Jump to content

Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?  

1019 members have voted

1. 1. Vreti sa se adauge optiunea de a vinde hidden unui player?

Recommended Posts

Posted

E ca si cum ai legaliza marijuana in Malaezia, doar ca pe cei deja omorati dupa condamnarea la moarte nu ii mai poti aduce inapoi. Este o prostie dupa parerea mea sa se introduca acest mod de a vinde hidden. In felul acesta degeaba s-au mai bagat licitatiile ca revin banii inapoi in joc repede. Mutu ii spune surdului ca orbu a vazut un schiop care alerga la un maraton. Cam asta faceti daca bagati vanzari hidden.

Posted

Shad0w, ar fii foarte bine sa se adauge aceasta comanda, deoarece numarul tepelor si al playerilor care fac bani din tepe s-ar diminua considerabil. O idee foarte buna ar fii si ca aceste hidd-uri sa poata fii vandute odata la 3 zile pentru ca jocul sa nu devina ,,pay to win''. Nu te lua dupa cei care spun ca nu este bine sau chestii de genul, asta inseamna ca majoritatea lor au cladit averi in joc doar prin aceste tepe, ceea ce nu este ok. Sper sa se implementeze cat mai curand.

Posted

Din punctul meu de vedere, eu zic ca este o idee foarte buna, deoarce unei poate nu au posibilitatea sa doneze pentru a lua Hidd, iar aceasta idee este foarte buna deorece nu ar mai fii asa multe tepe.

Buna treaba Shad0w

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp