Alpheus Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Salutare tuturor. Aici o să-mi arăt creaţiile mele. Să precizez că nu sunt 'expert' în PhotoShop. Sper să vă placă, aştept păreri. PS: Îmi spuneţi şi mie ceva font-uri frumoase şi site-uri cu stock-uri drăguţe? :d
spleeff Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mult blur iar textul de la bugged folosește font-ul wendy pe size 10 + când redimensionezi apasă shift + alt. good luck
Alpheus Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Frumos pentru inceput. Mulţumesc. muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mult blur iar textul de la bugged folosește font-ul wendy pe size 10 + când redimensionezi apasă shift + alt. good luck Pentru fontul 'bugged' foloseste 04b03 - marime 8, visitor tt1 break - marime 10 sau wendy - marime 10. Pentru a redimensiona corect, tine apasat Shift si alt, apoi trage de acele colturi. Nu mai pune atat blur, eventual dupa ce ai terminat cu blurul, dai New Layer -> Image -> Apply Image, apoi Filter -> Sharpen -> Smart Sharpen Mulţumesc pentru sfaturi, la amandoi. PS: Îmi cam place blur-ul. :-ss
Alpheus Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Atunci acel sharpen limiteaza-l putin, la opacity 60-70, sa se vada putin blurul Am înţeles. :d Binisor pentru inceput Mersi. New:
.Gabriel Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ok pentru început, urmează sfaturile celorlalți si vor ieși superbe.
Alpheus Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 (edited) Ok pentru început, urmează sfaturile celorlalți si vor ieși superbe. Frumoase , bravo ! Mulţumesc, amandurora! New: ------- New: Edited June 8, 2015 by St.Alpheus
Morpheus. Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Felicitari, incepi sa prinzi contur :D, la font bugged.ro mai strange daca sti la ce ma refer. Felicitari oricum.
Alpheus Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Felicitari, incepi sa prinzi contur :D, la font bugged.ro mai strange daca sti la ce ma refer. Felicitari oricum. Mulţumesc. Daca-mi faci si mie un avatar dau +2. Sper să-ţi placă. Dacă vrei, lasă-mi un stock.
Morpheus. Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Mulţumesc. Sper să-ţi placă. Dacă vrei, lasă-mi un stock. La avatarul cu masina scrisul bugged pune-l de 10 si vezi ca ai scris buged nu bugged.
Alpheus Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 La avatarul cu masina scrisul bugged pune-l de 10 si vezi ca ai scris buged nu bugged. Mdah -.- la cele cu gagica am ratat un 'G'. :'( New:
Fusher.GFX Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ai probleme la blur-ul pe care-l folosesti si la redimensionare. Iti dau un sfat: Lasa scanteile, nu faci altceva decat sa strici imaginea, da un aspect urat. Stiu ca pentru tine e ceva wow, dar nu te lua dupa altii, scanteile alea nu-s cine stie ce.. Am sa-ti dau maine un blur de-al meu.
thugger Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Eu zic să profiţi de blur-ul pe care ţi-l dă fusher / ţi l-a dat. Ai o problemă mare cu textul şi redimensionarea, cel puţin la ultimul avatar culoarea verde de pe text nu are nicio legătură cu stock-ul. Nu mai pune stroke pe text, doar în unele cazuri. Încearcă să lucrezi pe 150x250, 150x300 e prea mare :-?
Alpheus Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 (edited) Eu zic să profiţi de blur-ul pe care ţi-l dă fusher / ţi l-a dat. Ai o problemă mare cu textul şi redimensionarea, cel puţin la ultimul avatar culoarea verde de pe text nu are nicio legătură cu stock-ul. Nu mai pune stroke pe text, doar în unele cazuri. Încearcă să lucrezi pe 150x250, 150x300 e prea mare :-? Nu mi-a dat nici un blur. Încă-l aştept. :)) Am înţeles, mi-am dat seama. :< Ai probleme la blur-ul pe care-l folosesti si la redimensionare. Iti dau un sfat: Lasa scanteile, nu faci altceva decat sa strici imaginea, da un aspect urat. Stiu ca pentru tine e ceva wow, dar nu te lua dupa altii, scanteile alea nu-s cine stie ce.. Am sa-ti dau maine un blur de-al meu. NEW: Edited June 28, 2015 by Alpheus
21cercy Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 @@Alpheus, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM.
Recommended Posts