Spartan.[] Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Numele filmului: Chucky Motiv: Suspansul e mare + mai sunt faze creepy Quote
Gabriel_Shotzz Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Numele filmului: The Hangover 3 (2013) Motiv: THE BEST. Cea mai tare comedie din 2013. GG :))))))))))))) Quote
OKeeI AIM OKAPI Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Numele filmului: Transformers. Motiv - pentru ca e plin de actiune si pentru ca poti invata ceva din el. Quote
Christianski Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 (edited) Numele filmului: Homefront Motiv - E un film cu o poveste super bine pusa la punct. Edited February 15, 2018 by St.KrindeL Quote
Ramzes Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Numele filmului: Intouchables 1+1 Motiv - are la baza o poveste de viata foarte frumoasa. Quote
AmdreyUniq Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Numele filmului: Fast and Furious. Motiv: Are la baza o poveste foarte impresionanta, este un film pentru 'iubitori de masini' si chiar si atat este un film cu niste competente foarte mari si pur si simplu poti invata ceva din el! Quote
Razvanul Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Numele filmului: Good Will Hunting Motiv - Îmi place ideea de geniu cu probleme de personalitate. Quote
ech0Xp Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 (edited) Numele filmului: Inchisoarea Ingerilor (drama) Motiv: Pura lectie de viata. __________________________________ Numele filmului: Triangle (thriller/mister) Motiv: Mindfuck total, pe subiectul universurilor paralele si repetitive. ________________________________________ Numele filmului: UFO (Cel aparut acum in 2018) (documentar/mister) Motiv: Superba expunere pe platouri, al unei idei foarte plauzibile pe tema extraterestrilor. ________________________________________ Numele filmului: Shutter Island (horror/mister/thriller) Motiv: Mindfuck total, inteles in mod diferit di fiecare om in parte, o capodopera a lui Di' Caprio ca si rol principal. Edited November 27, 2018 by Ekh0- Quote
Andrewski Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 (edited) NUmele filmului: Logan Motiv - Nu pot spune ca mi-a placut foarte mult, dar este ceva nou din partea filmelor din Marvel cu sper-eroi. Il vedem pe Wolverine trist si observam ca isi doreste moartea. Ceva interesant din punctul meu de vedere. Edited January 3, 2019 by B V C O V I A Quote
henryallen Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Am vizionat recent un film minunat numit Crypto (2019). Este una interesantă, oferind informații minunate despre zona de criptomonede și tranzacționare. Mi-a fost deosebit de util pentru că sunt comerciant începător la forex broker rating http://www.forex-broker-rating.com/instaforex companie. Îl recomand cu adevărat. Quote
dragos10977 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Am vizionat filmul Lucy si a fost unul foarte interesant intrucat prezinta o grupare chinezeasca care a pus mana pe un drog nou, cu ajutorul caruia capacitatea creierului uman creste de la standard 10%, la cote din ce in ce mai mari, chiar pana la 100%. Quote
Recommended Posts