brolyK47 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 poti sa faci un logo ca si cel cu leul de mai sus? doar ca in gura lui sa fie text-ul: gAZAh si inca unul cu o vipera, ceva infiorator, nuj cum sa-ti explic sa intelegi, dar cred ca te-ai prins tu cum vreau asta fara text si inca unul cu samurai, ceva simbolic samurailor, pentru un team primele 2 logo-uri sa fie mai micute ca vreau sa le pun pe un skin din SA:MP iar al 2-lea putin mai maricel Te rog eu mult! Quote
iNvidie Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 poti sa faci un logo ca si cel cu leul de mai sus? doar ca in gura lui sa fie text-ul: gAZAh si inca unul cu o vipera, ceva infiorator, nuj cum sa-ti explic sa intelegi, dar cred ca te-ai prins tu cum vreau asta fara text si inca unul cu samurai, ceva simbolic samurailor, pentru un team primele 2 logo-uri sa fie mai micute ca vreau sa le pun pe un skin din SA:MP iar al 2-lea putin mai maricel Te rog eu mult! Nu, desenele alea dureaza mult timp, mai mult, nu ma complic fara sa fiu platit pentru o lucrare in adobe illustrator. Quote
brolyK47 Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Nu, desenele alea dureaza mult timp, mai mult, nu ma complic fara sa fiu platit pentru o lucrare in adobe illustrator. Nu, desenele alea dureaza mult timp, mai mult, nu ma complic fara sa fiu platit pentru o lucrare in adobe illustrator. si cam cat ai vrea pentru o lucrare? Quote
DragosPustiu Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Nu prea ai ce cauta pe aici, esti prea bun pentru aceasta comunitate. Quote
brolyK47 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 n-ar avea rost sa mai zic ceva de lucrari stii ca-s impecabile totusi, as vrea sa vad mai multe lucrari in AI, iti ies blana Quote
iNvidie Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 n-ar avea rost sa mai zic ceva de lucrari stii ca-s impecabile totusi, as vrea sa vad mai multe lucrari in AI, iti ies blana Alea dureaza ceva si in plus trebuie sa fiu motivat sa fac asa ceva. Quote
brolyK47 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 mai bine ramai pe comunitatea aia, iti meriti locul acolo aici n-ai decat de pierdut, sincer lucrarile is geniale si impecabile in acelasi timp Quote
vTuDoR Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 mai bine ramai pe comunitatea aia, iti meriti locul acolo aici n-ai decat de pierdut, sincer lucrarile is geniale si impecabile in acelasi timp nu are ce sa piarda aici daca isi posteaza lucrarileon: lucrari fenomenale, kw Quote
iNvidie Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 mai bine ramai pe comunitatea aia, iti meriti locul acolo aici n-ai decat de pierdut, sincer lucrarile is geniale si impecabile in acelasi timp Well nu prea stau pe comunitati, decat imi mai prezint lucrari, am una pe care o administrez dar nu prea am timp de ea, m-am ocupat de aspectul ei (banner/logo/elemente forum), dar am renuntat sa mai lucrez pentru ei in Photoshop/illustrator. Remake(de fapt am editat foarte putin si acum am observat ca nu am postat editul si aici): Quote
iNvidie Posted April 11, 2017 Author Posted April 11, 2017 (edited) Logo-ul nu este facut de mine, doar i-am editat textul. Edited April 11, 2017 by iNvidie Quote
vTuDoR Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 parca ii prea simpla mapa cu turfurile acolo Quote
Recommended Posts