Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor.

Aici o să-mi arăt creaţiile mele.

Să precizez că nu sunt 'expert' în PhotoShop.

Sper să vă placă, aştept păreri.

PS: Îmi spuneţi şi mie ceva font-uri frumoase şi site-uri cu stock-uri drăguţe? :d

jwGZ8ld.png   FdRlGRS.png   GPR6W9M.png   PbCvD2V.png   pZsD9NS.png   ePw6vgv.png   De2A0Lx.png   0rHDaLf.png   oiQJUJY.png

Posted

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mult blur iar textul de la bugged folosește font-ul wendy pe size 10 + când redimensionezi apasă shift + alt. good luck

Posted

Frumos pentru inceput.

Mulţumesc.

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mult blur iar textul de la bugged folosește font-ul wendy pe size 10 + când redimensionezi apasă shift + alt. good luck

Pentru fontul 'bugged' foloseste 04b03 - marime 8, visitor tt1 break - marime 10 sau wendy - marime 10.

Pentru a redimensiona corect, tine apasat Shift si alt, apoi trage de acele colturi.

Nu mai pune atat blur, eventual dupa ce ai terminat cu blurul, dai New Layer -> Image -> Apply Image, apoi Filter -> Sharpen -> Smart Sharpen

Mulţumesc pentru sfaturi, la amandoi.

PS: Îmi cam place blur-ul. :-ss

Posted

Atunci acel sharpen limiteaza-l putin, la opacity 60-70, sa se vada putin blurul

Am înţeles. :d

Binisor pentru inceput

Mersi.

New:

v4MFypc.png   SjgsTFN.png

Posted (edited)

Ok pentru început, urmează sfaturile celorlalți si vor ieși superbe.

Frumoase , bravo !

Mulţumesc, amandurora!

New: xwFds6A.png

-------

New: ru3mnbD.gif   h6kuDEL.png   nUrIhFz.png   duTQbpm.png   8Y31SYG.gif   LN7L1Gt.png   Qrjd7QP.gif   Bham6Gg.png   3LwB6oi.png

Edited by St.Alpheus
Posted

Felicitari, incepi sa prinzi contur :D, la font bugged.ro mai strange daca sti la ce ma refer.

Felicitari oricum.

Mulţumesc.

Daca-mi faci si mie un avatar dau +2.

Sper să-ţi placă. Dacă vrei, lasă-mi un stock.

0Za4iS6.png   IT8HKfG.png   THQgsUI.gif

Posted

Mulţumesc.

Sper să-ţi placă. Dacă vrei, lasă-mi un stock.

0Za4iS6.png   IT8HKfG.png   THQgsUI.gif

La avatarul cu masina scrisul bugged pune-l de 10 si vezi ca ai scris buged nu bugged.

Posted

La avatarul cu masina scrisul bugged pune-l de 10 si vezi ca ai scris buged nu bugged.

Mdah -.- la cele cu gagica am ratat un 'G'. :'(

New: VrLkiid.png   eajr9z4.png   2rp1jYM.gif

Posted

Ai probleme la blur-ul pe care-l folosesti si la redimensionare.

Iti dau un sfat: Lasa scanteile, nu faci altceva decat sa strici imaginea, da un aspect urat. Stiu ca pentru tine e ceva wow, dar nu te lua dupa altii, scanteile alea nu-s cine stie ce..

Am sa-ti dau maine un blur de-al meu.

• 3 weeks later...
Posted

Eu zic să profiţi de blur-ul pe care ţi-l dă fusher / ţi l-a dat.

Ai o problemă mare cu textul şi redimensionarea, cel puţin la ultimul avatar culoarea verde de pe text nu are nicio legătură cu stock-ul.

Nu mai pune stroke pe text, doar în unele cazuri.

Încearcă să lucrezi pe 150x250, 150x300 e prea mare :-?

Posted (edited)

Eu zic să profiţi de blur-ul pe care ţi-l dă fusher / ţi l-a dat.

Ai o problemă mare cu textul şi redimensionarea, cel puţin la ultimul avatar culoarea verde de pe text nu are nicio legătură cu stock-ul.

Nu mai pune stroke pe text, doar în unele cazuri.

Încearcă să lucrezi pe 150x250, 150x300 e prea mare :-?

Nu mi-a dat nici un blur. Încă-l aştept. :)) Am înţeles, mi-am dat seama. :<

Ai probleme la blur-ul pe care-l folosesti si la redimensionare.

Iti dau un sfat: Lasa scanteile, nu faci altceva decat sa strici imaginea, da un aspect urat. Stiu ca pentru tine e ceva wow, dar nu te lua dupa altii, scanteile alea nu-s cine stie ce..

Am sa-ti dau maine un blur de-al meu.

NEW: Ylq2uWU.png

Edited by Alpheus
  • 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp