Jump to content

Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?  

1019 members have voted

1. 1. Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?

Recommended Posts

Posted

Foarte buna ideea, asa nu vor mai exista probleme pentru 'tentativa afaceri hidden' sau 'afaceri hidden' etc.

Rosu pentru tigani.

Posted

Am niste pareri atata pro cat si contra.

PRO:

1. Nu ar mai fi tepe de acest gen.

2. Ar putea obtine toti hidd intr-un mod legal fara sa doneze.

CONTRA:

1. Toata economia serverului s-ar duce urat... Exemplu: acum un picador cu 1x hidd il gasesti la max 1.5kk dar dupa aceasta schimbare va scadea valoarea la 1kk (vorbesc de preturile de pe red)

2. Serverul bugged ar pierde din donatori. De ex eu vreau un hidd... ca sa-l obtin dau 25 lei. Cand ma vad cu pp imi doresc si un cont premium si apoi hidd. Daca v-or exista aceste comenzi nu vor mai dona asa mult.

PAREREA MEA!

Dimpotriva, donatiile vor creşte pentru a putea vinde hidden.
Posted

Ai ideei bune, cum zic si plyerii poate no vor mi fi atatea tepe, dar ma indoiesc de acest lucru pentru ca sunt tot felul de nabi de level 4-5 care tot timpul vor sa dea tepe tuturor. Buna idee imi place.

Posted

PRO:

Reducerea tepelor

Contra:

1.Pentru un hidden pretul masinilor ar creste foarte mult, ceea ce nu mi se pare normal, ca 25 de lei cred ca are oricine pentru un cont premium si hidden .
2.Donatorii o sa faca legea, pentru ca o sa scoata foarte multi bani din hidden, ceea ce nu mi se pare corect .

Posted

Buna idee !

Posted

Ideea este buna insa sa se poata vinde un hidden la 3 zile deoarece astfel jocul ar deveni pay to win si nu cred ca unora le-ar conveni sa aiba 500 de ore si mai putini bani decat unul cu 50 de ore care a bagat bani si a vandut hidd-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp