Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ooo melodia de la Lie To Me, te uiti cumva la serial? Si apar si eu in video lel :D, ai +1 pt asta :))

Edited by SmechernO.69
Posted

Ooo melodia de la Lie To Me, te uiti cumva la serial? Si apar si eu in video lel :D, ai +1 pt asta :))

Normal ca vizioneaz serialul, si mersi pacat ca e material mic voi face pe viitor si la wars daca nu imi pica pc-ul/

Posted

Tilica bombardieru'. Felicitari frumos jucat!

Multumesc mai am un material il voi posta mai incolo sau maine tot la paint, deoarece la wars a fost dezamagire.

Posted

H3h3 Tlibomba, tin minte cand eram pe bo*** la secret, tii minte vremurile alea :-?

Tin minte m3n, dar inca dau bines, mai am material filmat dar mie lene sa-l prelucrez asta seara.

Posted (edited)

:o

Am intrat atunci in barzini si am luat si best la primul war, ambele au fost de 5 respectiv -5, era alt fel sistemul de war acolo

Edited by L0K3D.666
Posted

:o

Am intrat atunci in barzini si am luat si best la primul war, ambele au fost de 5 respectiv -5, era alt fel sistemul de war acolo

Stiu mane te salut. Ne vedem pe turfs ca rivali:D

Posted (edited)

Nice, Gj !

Multumesc frumos

@Massimo, sunt batran in forta man XD

Edited by Freedom.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp