Endios Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) Cred ca multi incepator s-au intrebat cum se dea rob si unui plyeri ii iau i ras aa ca am decis sa explic pas cu pas cum se procedeaza. 1)Pentru a putea da rob aveti novoie de 10 Rob points (8 in cazul celor care detin cont premium) 2)Dupa ce aveti punctele necesare va trebuie sa va duceti cu o MASINA( atentie va trebuie o masina nu puteti da rob cu bicicleta/motocicleta/avionul/helicopterul) la una dintre banci(Los Santos/Las Ventures). Bank Los Santos /] /]free image hosting Banl Las Ventures /image/tbfj9r083/] 3)Odata ajunsi la baca vom tasta comanda /rob .Dupa ce ati tastat aceasta comanda o sa va apara un checkpoint(un patrat rosu)pe mini-map ei bine acolo va trebuie sa ajngeti pentru a primi recomnensa. Atentie odata ce ati folosit /rob nu trebuie sa coborati din masina,daca veti face asta veti da "fail" la rob. Dupa folosirea comenzi /rob veti primi w6(wanted 6)in care nu aveti drpt de predare iar membri departamentelor vor incerca sa va opreasca sa ajungeti in checkoint. Daca folositi pentru prima oara /rob si nu stiti zona exacta unde trebuie sa ajungeri pentru a primi recomnensa:Las Ventures: 1)/] /app.php]how to screenshot on windows 7 2)/] /]image hosting 3)/] /]image hosting Los Santos: 1)/] /app.php]windows screenshot program 2)/image/4yvs99ucj/] Acum va voi prezenta skill-urile de la rob cu ajutorul carora se calculeaza suma castigata: Skill 1: 0-25 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 20 rob points) Skill 2: 26-60 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 40 rob points) Skill 3: 61-110 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 60 rob points) Skill 4: 111-200 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 80 rob points) Skill 5: 201-300 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim100 rob points) Skill 6: 300+ roburi.(la acest skill puteti sa aveti +100 rob points) Banii de la rob se calculeaza astfel: $180.000 + intre $0 si $70.000 (random).Pentru fiecare skill se primesc $50.000 in plus. Puteti sa vedeti ce skill aveti tastand /skills iar acolo va va aparea: -skill-ul actual -cate rob-uri reusite ati dat pana acum -de cate rob-uri mai aveti nevoie pentru skill-ul urmator. Intrebari/Nelamuriru/Questions:Q. Daca reusiesc rob-ul se sterge wantedul? R. Nu,wantedul nu se va sterge pana nu vei fi omorat de un membru al unui departament. Q. Am deja maxim-ul posibil de rob points si nu vreau sa dau rob, le pot vinde? R. Nu, rob points nu se pot vinde sau schimba. Q. Membri departamentelor m-au omorat inainte sa ajung la checkpoint primesc ceva? R. NU,nu primesti nimic pentru a primi recompensa trebuie sa ajungi cu masina in checkpoint. Q. Cum imi cresc skill-ul de rob? R. Skill-ul creste dupa ce tu vei ajunge la un anumit numar de roburi reusite. Q.Membri departamentelor m-au omorat inainte sa ajung la checkpoint se aduna pentru skill? R. NU,pentru a se aduna la skill trebuie sa reusesti rob-ul. Edited June 10, 2013 by Endios 7
MateiSilviu97 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Fie ma un +1 pentru semnatura aia care mi-ai facuto pentru clan :))
winsi Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Frumos tutorial, suma maxima la skill 6 per rob care ar fi, aproximativ?
Costian Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Felicitari a iesit ff bine si tine-o tot asha Br0*Endios666 :P te pupa Br0*CoSty666 :)
wtudtt2006 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 As you say, I get $ 200,000, but I do 30 minutes of prison!
Recommended Posts