Jump to content

Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?  

1019 members have voted

1. 1. Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?

Recommended Posts

Posted

Ce parere ati avea despre adaugarea unei comenzi ce ar permite vanzarea unui hidden unui alt player?

Vanzatorul de hidden ar pierde 15 puncte premium si ar primi o suma de bani de la cumparator. Cumparatorul ar primi hidden pe masina.

In chat ar aparea un mesaj de genul:

Vrei sa platesti $5.000.000 pentru a primi hidden-ul 222 pe culoarea 2 pe masina Sunrise?

Puteti vota in poll-ul atasat sau puteti lasa un reply cu parerea voastra.

Ideea este buna, doar ca, daca un player are 2 masini, cum poate alege masina pentru care vrea sa cumpere hidden-ul? Va aparea o alta casuta pentru a alege, sau trebuie sa fie in masina respectiva sau ... ceva?

Posted

Ideea este buna, doar ca, daca un player are 2 masini, cum poate alege masina pentru care vrea sa cumpere hidden-ul? Va aparea o alta casuta pentru a alege, sau trebuie sa fie in masina respectiva sau ... ceva?

Va trebui sa te afli in masina in care vrei hidden-ul.

Eu sunt PRO!

Posted

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa, este o idee excelenta.

De acum inainte vanzarea de hidd nu mai este ceva "ilegal" :)).

Guest LoOcK
Posted

Foarte buna idee, sper sa o pui ''in uz''.  :D  :D  :D

Posted

Am niste pareri atata pro cat si contra.

PRO:

1. Nu ar mai fi tepe de acest gen.

2. Ar putea obtine toti hidd intr-un mod legal fara sa doneze.

CONTRA:

1. Toata economia serverului s-ar duce urat... Exemplu: acum un picador cu 1x hidd il gasesti la max 1.5kk dar dupa aceasta schimbare va scadea valoarea la 1kk (vorbesc de preturile de pe red)

2. Serverul bugged ar pierde din donatori. De ex eu vreau un hidd... ca sa-l obtin dau 25 lei. Cand ma vad cu pp imi doresc si un cont premium si apoi hidd. Daca v-or exista aceste comenzi nu vor mai dona asa mult.

PAREREA MEA!

Posted (edited)

Ce parere ati avea despre adaugarea unei comenzi ce ar permite vanzarea unui hidden unui alt player?

Vanzatorul de hidden ar pierde 15 puncte premium si ar primi o suma de bani de la cumparator. Cumparatorul ar primi hidden pe masina.

In chat ar aparea un mesaj de genul:

Vrei sa platesti $5.000.000 pentru a primi hidden-ul 222 pe culoarea 2 pe masina Sunrise?

Puteti vota in poll-ul atasat sau puteti lasa un reply cu parerea voastra.

O idee buna.. S-ar reduce din tepe si ar creste donatiile. Bine ar fii sa faci si un update la mafii nu numai sa dezavantajezi membrii cu scoaterea unor moduri si etc..

Ar fii necesar:

War-urile sa se desfasoare in Vw - Scapam de civilii ratati care fac dm la war.

Refacut sistemu de c-bug/C-shot, freeze aiurea.

Optional:

In vacanta sa se desfasoare war-urile intre orele 12:00-14:00.

War-uri Luni-Vineri si in Weekend liber.. Mai multa treaba am in weekend decat Marti si Joi..

Stiu ca avem topic pentru sugestii dar am observat ca acolo degeaba postezi..

Edit//: Mai bine comanda /sellpp [id] [nr de pp] [suma]. Multi nu isi permit sa doneze sa-si cumpere cont premium si ar fii mai frumos asa.. Imi vinde unu 15 pp imi pun singur hidd si etc..

Edited by Raymond - Retras
Posted

Intr-un fel e o idee buna si in acelasi timp o idee cam nasoala pentru ca:

1.Toti jucatori vor avea hidden si nu prea va mai avea jocul o logica adica sa muncesti pentru 4kk sa iti iei o masina cu hidd.

2.Mai bine ramane asa si cine vrea sa isi puna hidden doneaza ca toti ceilalti.

Cine e de acord cu mine +1 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp