tantumrosu1 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Sunt perfect de acord,i-ati rezolva pe toti teparii.
Denis.Bro Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Va dati seama ca masinile/motoretele cu hidd o sa aiba alte preturi daca aceasta comanda este adaugata nu ? Si mai mult toti care au dat Da au facut asta doar ca sa aiba inca o metoda sa faca bani,iar Shadow sa faca mai multi bani din donatii,deoarece daca comanda o sa fie adaugata o sa cumpere multi playeri PP si o sa vanda hidd cu minim 5kk si max 10-15. Si asta e inca un motiv ca sv incepe sa devina server pentru donatii. Edited June 8, 2015 by Denis.Bro
DJ Twill Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Foarte buna. Edited June 8, 2015 by Chleka7
breko Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Sunt sceptic in privinta adaugarii acestei functii pe server. In primul rand, e un privilegiu major pentru cei ce achizitioneaza puncte premium regulat si in acelasi timp un dezechilibru de aceeasi masura pentru cei ce nu-si permit / nu doresc sa bage bani in joc. La un calcul simplu, la un pret de 10.000.000$ per hidden vandut, la 60 de puncte premium s-ar scoate aproximativ 40.000.000$ (punand in calcul faptul ca poate il vinzi mai scump / mai ieftin). E ca si cum ai aduga in /shop 40.000.000$ pentru 60 de puncte premium. Din punctul meu de vedere, e aceeasi chestie. Cu 100 de lei bagati in joc si cateva ore pierdute la CNN cu "Vand hidden la 10kk", pot sa fac rost de 160.000.000$. In al doilea rand, am vazut argumente cum ca ar reduce inselatoriile. Basme .. Vor aparea pe tema asta reclamatii de genul celor pentru inselatorii free / inselatorii pret. Parca si vad "mi-a zis sa dau /pay x 10000000" pentru hidden", "mi-a zis ca-mi da hidden pe 5$ si mi-a dat pe 10000$", "am cerut hidden 69 si mi-a trimis oferta cu hidden 70, da' ma striga mama sa duc gunoiul si am acceptat repede, plssss help" Daca chiar iti doresti hidden pe masina si nu-ti permiti sa cumperi cu puncte, munceste si cumpar-o de la un player cu tot cu hidden.
oBlackCobra Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Este o idee foarte buna deoarece asa o sa fie reduse tepele date .
Alpheus Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ar fi mai bine aşa: 15 PP să-ţi 'mănance' dacă pui hidden, iar 5 PP dacă îi schimbi hidden-ul.
DarkXtreme Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Da, de ce nu? Asa vei face si mai multi bani din server, iar niste copii vor pierde bani.
MORGAN Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Cum ar suna Shad0w tranzactia? /sellhidden 205 [id] [suma] - Unde vei pierde 15 puncte premium, si respectivul player care doreste trebuie sa fie intr.o masina unde vrea sa aibe Hidden. Sau atunci cand vrei sa schimbi un Hidden: /changehidden 1 sau 2 205 [id] [suma] - Unde vei pierde 5 puncte premium si respectivul player trebuie sa fie intr.o masina cu hidden unde doreste sa schimbe. De ce spun suma deoarece consider atunci cand vrei sa faci una din cele 2 tranzactii sa poti pune o suma cuprinsa intre 1.000.000 si 15.000.000$ Am pus si faza cu schimbare hidden deoarece consider a fi utila si asta cat timp se aproba sa poti pune hidden unui player pe o anumita suma de bani. Sper sa va placa idea mea :)
Walter B Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ce parere ati avea despre adaugarea unei comenzi ce ar permite vanzarea unui hidden unui alt player? Vanzatorul de hidden ar pierde 15 puncte premium si ar primi o suma de bani de la cumparator. Cumparatorul ar primi hidden pe masina. In chat ar aparea un mesaj de genul: Vrei sa platesti $5.000.000 pentru a primi hidden-ul 222 pe culoarea 2 pe masina Sunrise? Puteti vota in poll-ul atasat sau puteti lasa un reply cu parerea voastra. DAAAAA, e o idee buna.
Recommended Posts