.STAN. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Salut eu sunt Shockz. si azi va prezint o mica partida de paint pe Serverul Green.bugged Link: Sper ca va placut si scuzati Tastatura mea, Dupa ce am facut filmuletu mi-am dat seama ca nu am niste setari facute la bandicam. SPER CA VA PLACUT. 5
Freedom. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Uneori tinta default e mult, mult mai buna decat niste ciudateni facute de cineva
.STAN. Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Uneori tinta default e mult, mult mai buna decat niste ciudateni facute de cineva Stiu asta, dasta si joc cu ea. nu prea este ea buna de la departare, dar de aproape greu sa ratezi.
x_Daniel Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Salut eu sunt Shockz. si azi va prezint o mica partida de paint pe Serverul Green.bugged Link: Sper ca va placut si scuzati Tastatura mea, Dupa ce am facut filmuletu mi-am dat seama ca nu am niste setari facute la bandicam. SPER CA VA PLACUT. Puteai sa editezi video si sa bagi o melodie ceva.Nu prea e frumos cum se aude ca respiri. P.S săracă tastatura.
Recommended Posts