Alc ML Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) În atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Dacă un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare. Ești sunat de o persoană care se dă drept operator al unei companii de telefonie mobilă. Îți va spune că e ceva în neregulă cu factura ta și te va ruga să tastezi un cod de cifre.Dacă faci asta îi incarci cartela respectivului cu 300 EURO! Mai multe detalii -> www.romaniatv.net/avertizare-nu-raspunde-i-la-acest-numar-poate-distruge-cartela-sim-i-telefonul_224933.html?utm_source=Wowbiz&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post (!) Am vrut doar să vă avertizez nimic mai mult. <_< Edited June 6, 2015 by GUESTZEW 1 Quote
Azeron Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 (edited) Stirea pare putin peste limitele unui film SF, printr-un cod sa ii transfere bani? Patetic. Vreo vulnerabilitate ceva nu cred ca au gasit ei, si in cazul in care nu ai abonament? Pui cod-ul degeaba? Si, din cate stiu, la abonament sa transferi $ de la X la Y trebuie un Pin care il ai pe act-ul de abonament / CNP-ul, parerea mea este ca e informatie falsa. Oare nu ii prindea direct unde ajungeau banii si de unde se suna? Oare faceau ei aceasta "metoda" de frauda publica? sa se mai gaseasca altii care sa faca? Eu nu cred.. Edited June 6, 2015 by Azeron Quote
AlexImparatu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Multumesc ca m-ai avertizat, din cate stiu, am primit si eu ceva de genul. Quote
xPro. Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 De pe o cartela sim nu poti sa transferi acea valoare. Operatorul orange admite suma maxima transferabile de 99 de euro pe o factura, cei de la telekom au suma maxima admisa pe luna de 10 euro pe o factura iar cei de la vodafone n-am idee deoarece nu folosesc. De unde si pana unde sa poata transfera acea suma. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul ca acel numar nu apara in nici o baza de telecomunicatii, la nici un operator de telefonie fix/mobila. Fiecare site de stiri are nevoie de rating si dupa parerea mea inventeaza unele stiri doar pentru a fii accesate de cei curiosi. Titlurile nu mai sunt informative, ci captivante, 90% vorbe neadevarata doar pentru a face curios utilizatorul care a vazut din greseala acea stire intr-un baner, distribuire pe site-uri de socializare. Teoretic este imposibil sa se faca un asa transfer prin intermediul unui telefon si transferarea din contul abonatului. Stire de rahat. Mai citit si voi comentariile stirilor. Va veti da singuri sema cat de adevarata este stirea sau in ce proportie macar. Quote
theWeeknd Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 De pe o cartela sim nu poti sa transferi acea valoare. Operatorul orange admite suma maxima transferabile de 99 de euro pe o factura, cei de la telekom au suma maxima admisa pe luna de 10 euro pe o factura iar cei de la vodafone n-am idee deoarece nu folosesc. De unde si pana unde sa poata transfera acea suma. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul ca acel numar nu apara in nici o baza de telecomunicatii, la nici un operator de telefonie fix/mobila. Fiecare site de stiri are nevoie de rating si dupa parerea mea inventeaza unele stiri doar pentru a fii accesate de cei curiosi. Titlurile nu mai sunt informative, ci captivante, 90% vorbe neadevarata doar pentru a face curios utilizatorul care a vazut din greseala acea stire intr-un baner, distribuire pe site-uri de socializare. Teoretic este imposibil sa se faca un asa transfer prin intermediul unui telefon si transferarea din contul abonatului. Stire de rahat. Mai citit si voi comentariile stirilor. Va veti da singuri sema cat de adevarata este stirea sau in ce proportie macar. Quote
Riquz Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Cum i-ai trimite 300 de EURO daca nu ai atata in cont? Quote
xPro. Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Cum i-ai trimite 300 de EURO daca nu ai atata in cont? Nu se refera la cartele prepaid ci la abonamente. Quote
7Sharky Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Multumesc ca m-ai avertizat, din cate stiu, am primit si eu ceva de genul. Quote
Riquz Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nu se refera la cartele prepaid ci la abonamente. Aaa, eu am prepaid si abonament. Quote
xPro. Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Aaa, eu am prepaid si abonament. Oricum asa ceva este imposibil. Cunosc securitatea telecomunicatilor, m-am si interesat la diferete departamente de telecomunicatii si am aflat ca este imposibil. Quote
Mr. cLaR Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Nu cred ca e posibl sa dai tepe de 300E prin telefon. :) Quote
Chriis. Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 De pe o cartela sim nu poti sa transferi acea valoare. Operatorul orange admite suma maxima transferabile de 99 de euro pe o factura, cei de la telekom au suma maxima admisa pe luna de 10 euro pe o factura iar cei de la vodafone n-am idee deoarece nu folosesc. De unde si pana unde sa poata transfera acea suma. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul ca acel numar nu apara in nici o baza de telecomunicatii, la nici un operator de telefonie fix/mobila. Fiecare site de stiri are nevoie de rating si dupa parerea mea inventeaza unele stiri doar pentru a fii accesate de cei curiosi. Titlurile nu mai sunt informative, ci captivante, 90% vorbe neadevarata doar pentru a face curios utilizatorul care a vazut din greseala acea stire intr-un baner, distribuire pe site-uri de socializare. Teoretic este imposibil sa se faca un asa transfer prin intermediul unui telefon si transferarea din contul abonatului. Stire de rahat. Mai citit si voi comentariile stirilor. Va veti da singuri sema cat de adevarata este stirea sau in ce proportie macar. Quote
Recommended Posts