Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cred ca multi incepator s-au intrebat cum se dea rob si unui plyeri ii iau i ras aa ca am decis sa explic pas cu pas cum se procedeaza.

1)Pentru a putea da rob aveti novoie de 10 Rob points (8 in cazul celor care detin cont premium)

2)Dupa ce aveti punctele necesare va trebuie sa va duceti cu o MASINA( atentie va trebuie o masina nu puteti da rob cu bicicleta/motocicleta/avionul/helicopterul) la una dintre banci(Los Santos/Las Ventures).

Bank Los Santos 

Banl Las Ventures 

3)Odata ajunsi la baca vom tasta comanda /rob .Dupa ce ati tastat aceasta comanda o sa va apara un checkpoint(un patrat rosu)pe mini-map ei bine acolo va trebuie sa ajngeti pentru a primi recomnensa.

Atentie odata ce ati folosit /rob nu trebuie sa coborati din masina,daca veti face asta veti da "fail" la rob.

Dupa folosirea comenzi /rob veti primi w6(wanted 6)in care nu aveti drpt de predare iar membri departamentelor vor incerca sa va opreasca sa ajungeti in checkoint.

Daca folositi pentru prima oara /rob si nu stiti zona exacta unde trebuie sa ajungeri pentru a primi recomnensa:
Las Ventures:

Los Santos:

Acum va voi prezenta skill-urile de la rob cu ajutorul carora se calculeaza suma castigata:

Skill 1: 0-25 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 20 rob points)

Skill 2: 26-60 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 40 rob points)
Skill 3: 61-110 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 60 rob points)
Skill 4: 111-200 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim 80 rob points)
Skill 5: 201-300 roburi(la acest skill puteti sa aveti maxim100 rob points)
Skill 6: 300+ roburi.(la acest skill puteti sa aveti +100 rob points)
Banii de la rob se calculeaza astfel: $180.000 + intre $0 si $70.000 (random).Pentru fiecare skill se primesc $50.000 in plus.

Puteti sa vedeti ce skill aveti tastand /skills iar acolo va va aparea:

-skill-ul actual

-cate rob-uri reusite ati dat pana acum

-de cate rob-uri mai aveti nevoie pentru skill-ul urmator.

Intrebari/Nelamuriru/Questions:
Q.
 Daca reusiesc rob-ul se sterge wantedul?

R. Nu,wantedul nu se va sterge pana nu vei fi omorat de un membru al unui departament.

Q. Am deja maxim-ul posibil de rob points si nu vreau sa dau rob, le pot vinde?

R. Nu, rob points nu se pot vinde sau schimba.

Q. Membri departamentelor m-au omorat inainte sa ajung la checkpoint primesc ceva?

R. NU,nu primesti nimic pentru a primi recompensa trebuie sa ajungi cu masina in checkpoint.

Q. Cum imi cresc skill-ul de rob?

R. Skill-ul creste dupa ce tu vei ajunge la un anumit numar de roburi reusite.

Q.Membri departamentelor m-au omorat inainte sa ajung la checkpoint

se aduna pentru skill?

R. NU,pentru a se aduna la skill trebuie sa reusesti rob-ul.

Edited by Endios
  • Upvote 7
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp