cleo interzis si fara freeze la war din cauza unui c-bug pe care nu il faci. Are virtual World in timpul war-urilor deci scade lag-ul. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Se stiu ei cine sunt. Ai altceva de adaugat?: Bafta bajetii poate voi revenii pe comunitate. Quote
Kizel Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 bafta, lol ce sv xd La fel. Nu am stat sa spun toate defectele serverului.. Imi ia prea mult. Quote
Tyga991 Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Hai si tu pe green, mi mi-au spart contul de blue, bafta oricum! :* Quote
Kizel Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Hai si tu pe green, mi mi-au spart contul de blue, bafta oricum! :*Ne ce mi.e green ce mi.e blue. Ce se naste din pisica tot soareci mananca :*Bafta coaie . :* .Bafta si tie fratelo. Poate candva ne revedem. :* Quote
Azaow Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 bafta, faza cu c-bug e ca nu e gandit bine scriptul, la gun game cand faci un kill si tragi iar imd iei freeze, la celelalte la fel si in plus daca ma pun pe c cand trag freeze:)))) si uneori cand fac cbug nu iau freeze Quote
Kizel Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 La fel. De multe ori si la war patesti acelasi lucru mai ales cand apesi pe A in timp ce tragi.. Quote
Kizel Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Bafta. Nu o voi face nu vreau sa fac reclama. Quote
merlin. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Baftă nabbbbbuleee. Te reîntorci tu. Dă-mi mie ceva avere acolo :3 Succes! :* Quote
Kizel Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Baftă nabbbbbuleee. Te reîntorci tu. Dă-mi mie ceva avere ac olo :3 Succes! :* Bafta la nabu de coaja. Inca nu dau nik poate revin..bafta amiceBafta silesan, succes cu grou, Quote
.RaZvaNN Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Deeeeeeeeee ceeeee nabbbbb cu cine ma mai cert eu? FEMEME :((( Quote
Official Raymond Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Deeeeeeeeee ceeeee nabbbbb cu cine ma mai cert eu? FEMEME :((( Am revenit fai. E facut de mai mult timp topicu de pe un alt nick. Bafta Ms Quote
Perfect4Ever Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Bafta ba nab prost , sper sa te reapuci ba sa mai rad si eu de tine =]]] da-mi un skype pe PM sa iti zic ceva de serveru' ala. Quote
Recommended Posts