Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Numele Filmului:Toata seria SAW

Motiv:Daca va uitati o sa va dati singuri seama dar pot sa zic doar un singur lucru despre el MINDFUCK (pentru cei care nu stiu mindfuck inseamna finaluri neasteptate de o sa te faca sa iti dai reset,intorsaturi de situatie mai pe romaneste se joaca cu mintea ta pana iti apare eroare de conexiune).

• 2 weeks later...
Posted

Numele filmului: Snow Piercer 3

Motiv: Deoarece multa lume este intr-un tren [e un fel de apocalipsa doar ca era iarna definitiva si era -100 de grade Celsius si mureau toti cei de afara] si majoritatea erau in acel tren de 250 de ani si pana la urma multe revoltari au fost in acel tren dar toate needeterminate si pana la urma toti sau revoltat si au mers tot in fata [Din cate ma inteles trenu avea 50000 de vagoane] Murind multe persoane in acel tren si pana la urma ajung in fata detot [din cei de la capat au murit toti exceptand 5 persoane] iar finalul este trist deoarece trenu se prabuseste si mai ramane o fetita chinezoaica care dupa cateva minute a murit de frig.

Posted

Numele filmului: The Way Back

Motiv: Este vorba de niste oameni care erau impotriva comunistilor si au fost incarcerati in siberia,cu timpul stat acolo si-au pregatit proviziile dandu-si hainele pe mancare,au evadata cand nimeni nu se asteapta adica cand era o mare furtuna de zapada si au ajuns intr-un final pe jos in india,asta dupa ce au trecut prin multe peripetii ! Merita vazut,foarte emotionant.

Posted

Numele filmului: Insidious I & II

Motiv - Imi place foarte mult deoarece prima data cand l-am vizionat (pentru ca au fost mai multe :P ) am fost terifiata si nu prea am mai vrut sa mai ies din camera. Cel mai sadic film !

Posted

Numele filmului:RAMBO 4

Motiv - E MISTO RAMBO SE TETRAGE IN THAILANDA DAR IN BIRMANIA IZBUCNESTE UN RAZBOI SI E CHEAMAT SA AJUTE UN GRUP DE MEDICI CARE MERGEAU SA OFERE AJUTOARE CIVILILOR

Posted
Numele filmului: TED

Motiv - Este o comedie cu un urs de plus care este foarte pervers si intra mereu in belele alaturi de stapanul, adica prietenul lui cel mai bun. Cei doi fac aproape orice impreuna.